• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama değilim gibi :)

Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
Anne ilgisini sizde görmek istiyordur.
Hani bu yüzden ben bekar çocuksuz birinin çocuklu kişi ile evlenmesini doğru bulmuyorum.Yinede ilgilenin çocuk uyuyunca eşinizin yanına gecersiniz.

Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin
anneme babama allah bilir neler yaşattım ben ,ben çocukken bunu 3 yıl yapmıştım babamı çok seviyorum diye geceleri tek uyuyamıyorum diye onlara dünyayı dar etmişim sizin mesajınızı okuyunca fark ettim😂 ama mesela ,babam kendi yatağında uyanmış oluyordu bazı sabahlar siz de aynı şekilde çocuk uyuduktan sonra eşinizle vakit geçirmeye çalışabilirsiniz:)

Çocuklu biriyle, daha önce hiç evlenmemiş ve çocuk sahibi olmayan birinin evlenmesine pek sıcak bakmıyorum ben,işte tam da bu yüzden.Farkında mısınız bilmiyorum ama çocuğa yavaş yavaş hoş olmayan hisler beslemeye başlamışsınız.Karşınızda sadece 5 yaşında,ilgiye ve sevgiye muhtaç bir çocuk var.Umarım yoluna girer zamanla ama gerçekten çok zor bir durum bu.

Anne ilgisini sizde görmek istiyordur.
Hani bu yüzden ben bekar çocuksuz birinin çocuklu kişi ile evlenmesini doğru bulmuyorum.Yinede ilgilenin çocuk uyuyunca eşinizin yanına gecersiniz.
Haklı olabilirsiniz ama çocuklu bir kadının çocuklu bir adamla evlenip adamın çocuklarına kötü davrandığını çevremizde de eminim görüyoruz .ben çok şükür ilgisiz yetersiz sevgisiz bırakmıyorum kuzucuğu.etrafımda ki arkadaşlarımın hepsi çocukları 4 yaşına gelince odalarını ayırıp yalnız yatırıyorlar benim böyle uzun sürünce acaba sorun bizde mi diye düşünmeden edemedim

Demişsiniz ya hani, ama çok değil bir mesaj yukarda da,

Demişsiniz. Hangisine inanacağız diye düşünürken Allah'tan, çok sevip benimsediğinizi söylediğiniz cümlenin devamı imdada yetişiyor...

Size bir sır vereyim, çocuklu bir adamla evlenince, hele çocuğun annesi yoksa ilgilenecek, çocuk puff diye ortadan kaybolmuyor. Umarım bu 'gerçekten öfkelenme' halinizi çocuğa yansıtmazsınız sizi bu kadar severken.
Siz hiç bir çocukla uydunuz mu? Bir uyunur, iki uyunur, üçüncüsünde imdat diye bağrılır.

Bebek olsa neyse de daha büyükken yanında yatınca fenalık basıyor. İstisnai durum yok ise öz anneler bile çocuklarıyla devamlı yatmak istemiyor.

Kızımıza kötü hisler kesinlikle beslemiyorum kendisini bir birey olarak sorun yapmıyorum her zaman kuzucuğuma iyi ki varsın bana arkadaş oluyorsun diyorum .Benim sorunum eşimle vakit geçirememek birlikte uyumamak 😊babamın evinde de yalnız uyuyordum ben arada ki farkı görmek istiyorum

Uyuyunca kalkın valla zor oğlumda gelir bizle yatardi 8 yaşında kendi yatmaya başladı. Şimdi 9.5 yaşında yatarken bazen çağrıyo sarılıyoruz konuşuyoruz kalkıyorum. ayırması zor oluyor sonra Bizim bebek olacağı için yatmadı yoksa üç kişi yatıyorduk sığmıyordukta, bi şekilde Kendi yatağında uyuyuyana kadar durup gideceğinizi söyleyin. yatak odasının kapisi açık olsun. Bizim hala acik
çocuk kalkınca korkmasın

Kızımıza kötü hisler kesinlikle beslemiyorum kendisini bir birey olarak sorun yapmıyorum her zaman kuzucuğuma iyi ki varsın bana arkadaş oluyorsun diyorum .Benim sorunum eşimle vakit geçirememek birlikte uyumamak 😊babamın evinde de yalnız uyuyordum ben arada ki farkı görmek istiyorum

Malesef bu mümkün değil çocuğu olan biriyle evlenmek birden çocuklu bir evliliğe başlamak demek.

Nasıl çocuk olunca cinsel hayat sekteye uğruyorsa evlilerin, siz direkt o levelden başlıyorsunuz evliliğe.

Öyle yeni evlenmiş çocuksuz çift gibi koltukta mutfakta sevişmeler yatakta kaliteli zamanlar beklemeyin.

Evet arkadaşlarınız 4 yaşında ayırmışlar yatağını ama sizinki travma yaşamış bir çocuk anne babasının boşanması illaki travma yaratır çocuk da.

Bu boşanmış çocuklu adamlar da nedense hep bekar 20lerin sonu 30 ların başındaki kadınlara aşık(!) oluyorlar hep neden acaba

Buldum çöpsüz üzümü evlenme telaşı da var beni kabul eder diye hep bunlar, başarıya da hemen ulaşıyorlar haliyle.

Denklik meselesini o yüzden hep önemsiyorum. Ama kabul etmişsiniz. Anladığım kadarıyla çocukla birbirinizi seviyorsunuz da. Ne güzel. Şöyle ki bir gün babasıyla bir gün sizinle yatsın onu uyutun ama siz hayatınıza devam edin. Kendi yatağında kendi başına uyumasını beklediğimiz vakitler olsa da çocuğun şu an hayatında ciddi eksiklikler var. O sebeple bu şefkati göstermeniz çok kıymetli. Ama kendinizi ve evliliğinizi de öyleler pozisyona getirmeyin. Doğru davranırsanız içinizdeki öfke duygusu da kazalar.

Malesef bu mümkün değil çocuğu olan biriyle evlenmek birden çocuklu bir evliliğe başlamak demek.

Nasıl çocuk olunca cinsel hayat sekteye uğruyorsa siz direkt o levelden başlıyorsunuz evliliğe

Evet arkadaşlarınız 4 yaşında ayırmışlar yatağını ama sizinki travma yaşamış bir çocuk anne babasının boşanması illaki travma yaratır çocuk da.

Bu boşanmış çocuklu adamlar da nedense hep bekar 20lerin sonu 30 ların başındaki kadınlara aşık(!) oluyorlar hep neden acaba
Eşimle aynı yaştayız 32 yaşındayız:) kendisi erken evlenmiş erken baba olmuş eşimle ilgili çok sıkıntılarım sorunlarım yok eşim geçinmesi zor biri değil .Bu konu beni çok üzüyor belki duygusal davranıyorum biraz daha gerçekçi olsam kolaylıkla aşabilirim bu durumu

Kendi ayakları üzerinde duran çalışan parasını kazanan biriyim ailemin maddi durumu da gayet iyi.Eşimle sevdiğim için evlendim farklı amaçlar için değil lütfen konu farklı yerlere gidilmesin .kızımızı da ilk gördüğüm andan beri sevdim altını çizerek söylüyorum bu konunun onunla ilgisi yok belki kendi çocuğum da olsa bu şekilde yine bir konu açardım

Siz hiç bir çocukla uydunuz mu? Bir uyunur, iki uyunur, üçüncüsünde imdat diye bağrılır.

Bebek olsa neyse de daha büyükken yanında yatınca fenalık basıyor. İstisnai durum yok ise öz anneler bile çocuklarıyla devamlı yatmak istemiyor.
Yazdıklarımdan 'aman sesiniz çıkmasın, yatmaya devam edin' demişim gibi bir anlam mı çıkardınız acaba?

Evliliğin ilk aylarında alisma sürecinde farklı istekleri olabilir çocukların ama artık 1 yıl olmuş. Esinizinde bu duruma bir el atması lazım bence. Gerekirse yardim alınır, bir anda değil ama ayrı yatmaya alıştırılır çocuk.
Ben eşinizin bir şey yokmuş gibi davranmasını doğru bulmadım. Çocukla alakası yok bu durumun, en nihayetinde kendi çocuğunuz değil ve sizin ona karşı tahammül ve anlayışınızı bu şekilde duyarsız kalarak tüketmemeli.

Masallah size ne güzel yüreğiniz var çocuğun size güvenini kırmayın lütfen onu uyutup kendi yatağınıza gidin 7 yaşındaki kızım hala bazen bizimle yatıyor bazen biz diyoruz gel diye cocuk işte

Uyuduktan sonra eşinin yanına git mesajlarina cevap verdi mi konu sahibi

Sen şimdi eşine yaranmak içinmi kızıyla uyuyorsun yoksa içinden geldiği için mi? Önce bu kısmı sorgula.
Akabinde tam olarak ne istediğini bir düşün. Sen istiyor duşşşş eşinle durumuna mı özlem duyuyorsun yoksa eşinin kızını yatak odanızda mı istemiyorsun?

Kıyamam demekki sizi annesi yerine koymuş,lütfen ona karşı merhametinizi sevginizi kaybetmeyin.psikologla görüşüp o şekilde ayrı uyumasını sağlayabilirsiniz.esinizle konuşun çocukta terkedilme korkusu var ondan böyle davranıyor olabilir.

Back
X