- 31 Temmuz 2011
- 2.955
- 8.987
- Konu Sahibi mumisigi10
Yok kız istemişte erkek olmuş diye karısından soğumuş gerçekten bu kadar salakça birşey ilk defa duydum. Okumuş kariyerli insanlar, çocuğun cinsiyetini erkeğin belirlediğini bilmiyorlar mı? Ya konunuz sahte ya da çok safsınız. Aklım almıyor, gerçekten bunlar yaşandı ise bu kadar saçma şeylere nasıl inandınız gerçekten .Aslinda soyle bir durum var. Babasi evlenirken ev vermis bunlara. Kadin onu da isteyince davada ailesi kabul etmemis. Bu sebeple bosanma cekismeye donmus. Yoksa en basta herseyi verip bosanmayi kabul etmis ama ailesi araya girince surec uzamis evden sebep. Kadini suclamiyorum. Nasil uzuldugunu nasil zayifladigini gozumle gordum desem yeridir. Kuvez donemide zordur eminim. Ama ben adamin anlattiklarino soyluyorum. Esiyle kultur farki varmis. Nisanliykende ayrilip barismislar. Evlenince de sorunlari olmus. Sonra da gozu disari kaymaya baslamis. Bir de cocugu icin hep kiz istiyordum erkek olacagibi duydugumdan beri sogudum istemiyorum diyordu. Ben de ona kitaplar aldim babalikla ilgili. Ne olursa olsun ayrilsanda ayrilmasanda iyi bir baba olmak zorundasin diye. Ama hic ilgilenmemis. Tek birsey bile almamis bebege. Bunu kadin ortak bir arkadasima anlatmis. Kafasinda bitmis gibiydi. Esini asla suclamam. Guler yuzunu becerikliligini duydum hep. Sirkette yoneticiydi. Kariyeride var. Ama bir sekilde uymamislar demek ki. Ya da cidden problemleri var adamin. Ben de aileme karsi mahcubum. Aslinda aklanmis olurum. Artilari da eksileri de cok. Bir de herkes etme bulma diyor ya. Ben bu adami reddetsem bile o kadin ve bebegin ahini tasirmiyim. Ben hic mutlu olamayacak miyim artik?