Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
valla akilli olun derim. esinizi de cok guzel isleyebilirsiniz.ama tatli dille alttan alttan.sakin biseyinizi vermeyin.ama esinize de bunlar bizim gelecegimiz ikimizin mesajini verin.sonucta karsi tarafta ne diyo bilmiyosunuz.anneniz dugun gecesi alip size vermis.sizin ailenize vermeye mi calistiginiz falan mi kimbilir isliyorlar esinize karsi.yani sizin elinizde. kv dediginide yapmayin ama esinizi de dogrulari gostermeye calisin.hemen vazgecmek ne demek.kolay mi bi yuvayi kurmak.kimseye yedirmeyin evliliginizi.guclu olun.

valla akilli olun derim. esinizi de cok guzel isleyebilirsiniz.ama tatli dille alttan alttan.sakin biseyinizi vermeyin.ama esinize de bunlar bizim gelecegimiz ikimizin mesajini verin.sonucta karsi tarafta ne diyo bilmiyosunuz.anneniz dugun gecesi alip size vermis.sizin ailenize vermeye mi calistiginiz falan mi kimbilir isliyorlar esinize karsi.yani sizin elinizde. kv dediginide yapmayin ama esinizi de dogrulari gostermeye calisin.hemen vazgecmek ne demek.kolay mi bi yuvayi kurmak.kimseye yedirmeyin evliliginizi.guclu olun.
Eşimde şimdi tüm parayı üstüne almak istiyor çocuğun böle derdi yoktu ne oldu ne bitti bilmiyorum kafası değişti

Hiç konuşmuyor benimle hele bide bu konular açıldı mı sesini yükseltiyor yumrunu masaya vuruyor hayır ben ne yaptım ki tek kabahatim onların isteklerinin olmaması
Canım sen gel Kocacim konuşalım bi de sarıl op sonra konuya gir tatlı dille yaklas üzülüyorum falan de senin hesabında dursun aama kimse annen bile olsa bize karışmasın de bakalım ne dicek bi dene hayatım

Eşimde şimdi tüm parayı üstüne almak istiyor çocuğun böle derdi yoktu ne oldu ne bitti bilmiyorum kafası değişti
Parayı yada altın her neyse esinizin hesabında dursun bundan bisey olmaz ama annesine yada ailesinden birine kalkıp senden habersiz vermemesi için uyar tatlim illa kendi ustume alcam diyosa alsın yani bunda bisey yok

Parayı yada altın her neyse esinizin hesabında dursun bundan bisey olmaz ama annesine yada ailesinden birine kalkıp senden habersiz vermemesi için uyar tatlim illa kendi ustume alcam diyosa alsın yani bunda bisey yok
Uyardım kuzum zaten veririm fakat benden haber siz kimseye vermiceksin harcamıcaksın dedim ama kv diğer oğlu evlenecek benden habersiz para ona gidecek biliyorum yarın öbür günde gücümüz yetmedi ordan kullandık diyecekler işte bu benim canımı acıtıyor

Sorun o değil ki eşim annesinin tarafında hepsinin bozulması ve hesabın eşimin üstüne olması mı istiyor ikisine bu işin ortası yok

Aslan oglum hadi pip*ni amcalara goster oglum mantigindan baska bir sey degil bu ne yazik ki. Ooo cok buyuk is ya(!!) dugunde takilan altinlar paralar hepsi oglunun hesabinda olsun, hepsi oglunun olsun. Oglu zaten evlenmemis ki para toplamis onlara gore. Ne olursa olsun parayi da altinlari da verme sakin, verdigin an ortada kalabilirsin oylece. Ne yap ne et elinde tut, ha bak onlar senin hakkin demiyorum, benim sahsi dusuncem gelinin degil de gelin ve damadin oldugu yonunde. Ama kayinvalidenin dusuncesi kotu, o yuzden verme. Ha esin bankada durmasini istiyorsa da senin adina olan bir hesapta dursun. Ama tabii bu sure zarfinda da esinin uzerine gitme, kendini mantikli ve guzel bir sekilde aciklamayi dene. Bu konudan neden rahatsiz oldugunu acikla ve altinlarin senin hakkin oldugunu ancak kendine kullanmak istemedigini, altinlardan daha onemli olan seyin siz oldugunu ve ilerleyen donemlerde altinlarin nasil degerlendirilecegine birlikte karar vermek istedigini soyleyebilirsin.

Ekleme: yazinin alt paragrafi daha vardi ama nedense gozukmuyor, tekrsr yazayim yazabilsigim kadariyla.

Kayinvalidem olmeden bana rahat yok demissin ama henuz 3 aylik evlisin, anladigim kadariyla sadece altin meselesi olmus ve halledilemeyecek bir sey gibi de durmuyor, zamanla halledilir mutlaka. Ayrica kayinvaliden esinin annesi, sirf bu yuzden o kadina saygi duymali ve boyle seyler dusunmemelisin. Esin senin annen hakkinda boyle dusunseydi ne hissederdin acaba? Hic dusundun mu?

Uyardım kuzum zaten veririm fakat benden haber siz kimseye vermiceksin harcamıcaksın dedim ama kv diğer oğlu evlenecek benden habersiz para ona gidecek biliyorum yarın öbür günde gücümüz yetmedi ordan kullandık diyecekler işte bu benim canımı acıtıyor
Kimseye vermiceksin benden habersiz deyince ne diyor ?

Allah daha büyük acı vermesin ama evliliğin ilk aylarında bunları yasamak kabus
Ya benim anlamadigim konu o takilari isteyen kaynanan neyin kafasini yasiyor o takilar yabanciya gitmiyor ki ogluna ve gelinine ait millete karsida gelinim kizimdan farki yok deyip havalara girerler yalaninizi seveyim :63:benim kaynanam ayyy gelinimi kizimdan da cok seviyorum der bende yav He He der gecerim bende az cekmedim onun yüzünden:bicak:

Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Değişim hiç bir zaman şu "an" da olmaz. Dünyalık şeylere sevginiz erimesin. Güzel güzel konuş zamanla anlayacaktır.

Allah daha büyük acı vermesin ama evliliğin ilk aylarında bunları yasamak kabus
Sen muhtemelen hiç yalnız yaşamadın, ya da hep aile evinde yaşadın evlenene kadar.
Yaşın da 19 - 20
Evlenmek kadar, boşanmak da ciddi bir eşik. Ya eşine aşık olduğunu fark edip özlersen?
Ya şu an şımarıkça davranıp, abartarak yazmışsan?

Tabiiki ilk aylar bocalama uyum sağlama aylarıdır.Ama karsındaki adam daha cicim aylarında bu kadar annesinin lafına bakıp seninle kavgalar ediyorsa,eşinle ailesi üç kuruşluk altının takının hesabını yapıp seni üzüyorsa çok beklentiye girme.Herkes şimdiden yüzünü göstermiş sana.

Bunca zaman bir sürü düğün dernek oldu.Ben burada gördüm bu takı davasını.Çevremde ne gördüm ne duydum.

Düğün nikah neyse olur.Gelin damat alır takılarını gider.

Nedir bu yaaa. Hasılat paylaşımı gibi.

X