Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .

3 ay cok kisa bir sure, siz biraz daha sure verin bu evlilige bence. Taki konusundada banka kasasina koyun esinizle gidip. Esinizlede sakince konusun, annesi ona ne demis, nasil bir nedenle cevirmis bunu bir ogrenin ve savunmanizi yapin bence

Ailem kahroldu bu konular yüzünden beni hep kenara kıstırdılar o altınlar ikinizin bozdurun bu zamanda bilezik kullanmak saçma diye eşimde onlara hak veriyor ya deli oluyorum

Çok sinir bozucu. Kim ne taktı biliyor musun? Biliyorsan ayır, ver lanet olsun bunlar sizin tarafınızdan takılanlar de.

Senin ailenden, akrabandan gelenleri de sadece kendine harca derim.

Ama bu aileyle nasıl mesafe koyacaksın asıl mesele o....

İşte sorunda bu parasında pulunda da değilim artık sadece ömür boyu benden uzak olsalar yeter

Ailem kahroldu bu konular yüzünden beni hep kenara kıstırdılar o altınlar ikinizin bozdurun bu zamanda bilezik kullanmak saçma diye eşimde onlara hak veriyor ya deli oluyorum

Ben asla kabul etmem kimse kusura bakmasın.
Eşiniz de bir kendine gelsin.
Ne münasebet. O ailelerin taktığı bilezikler şov değil hediyedir. Hediye de geri alınmaz. İster takar ister satarsınız ama bu sizin tasarrufunuz. Kocanız dahil kimseyi alakadar etmez.
O altınlar da bence çifte destek için verilen hediyedir ama bazı insanlar taktıklarım geri dönüyor benim diyor. Eyvallah alsın kendi taktığı altınları ama eşimin arkadaşlarının ve benim akrabalarımınkini almak hırsızlıktır. Bunu da aleni söylerim.
Edepsizle de edepsiz olurum.
Sessiz kaldıkça tepenize çıkmışlar

Dediklernize bire bir katılıyorum sadece içimde yanan bir ateş var eşim sadece benden yana olsa bu dünya bize dar gelir şimdi ise o dünyanın içinde bir karınca bile değilim ...

Sessiz kalmadım kesinlikle ! Konuşsamda dinleyenim yok

Onların seviyesine inme bence. Kendi yakınlarının taktığı belli altınları al. Gerisini ver gitsin. Bu yaptıkları terbiyesizlik karşılığında aileyle araya mesafe koy.eşinle açık açık konuş. Daha yeni evlisiniz zamana ihtiyacınız var.

Eşim benden yana olsa sıkıntı olmıcak eşim anasının gözünün içine bakıyor resmen

Benim en yakınım çok benzerini yaşadı.
O kendi altınlarını kurtardı ama bilezikler ve onların kendi tarafınınkileri aldılar. Utanmazlar düğünde kavga çıkardılar bu nedenle.
Kuzenim de rest çekti. Bundan sonra eve gelmek yok sildim dedi. Kocası da güya silmişti. Çocuk yaptılar heen eve gelip gitmeye başladılar. Şimdi bizim evladımızın çocuğu bizim kanımız bizim soyadımızda diyorlar. Kuzenimi sayan yok çocuk onlarınmış gibi davranıyorlar. Kuzenim nefret ettiği halde zırt pırt görüyor sürekli çocuk yüzünden yakasını da kurtaramadı. Çok iyi anlıyorum bu nedenle sizi ben de en yakınım sayesinde benzer olayları onunla beraber yaşadım çünkü.
Kendilerine yapıyorlar uzun vadede emin olun. Çocuk onlara çok uzak kuzenim oldukça güzel işliyor çocuğu babaannesine dedesine karşı. Yazları da gidip dört ay yazlıkta kalıyor sırf gelemesinler göremesinler diye. Uzun vadede kaybedecekler haberleri yok

beklentilerle evlenilmez bu sizi mutsuz eder
takı size gelen armağandır bu armağanlat yüzünden sarsılmsmalı zayıf temelli olmamalı ilişkiler
evlisiniz sizin eviniz bu ilişkiye ailenin diğer bireyleri dahil olmamalı sadece destekleyici olmalı aileler

ben takıları neden istiyorlar anlamıyorum, tüm düğün masraflarını onlar mı yaptı? yani takılar bizim olacak dediler mi? benim aklım almıyor kendi taktıkları şeyi ne yüzle istiyorlar?

Doğru şu anda en büyük sorun eşinin senden yana olmaması. Sence rest çekme şansın var mı? ya kararlarımızı kimsenin etkisi altında kalmadan ikimiz alırız, ya da bu işin sonu kötü olacak, tarzında bir şeyler yapılabilir mi?

ben takıları neden istiyorlar anlamıyorum, tüm düğün masraflarını onlar mı yaptı? yani takılar bizim olacak dediler mi? benim aklım almıyor kendi taktıkları şeyi ne yüzle istiyorlar?
Buna herşey denebilir de terbiyemi bozmak istemiyorum insanlar böyle işte bazı seyleri kabullenemiyorlar oğlunun evlendiği mi felan vs

altılar ne alemde benim ici önemli olan o

Bu evlilik süresinde onun da inat tarafını gördüm inadı tuttu mu konu ne kapanıyor ne susuyor

eeee hangi takılar kaynanada peki verdiysen yazık yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…