- 5 Aralık 2014
- 95
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi Kafamdadeli_sorular
Şuan sadece bileziklerim bende kalan para da benim üstümdeydi fakat kv oğlumun üstüne hesap açın oraya yatırın diyor eşimde annesini tutuyor suandaaltılar ne alemde benim ici önemli olan o
parar kac tl ve suan hala sendemi eger sendeyse sakın ola aman huzurum bozulmasın kafasıda olup ta esine yada kaynanan verme simdi bu yuzden hzuursuzluk cıkaran yarın ne yapmazŞuan sadece bileziklerim bende kalan para da benim üstümdeydi fakat kv oğlumun üstüne hesap açın oraya yatırın diyor eşimde annesini tutuyor suanda
Bu kadar güzel anlatılamazdı gerçekten ailemle olabildiğince anlatıyorum fakat bazı yerleri kısa kesiyorum onlar da üzülüyor biliyorum annem 3 ayda çok büyük kilolar verdi hem ben gittim hem evliliğim en çokta onlara üzülüyorum sabır gayret zaman hak yolunu bulsunSakin olun lütfen. Elbette evliliklerde çatışmalar olur, olacaktır. Buradaki önemli nokta bu çatışmalar sırasında saygıyı yitirmemek.
Eşim annesinden yana diyerek boşuna içinizi doldurmayin.
Fikri değişmiş olabilir soylenilenlerle. Ha bu doğru bir yaklaşım mi , değil elbet ancak ağlamakla , evliliginizden hemen vazgeçecek çözülmez bu durum.
Güzelce konuşun. Yeni evli olduğunuzu, bunlari kullanmanın hakkınız olduğunu, altının zaman geçtikçe değer kazandığını ve bir gün ne yapmamız gerektiğine birlikte oturup karar verebileceginizi anlatın güzelce.
Bu en güzel zamanlarinizin bu şekilde geçmesine uzuldugunuzu anlatın.
Ve lütfen zayıf olmayın, güçlü durun. Böyle şimdiden ağlamaya başladıysanız , ooo :) Daha neler yaşayacaksınız, şimdi böyle vazgecerseniz nasıl bir omur beraber olmayı planlıyor olabilirsiniz ki ?
Bu süre zarfında , çocuk konusunu mümkün olduğunca erteleyip , eşinizin karakterini, birbirinize olan uyumunuzu ölçüp bicin.
Her zaman diyorum evlilik sadece bir imza. Olmuyorsa olmuyordur ama hemen pes etmek çok yanlış olur.
Kaleyi içten fetheden kazanır. Eğer kv. Niz problemli bir insan değilse , sınırlarınızı kaybetmeden gönlünü kazanın.
Ve lütfen lütfen , her şeyi ailenizle paylaşmayın.
Neler diyorsunKayınvaliden normal değil. İş altın falan değil kadın sen de hiç bir kuruş kalmasın derdin de bu da kadının niyetinin niyet olmadığını gösteriyor. Boşatacak sanki sizi de yerini yapıyor.
Resti çek hala aynı şekilde devam ederse de boşanmayı düşünmelisn
Çok güldüm gerçekten ama daha yeni evlenmiş olmamız dolayısıyla bazı seyleri söyleyemiyorum saygımdan susuyorumAnkette yok ama ben olsaydim
Altinlari vermez
Begenmeyen gider acar davasini
Adalet ne derse onu bekler
Derdim :)
Şuan sadece bileziklerim bende kalan para da benim üstümdeydi fakat kv oğlumun üstüne hesap açın oraya yatırın diyor eşimde annesini tutuyor suanda
Nisan ayında bir oğlu daha var onuda evlendirecek ben onda kullanacağını düşünüyorumCanim daha alisma surecindesiniz dur hele.
Altin mevzusunda esinin gonlunu almaya bak is esinde bitiyo tabiki sendede
Pes etme onlar senin hakkin
Kaynananin bu altinlarla bi plani var gibi
Ustune mi yatcak ne
Çok güldüm gerçekten ama daha yeni evlenmiş olmamız dolayısıyla bazı seyleri söyleyemiyorum saygımdan susuyorum
Şuan sadece bileziklerim bende kalan para da benim üstümdeydi fakat kv oğlumun üstüne hesap açın oraya yatırın diyor eşimde annesini tutuyor suanda
İlk başlarda o hiç birşey demiyordu benim hesabıma yatırmak istemişti şimdi ise hesap açıp kendi üstüne alıcak kv öle akıl verdi oda açacakOrtak hesap açmanizi istemiyorlar mi?
Eşin bu paragözlülüğü anlamıyor mu yoksa o da mi onlar gibi?
Hayır ama bu zamanda birlikte oturmasında ordan buraya yetiyorlarBirlik mi oturuyosunuz
Hmm senin kaynana fena kisNisan ayında bir oğlu daha var onuda evlendirecek ben onda kullanacağını düşünüyorum