Evlilikten beklentim bu değildi

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 28 17,9%
  • Sabrederdim

OY: 20 12,8%
  • Bilmiyorum kafam çok karışık

OY: 10 6,4%
  • Sadece ZAMAN

OY: 98 62,8%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Takı konusunda birşey diyemem fakat 3 ay evliliğe adaptasyon için kısa bir süre. Ben ilk günler ailem aklıma geldikçe ağlardım ki ana kuzusu biri de değildim. Farklı hissiyatlar oluyor ilk zamanlar. Sonra yavaş yavaş geçecektir.

Taktığı altınları geri mi almak istedi? Niye takmışlar ki o zaman? Ama şimdi altınları kendi annene verince de kv güvenmiyorum ama anneme güveniyorum gibi olmuş. Eşin aynısını yapsaydı sen de üzülmez miydin? Ben iki tarafa da bırakmadım aldım yanımda götürdüm balayına, deli cesaretiydi belki ama iki tarafı da gücendirmek istemedim. Bir şey olacağı varsa her şekilde olur dedim. Daha çok yeni evlisin bence konuyu uzatmaya gerek yok olan olmuş tatlıya bağlayıp mutlu olmaya bak. İlk zamanlar belki aileni özlediğin için üstüne de bunları yaşayınca ben bunu haketmiyorum filan diye düşünüyorsun. Bence altın için filan huzur bozmaya hiç gerek yok

Kendimi yirtim parcaladim ortaya attım tabiri caizse adam bu defa gizli gondermeye başladı o yetmedi benim maaşı alıp borç odeyecem deyip annesine yolladı kardeşine yolladı kısacası bir insanı kolay kolay degistiremezsin bende artık takmıyorum çalışmıyorum bol bol harciyorum oh canıma degsin
senin kocanda iş yokmuş. bir de senin maaşını alıp annesine veriyor. bir de düğün gününde o kadar insanın içinde annene öyle yapmış. hem çalışıyormuşsunuz neden kendinizi böyle ezdiriyorsunuz. ne altın ne para , vermiyorum bu kadar..

senin kocanda iş yokmuş. bir de senin maaşını alıp annesine veriyor. bir de düğün gününde o kadar insanın içinde annene öyle yapmış. hem çalışıyormuşsunuz neden kendinizi böyle ezdiriyorsunuz. ne altın ne para , vermiyorum bu kadar..
Artık çalışmıyorum devlet is olanağımızı bitirdi .... üstüne bileziklarimi borç istediler verdim kaynima yapmadı üstüne diger kaynim zincirimi istedi vermedim o olaylar çıktı daha neler neler .... ya iş insanın kocasında bitiyo ben ne yaparsa yapayım eşim susarsa çabalarım boşa gidiyor geçti gitti ama icimdekiler bitmedi allaha havale ettim hepsini ben başa çıkamadım

Kizlar 7 aylik evliyim. Esimin tarafi dugunde takilan herseyi aldilar hatta ne verildi onu dahi gormedim. Iki kisi vardi giriste o topladi taki merasimi onlarda yapilmazmis. Esim zaten ailesine cok duskun. Suana kadar sabrettim zerre kadar duzelme olmadi aksine daha da kotuyr gidiyor. Eger esin arkanda durmuyorsa hayat cok kisa ben suan bosanmayi dusunuyorum. Zamanonda bosanmadigim icib cok pismanim.

X