Evlilikten sıkıldım!

Aslında algılamıyor, cidden tek hücreli galiba.
Israrla eşin yardımcı olmazsa kavga çıkarırsın herhalde diyor.
Ben ne anlatıyorum o ne anlıyor.
Erkeklerin hizmetçisi değiliz diyorum, onların sorumluluklarını yüklenip onlara hizmet etmek zorunda değiliz diyorum. Bana sen eşine desen aslaaa der diyo. Konu benim eşim de değil. Yukarıda yazdım eşim de konu sahibi ve diğer çoğu kadının eşiyle aynı kafada bir şeye el atsa çok iyi kocayım diye gezer ortalıkta. Bu beni rahatsız ediyor ama, ben ona hizmet etmek zorundayım demiyorum.
En azından evliliğimi sorguluyorum, köle gibi yaşamaya razı değilim.
Bu kişi eşim dünya iyisi, çok aşığım da diyor gerçi, ay neyse nasıl sinirlendim anlatamam 😁
Anlamaz o hiç yorulmayın. Kanıksamış kendi dünyasında erkeklerin üstün insan olduğunu.
Kişisel alan, özgürlük, erkeğe bağımlı olmama, eşitlik gibi kelimeler bu tipler üzerinde sarımsak görmüş vampir etkisi yaratır.

Anlamaz o hiç yorulmayın. Kanıksamış kendi dünyasında erkeklerin üstün insan olduğunu.
Kişisel alan, özgürlük, erkeğe bağımlı olmama, eşitlik gibi kelimeler bu tipler üzerinde sarımsak görmüş vampir etkisi yaratır.
Aynen öyle. Zaten kadın çalışamaz diyen biri :)
Çalışan kadınların çocuklarının psikolojisi bozuk olurmuş diye düşünen biri. Çocuk annesinden uzakmış bilmem ne.
Kendileri dedikodulu ortam görünce çocukları unutan insanlar çalışan kadınlara çamur atıyorlar.

Aynen öyle. Zaten kadın çalışamaz diyen biri :)
Çalışan kadınların çocuklarının psikolojisi bozuk olurmuş diye düşünen biri. Çocuk annesinden uzakmış bilmem ne.
Kendileri dedikodulu ortam görünce çocukları unutan insanlar çalışan kadınlara çamur atıyorlar.
Mide öz suyum ağzıma geldi.
İğrenç. Erkeklere öğrettiğimiz yetmiyor gibi bir de böyle şuursuzlarla uğraşıyoruz.

Ne güzel anlatıp satırlara içini dökmüş sün.Ağzına saglik.Hosgoru anlayış orta yolu bulmak çok önemli elbette evliliklerde. Zıtlık sonuçlara neden yer veriliyor.Neyi paylaşamıyoruz. işte v.s v.s rabbim bizleri ve herkesi doğru yoldan ayırmasın inşallah.Musmutlu sevgi saygı çerçevesinde olumlu yönlere yol açsın allahım inşallah.
Konu sahibi ben değilim yalnız. Yanlış anlaşılma olmasın içimi dökmedim ben 😄

Ay bana laf sokmuş rahat battı diyenler evliliğinde şiddet demiş valla evliliğim muhteşem kendi ailemde sahi şiddet görmedim sukurki aynı anne babanın gibi muhteşem evliliğim var ara ara tartışarak dahi güzelce konusabiliyoruz,anlasabiliyoeuz yıllardır.

Konu sahibi eleştiriyi kaldıramayan tam kompleks yapıya sahip klasik türk kadını.hep göklere çıkarılmak ister azcik eleştiride hemen tırnak cikartir ama bana sökmez iyi tanırım bu kafa yalisindakileri.bu kafa yapisindakiler.toksik ilişkilerinden de kurtulamamanin acısını karsidan çıkarmaya çalışır girdiği girdap onu derin dehlizlere sürüklediği için huysuz bir insan olmuştur,heryerde belli eder kendini destekçi(!)lerini de arkasına alır hele sanal alemde :) yani sizleri görebiliyorum kafanızı yormayın.

Yorumumu şikayet edip iki üç gün beni engelletmeyle gerçeklerden kacamazsiniz alın size yorum hakaret yok üslup güzel ama siz gerçeklere yine gelemezsiniz.toz bulutu içinde sahte yaşam ve sözlerinize devam size benim yorumlarım fazla bile.

Ayrıca evet rahat batmış yoktan yere sorun çıkartıp erkekleri bunaltan bir tipsin konu sahibi eşin yerinde olsam seni ben bosardim net hadi bak corbana

Ay bana laf sokmuş rahat battı diyenler evliliğinde şiddet demiş valla evliliğim muhteşem kendi ailemde sahi şiddet görmedim sukurki aynı anne babanın gibi muhteşem evliliğim var ara ara tartışarak dahi güzelce konusabiliyoruz,anlasabiliyoeuz yıllardır.

Konu sahibi eleştiriyi kaldıramayan tam kompleks yapıya sahip klasik türk kadını.hep göklere çıkarılmak ister azcik eleştiride hemen tırnak cikartir ama bana sökmez iyi tanırım bu kafa yalisindakileri.bu kafa yapisindakiler.toksik ilişkilerinden de kurtulamamanin acısını karsidan çıkarmaya çalışır girdiği girdap onu derin dehlizlere sürüklediği için huysuz bir insan olmuştur,heryerde belli eder kendini destekçi(!)lerini de arkasına alır hele sanal alemde :) yani sizleri görebiliyorum kafanızı yormayın.

Yorumumu şikayet edip iki üç gün beni engelletmeyle gerçeklerden kacamazsiniz alın size yorum hakaret yok üslup güzel ama siz gerçeklere yine gelemezsiniz.toz bulutu içinde sahte yaşam ve sözlerinize devam size benim yorumlarım fazla bile.

Ayrıca evet rahat batmış yoktan yere sorun çıkartıp erkekleri bunaltan bir tipsin konu sahibi eşin yerinde olsam seni ben bosardim net hadi bak corbana
Sakin arkadaşım sakin oluyor böyle şeyler malesef

Ben bir kızla konuştum bunları.
Bana yazdığı şey şunlar:
Kadın ne ise yarıyor ki erkek bir de gelip iş mi yapacak.
Ben eşime hizmet etmeyi seviyorum yaparım da, vicdanım kabul etmez iş yaptırmayı.
Yardım etmesi güzel olur ama yap diye kavga gürültü olmaz.
Kadın hakları diye diye bu noktaya gelinmiş zaten, hangi kadın evde isini yapmıyor ki dedi. Böyle yaratılmısız diyor, dedim yaratılmadık yetiştirildik. Sinirlerim çok bozuldu, kısa kestim.

maverayla mı 😅🤷‍♀️

Ben bir kızla konuştum bunları.
Bana yazdığı şey şunlar:
Kadın ne ise yarıyor ki erkek bir de gelip iş mi yapacak.
Ben eşime hizmet etmeyi seviyorum yaparım da, vicdanım kabul etmez iş yaptırmayı.
Yardım etmesi güzel olur ama yap diye kavga gürültü olmaz.
Kadın hakları diye diye bu noktaya gelinmiş zaten, hangi kadın evde isini yapmıyor ki dedi. Böyle yaratılmısız diyor, dedim yaratılmadık yetiştirildik. Sinirlerim çok bozuldu, kısa kestim.
ben de çocuk olana kadar eşime iş yaptırmazdım beğenmezdim de işini. ama çocuktan sonra hayat bambaşka bir levele geçiyor bence

ben de çocuk olana kadar eşime iş yaptırmazdım beğenmezdim de işini. ama çocuktan sonra hayat bambaşka bir levele geçiyor bence
Yo çocuğu var bunun. Hatta hasta bir bebek, sürekli ateşleniyor. Çoğu zaman hastanelerdeler.
Kadının işi ne yapsın kafasında, bazı erkekler gibi düşünüyor.

Ya bu ev değişik bir ev. Evde devamlı bir temizlik ve bulaşık hali var. Kadın eski karadeniz kadını. Çok çekmiş. Çalışmadan duramıyor ve çok titiz, temiz. O devamlı bir şey yapınca ben de oturamıyorum. Beraber yapalım bitsin oturalım kafasındayım ben. Ama bitmiyor arkadaş. Kadına da üç hafta eziyet. İlk defa bu kadar uzun kaldık. O da mazot fiyatları yüzünden. Bir saha bu kadar uzun olmaz inşallah. Yoksa 10 saat yol üç gün için de gelinmiyor. Ama üç hafta da fazla.
KaradeniZe gitmişsiniz gidin gezin ne güzel. Fırsata çevirin durumu, çalışıyorsunuz da. Dışarda yiyin için. Hergün hergün senelik izinde temizlik çekilmez vallahi yapmayın o zaman bunu kendinize…

Birincisi dedikodudan önce Allah günah yazmasın diyen teyzeler gibi “art niyetli sormuyorum ama niye çocuk yaptınız?” Diye sormanız haddinizi aştığınız gerçeğini değiştirmiyor. Annem babam bana bunu soramaz. İnsanların sınırını ve duracağı yeri ya da soracağı soruları bilmesi bana göre bir zeka göstergesi ya da derin bir bakış açısı örneğidir.

İkincisi evet beni anlamayan bir sürü kişiye yorum yapmaya üşendim. Sağ olsunlar benim vereceğim cevaplardan çok daha güzel cevaplar vermişler. Ama sizin yorumunuza bir tek ben cevap verebilirdim. Bir daha bu soruyu hiç kimseye sormamanız için üşensem bile cevap yazdım valla.

Konumu anlamamış olmanızın yanında bir de sınırınızı aşan sorular sorarsanız sert bir cevap alırsınız. Sizin ilginizi çekecek bir konu olmadığı için vaktinizi harcamayın derim. Teşekkürler 👋
Walla bacim bu atarlari bize degil, uc haftadir seni memleketinde tutan kaynananla kocana yap. Onlarla konuşmuyorsun burada kaplan

Gerçekten beni bu kadar kafaya takıp engeliniz kalkar kalkmaz iki gündür zihninizde tasarladıklarınızı öfkeyle buraya yazmanıza gerek yoktu. Takılmayın bu kadar. Başka bir üyeye kötü sözler söylemiştiniz diye hatırlıyorum yanılmıyorsam. Öfke güçlü bir duygudur. Yıpranmayın. Beni de konumu da önemsemeyin. Teşekkürler 👋

Walla bacim bu atarlari bize degil, uc haftadir seni memleketinde tutan kaynananla kocana yap. Onlarla konuşmuyorsun burada kaplan
Eşimin annesi “neden çocuk yaptın?” derse o da cevabını alır. Hadsizliklerini görmedim 10 yıldır. Bu platformdaki kadınların en büyük problemi bilmedikleri konularla ilgili konuşmaları. Siz boş verin. Kaynana konuları vardır. Orada sallayın biraz.

X