- 14 Kasım 2011
- 849
- 688
- Konu Sahibi mumisigi10
olabilir,geniş mezhep fantazi sayarNerden biliyon yanlarında mı yattın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir,geniş mezhep fantazi sayarNerden biliyon yanlarında mı yattın
Hşşşştt k*p*k Bi de utanmadan baş sağlığı mesajı mı attın. Ulann keşke şimdi seni yakalasaydım saçını başını yolardımEvliliginin mutsuzluguna beni cok inandirdi. Ben de bosluktaydim sanirim nisanlimdan ayrilmistim. Kandim. Bebek icin cok uzuldum ama kadin icin baslarda ki kadar uzgun degilim. Bassagligi mesajima karsilik olarak bana cok agir konustu. Hep beni sucladi. Ona benim ayarttigimi soylemis. Isyerinden gitmesi gereken ben degildim. Kandirildim sonucta.
İşte bu . Kesinlikle katılıyorum. Çoğu evli adam böyle şerefsiz
evli olup aldatan erkekken neden kadın işten çıkartılıyor onu da anlamadım.
adamın her yaptığına bu kadar göz yumulup, aldattığı her kadına ağır ithamlarda bulunulursa adam sittin sene aldatmaktan vazgeçmez ki zaten!
her şeyi geçtim hadi tüm çocuk meselesi hiç olmamış bile olsa, ben işimden edilirken beni ortada bıraktığı için adama dönmezdim bir kere.
karısı çocuk düşürmesine rağmen adamı bırakamıyor/sevgilisi işi kaybetmesine rağmen adamı bırakamıyor, her kadın bir şeyler kaybediyor yine de kimse adamı bırakamıyor.
ne adammış arkadaş yaaa.
Böyle adamlar da bırakılmıyo genelde ama, bakın burda yorumların çoğunda edindiğim izlenim; kadınların kendi eşleri de yapsa(ALLAH korusun) direk ikinci kadını linç edip eşlerine ufak tefek cezalar verip(bir süre eve almamak, gerçekten çok ağır bi ceza waoww) burnunu sürtüp(!) sonunda barışmak olacak çünkü halâ kendi aramızda ahlâken kadın-erkek eşitsizliği var, şu kıza duyulan öfke kocalara, erkeklere duyulmaz hiç nedense...
bence sadece saf bir kadin masum bir sabi ve merhametsiz vicdansiz bir kadin daha var kendisini metresi yaptigi sahisdan bahsedmiyorum bile . Kadin kadinin düsmanidir NetBu hikâyede iki salak kadın ve bir çakal erkek var.
15 yaşındasın galiba kandırılan işten ayrılmaya zorlanan hakarete uğrayan. Sen aslında bir meleksinEvliliginin mutsuzluguna beni cok inandirdi. Ben de bosluktaydim sanirim nisanlimdan ayrilmistim. Kandim. Bebek icin cok uzuldum ama kadin icin baslarda ki kadar uzgun degilim. Bassagligi mesajima karsilik olarak bana cok agir konustu. Hep beni sucladi. Ona benim ayarttigimi soylemis. Isyerinden gitmesi gereken ben degildim. Kandirildim sonucta.
bence sadece saf bir kadin masum bir sabi ve merhametsiz vicdansiz bir kadin daha var kendisini metresi yaptigi sahisdan bahsedmiyorum bile . Kadin kadinin düsmanidir Net
Yok hayır ben aldatılıp affeden kadını saf değil e artık kusura bakmasın da enayi kıvamında görüyorum. Sen bu adama nasıl güveniyorsun halâ? Kadın aldatılırken masum, saf evet ama öğrendikten sonra? Kız gurursuz ama kadında gurursuz artık böyle adamın bacağına yapışarak. Merhamet, vicdan diyorsunuz peki bu işi parayla yapan kadınları da suçlayabilir misiniz? İşte burda merhametini, namusunu, vicdanını düşünmesi gereken kişi erkekti, nitekim hayat kadınıyla birlikteyken yakalanması da bebeğin ölümüne sebep olmuş. Evet kadın kadının düşmanı çünkü her daim en çok birbirlerini suçluyorlar.
O kadının yerinde olsam size çok ağır şeyler yaşatırdım çoook!!Evliliginin mutsuzluguna beni cok inandirdi. Ben de bosluktaydim sanirim nisanlimdan ayrilmistim. Kandim. Bebek icin cok uzuldum ama kadin icin baslarda ki kadar uzgun degilim. Bassagligi mesajima karsilik olarak bana cok agir konustu. Hep beni sucladi. Ona benim ayarttigimi soylemis. Isyerinden gitmesi gereken ben degildim. Kandirildim sonucta.
erkekler serefsiz bir mahluktaİşte bu . Kesinlikle katılıyorum. Çoğu evli adam böyle şerefsiz