- 5 Aralık 2014
- 95
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi Kafamdadeli_sorular
Altın takı meselesi genelde oluyor ama biraz zaman a bırak. Hiç kavga ortamı yaratma daha yeni evlisiniz o yaratacak oldu mu odadan çık başka yere geç zamanla düzeleceğini düşünüyorum ..Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Boşanma işleri anketle karar verilecewk bir şey değil.Ciddi ciddi oturup konuşmalı,olmuyorsa aileni çağırmalısın.Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Birbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
Kayınvalidem normalde hepsine el koyacaktı ben bunu düğün öncesinde hissettim ve anneme takı gecesi benim takılarımı almasını ve düğün sonunda tekrar bana vermesini istedim öylede oldu fakat kv. Gelin odasında baya püskürdü tepki verdi düğün sonunda da ona takıları vermedim o gece düğün bitikten sonrada baya uzadı bu konu eşim o gece benden yanaydı fakat 1 hafta sonra balayından gelince kv eşimi kendi tarafına cekti şuan eşimlede aramız çok iyi değil anlamadığım takılar bizim geleceğimiz için kayınvalidem ne oldu da oğlunu kendi tarafına çekmeyi basardıTakilarla ilgili konu neydi
Kesinlikle katılıyorum size fakat eşim çok anneci düğünden sonra bunu gördüm sanki ne yaparsam yapayım bişey değişmicek3 ay icerisinde her seyi tuketecek zorluklar yasamissiniz. Kv oglunu kendi cephesine cektigine gore oncesinde sizin cephenizdeymis ve bir savas varmis konusmussunuz.
Demek ki esiniz evlenene kadar bir seyleri gozardi etmis sonrasinda evlilik oldu artik biz ne dersek o dusuncesine girmisler. 180 derece donmustur yoksa yine yaninizda olurdu.
Altinlar, takilar bizde evlenen cifte verilir. Kv ne kadar kotu olursa olsun esiniz dengeyi kuramadikca evlilik yurumez.
Esiniz duzelmiyorsa yolunuza bakin.
Kendi tarafına çekmek diye birşey yok kukla mı bu adam?Kayınvalidem normalde hepsine el koyacaktı ben bunu düğün öncesinde hissettim ve anneme takı gecesi benim takılarımı almasını ve düğün sonunda tekrar bana vermesini istedim öylede oldu fakat kv. Gelin odasında baya püskürdü tepki verdi düğün sonunda da ona takıları vermedim o gece düğün bitikten sonrada baya uzadı bu konu eşim o gece benden yanaydı fakat 1 hafta sonra balayından gelince kv eşimi kendi tarafına cekti şuan eşimlede aramız çok iyi değil anlamadığım takılar bizim geleceğimiz için kayınvalidem ne oldu da oğlunu kendi tarafına çekmeyi basardı
Bende öyle düşünüyorum fakat hemen hemen her gün içimde bir sıkıntı üzüntü ağlamaklı hal insan evlilik hayali kurarken bunları aklının kenarından ufacıkta olsa geçirmiyor ben en azından içimdeki üzüntünün sıkıntının nasıl geçebileceğini düşünüyorum yardımBiraz daha zaman...
Üç ay birbirinize uyum sağlamak için kısa bir süre.