Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ailem kahroldu bu konular yüzünden beni hep kenara kıstırdılar o altınlar ikinizin bozdurun bu zamanda bilezik kullanmak saçma diye eşimde onlara hak veriyor ya deli oluyorum
O altınlar senin hakkın Can'ım evet bozdurabilirsin altın çok yüksek ama takmak istiyorsan da tak. Eğer kâr yapmak istiyorsan bozup parayı bi bankaya yatırıp altın düşünce daha fazlasını yapabilirsin o parayla. Ama sana kalmış bişey keyfine göre .. sonuçta altın bu belki daha fazla çıkar. Belki çok düşer ..

Sorun o değil ki eşim annesinin tarafında hepsinin bozulması ve hesabın eşimin üstüne olması mı istiyor ikisine bu işin ortası yok

Kısarak bile anlatmayın. Inanın ailenize her anlattığınız durum için ileride pişman olacaksınız.

Eşinizle aranız illaki düzelecek. Kol kola gezeceksiniz. Ama aileniz bu durumu unutmaz. Aileniz ve eşiniz arasında gizli bir öfke olur.
Şimdiden itibaren ailenize , " düşündüm de , aile özlemi, acemilik v.s sebep oluyor bu sikintilarimiza. Cozulmeyecek sorunlar değil. Sizleri üzdüm hakkınızı helal edin." Diyip kapatın konuyu.

Diğer yandan da eşinizin karakterinden, adamligindan eminseniz, tatlı dille savaşın.
Ağlamayın. Birgün gerçekten anladığınızda kıymeti olsun.
Bu çok basit bir mesele.
Kv.biz eşinizin annesi. Elbette etkilenecek ondan. Kendinizi yerine koyun , siz annenizin bir cümlesiyle dolmuyor musunuz ?

Bu dengede zamanla düzene oturabilir eğer akıllı bir adamsa. Şuan kapınızı kapattiginizda evde yalnızsınız. Iyi değerlendirin bu anları.
Her cümlesine laf söylemek zorunda değilsiniz.
Yanlış düşünüyorsun, hakkıma giriyorsun, ben böyle düşünmüyorum, evlilik iki kişiliktir , ben eminim ki sen bunu çok iyi biliyorsundur. Bocaliyorsundur benim gibi v.s
Yani aklıma gelen cümleler bunlar. Yargılamadan, alttan altta isleyin lütfen.

Ne güzel konuşuyorsunuz kendimi o kadar toy hissediyorum ki normalde çok akıllıyımm kurnazımdır ama karakterim son zamanlarda çok değişti hep ezik hep ağlayan hep mutsuz sanki rol yapmayı beceremiyorum bazı seylerde kaleyi fethedemiyorum

Şuan sadece bileziklerim bende kalan para da benim üstümdeydi fakat kv oğlumun üstüne hesap açın oraya yatırın diyor eşimde annesini tutuyor suanda

bende sandım ki çok borca girdiler onun için istiyorlar
bu çok alçakça bir durum nasıl güveneceksiniz bundan sonra eşinize bunu akıl edemiyor mu

esiniz yonlendirilmis demekki annesi tarafından siz esinize guzel bir sekilde durumu izah edin ama kararınızdan da donmeyin ne kadar taviz verirseniz ilerde daha fazlasını isterler dedigimizi yaptı ah cok iyi bu kız olmaz yani daha fazla daha fazla bu boyle gider..yenide evlisiniz zaten alısma donemi ailenizi ozluyorsunuz bunlar yasanınca ozlem daha cok artıyorumarım esinizin bu anneci tavrı hep boyle devam etmez annesi surekli etkisi altına alırsa her konuda gercekten zor

Ben kv vefat ederse bu hayatta huzurlu yasarım diyorum başka bir yolu yok

Çirkin davranışlar bunlar
Daha işin başında benimle takı, para vs.. maddi konularda kapışan bir adamı koca yapmam kendime
Senin tarafındayken birden ters dönmüşse o daha büyük bir problem, keser atarım sorun biter

Senin tarafının taktığı altını istemesini çok garipsedimben de çoğu arkadaş gibi zamanla düzeleceğine inanıyorum.önemli olan eşin ve sensin.insan zamanla daha da alışıyor birbirine.sevgi hepsinden önemliinşallah aşarsınız

Ya evlilik bu kadar basit mi ? Daha uç ay olmuş bosanmalimiyim diye anket aciliyor sadece sizin için söylemiyorum burda gün geçmiyor ki birisi bosanayimmi diye yazmasin ayrica daha dört beş ayda. Arkadaşım siz evliliği ne saniyodunuz toz pembe hayallerinizi biraz arkada bırakın. Tabiki mutlu oluncak ama tartışmalar , aile anlaşmazlığı yada ne bilim o kadar çok şey cikacakki ama hicbiri bu kadar kolay bosanmayi dusundurtmemeli. Çok büyük sebepler olmalı ki bir kadın bosanmayi dusunsun. Bu ne ya evliliği evcilik ettiniz iyice..

Alicaksin eşini karşına Kocacim ben çok üzülüyorum onlar ikimizin senin hesabina yatiralim hiç problem değil ama ailen karışmasın. Geleceğimiz için yatırım onlar kendimize biz artık aileyiz önce kendimizi düşünmeliyiz ailen karışmasın böyle seylerimize karistirtma askim falan böyle tatlı dille konus bakalım tepkisi ne olacak ? Hemen kötü şeyler düşünmek yerine kavga yerine olumlu yapıcı olmaya çalışın. Eminim ki esinizde yumusayacaktir. Dış faktörlere kaynana falan ekmeğine yağ surende sizssiniz kızlar biraz. Uç yıl cekmissin emek vermissin evlenmissin kimseye fırsat verme. Erkeklerin tatlı dille yapmayacağı şey yok benden sana tavsiye tatlim bir evlilikte en önemli şey isteklerini eşine iyilikle tatlı dille soyle ne olursa olsun bak nasıl yapacak zamanla senin söylediklerini. Dene ve gor..

Kimine göre tabiki kolay bizde hayatımızı verdik bu işe başında bilsek zaten kalkışmazdık bu evliliğe

Hiç konuşmuyor benimle hele bide bu konular açıldı mı sesini yükseltiyor yumrunu masaya vuruyor hayır ben ne yaptım ki tek kabahatim onların isteklerinin olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…