- 17 Temmuz 2014
- 99
- 147
- Konu Sahibi mumisigi10
Tebrikler, büyük gerizekalısınız, layığınızı da bulmuşsunuz siz kesinlikle beraber olmalısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de zamanında sevdik ama evli barklı adamları geç sevgilisi olanlara bile gönlümüz kaymadı,otel odalarında fink atmadık...bi de zor günler yaşadım diyo,sen daha yaşattıklarını yaşayacaksın merak etmeBenim babam yok ve annem temizliklere giderek bizi okuttu. O donemde anneme ve kardeslerime ben bakiyordum. Issiz kalmak bizi cok zorladi. Kadin annemi arayip otelleri soyledi. Annem hastalandi. Zor toparladim evdeki durumlari. Ben de zor gunler gecirdim ama gonlum kaydi ne yapayim? Ben dogruyu yaptim demiyorum ama kalbimde istiyor. Akil danismak istedim ama onyargiyla hakarete ugradim.
Gerçekten siz bu kadar "SAF" MISINIZ?Cok sizladi. Resmini de gordum bebegin ama ben inandim beni sevdigine
Benim babam yok ve annem temizliklere giderek bizi okuttu. O donemde anneme ve kardeslerime ben bakiyordum. Issiz kalmak bizi cok zorladi. Kadin annemi arayip otelleri soyledi. Annem hastalandi. Zor toparladim evdeki durumlari. Ben de zor gunler gecirdim ama gonlum kaydi ne yapayim? Ben dogruyu yaptim demiyorum ama kalbimde istiyor. Akil danismak istedim ama onyargiyla hakarete ugradim.