- 25 Eylül 2019
- 762
- 2.925
- 63
- 30
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Eşiniz bence üste çıkmaya çalışıyor.Suçluluğunu bu şekilde bastırıyor.Sessiz kalıp,özür dilese yaptığını kabullenmiş olacak,sadakatsiz davrandığını kabullenemiyorBu arada konuşulanları dikkate aldım evi topladım sevdiği yemekten yaptım. Ama beklentisi Bu değilmiş. Anlayissiz olmakla suçluyor hâlâ beni. Çekildim başka bi odaya vakit geçirmeye çalışıyorum. Ona karşı güvensizliğimi sorguluyor hâlâ! Yeniden o konuyu açmıyorum. Güleryüzlü sevecen yanımı özlüyor ama öyle olamiyorum.
O olayı sonsuza dek kapatıp hiç olmamış gibi olsun istiyor. Yaşandı bitti artık kapat şu konuyu demişti mesela. Ben de yaşandı bitti saygısızca diyorsun yani... dedim, firuze ne desem tersliyorsun dedi. Ben kendimi de biliyorum normalde evli olmasam bir daha gorusmezdim ama evli olunca baska oluyor... ki kendime kalacak yer de bakmıştım o dönem, ayrılamadım ama büsbütün de onunla değilim.Eşiniz bence üste çıkmaya çalışıyor.Suçluluğunu bu şekilde bastırıyor.Sessiz kalıp,özür dilese yaptığını kabullenmiş olacak,sadakatsiz davrandığını kabullenemiyor
Hatasını kabullendirmeden olayı kapatmanızı doğru bulmuyorum.Bende suç yok,ben sadakatsizlik yapmadım yerine evet yaptığım yanlıştı,seni kırdım.Böyle birşeyin tekrarı olmayacak demesi gerekiyordu.O olayı sonsuza dek kapatıp hiç olmamış gibi olsun istiyor. Yaşandı bitti artık kapat şu konuyu demişti mesela. Ben de yaşandı bitti saygısızca diyorsun yani... dedim, firuze ne desem tersliyorsun dedi. Ben kendimi de biliyorum normalde evli olmasam bir daha gorusmezdim ama evli olunca baska oluyor... ki kendime kalacak yer de bakmıştım o dönem, ayrılamadım ama büsbütün de onunla değilim.
Hatasını kabullendirmeden olayı kapatmanızı doğru bulmuyorum.Bende suç yok,ben sadakatsizlik yapmadım yerine evet yaptığım yanlıştı,seni kırdım.Böyle birşeyin tekrarı olmayacak demesi gerekiyordu.
İşte soğuk tavrınızı sürdürecektiniz hemen yumuşamayacaktınız.Neyse olan olmuş şimdi onunla ciddi şekilde konuşup güven probleminin kolay aşılmayacağını,size Zaman vermesi gerektiğini,evliliğin temel taşı olan güveni o sarstığı halde sizi suçlamasının sizi soğuttuğunu anlatmalısınız.Onu ilk günler diyordu..
O olayı sonsuza dek kapatıp hiç olmamış gibi olsun istiyor. Yaşandı bitti artık kapat şu konuyu demişti mesela. Ben de yaşandı bitti saygısızca diyorsun yani... dedim, firuze ne desem tersliyorsun dedi. Ben kendimi de biliyorum normalde evli olmasam bir daha gorusmezdim ama evli olunca baska oluyor... ki kendime kalacak yer de bakmıştım o dönem, ayrılamadım ama büsbütün de onunla değilim.
Sadakatsizlikten kastım benim tanımadığım kız arkadaşlarıyla geyik muhabbeti yapması. Çoğu kişiye göre bu sadakatsizlik değil, hani mahkemeye taşısam bunu sadakatsizlik olarak değerlendirmezler. Ama benim canımı sıktı.
Ev işlerinde titiz olduğu için çoğu şeyi kendisi yapıyor, bunun benimle ilgisi olduğunu pek sanmıyorum, kendi temizliğini sever yardımcı bile almaz eve onlar iyi yapamazlar yabancı birini istemiyorum evde gibi sebeplerden. O yüzden arada bir tüm evi komple silip süpürür ütüyü de öyle sadece kendisi yapar, dünkü yemek kavgasından sonra sofrayı da o topladı karışmadım hiç. Yani ben hayatında olmasam da aynı şekilde temiz titiz devam ederdi hatta bazen bana bu sebeple sitem eder çok dağınıksın diye, bekarken evi bal dök yala şeklindeydi. Öğrenciyken tamamen içinden gelerek evin tüm bulaşığını temizliğini kendisi yaparmış bunu kendisi hiç söylemedi ama ev arkadaşlarından biriyle tanışınca o anlatmıştı.
Kadınlık görevlerini tanımlayabilir misiniz?bakin kendiniz zaten sorunun kaynağını biliyorsunuz işte..
artı yatak odası eksikligi..
bir erkek icin ekmek su gibi birsey cinsellik.
adam bu kadar ılıman iken hala sizde iken sonradan pişman olacağınız boyuta getirmeyin.
Biz kadinlar kadar onlarda ilgi, yakınlık bekliyor sizde bunlar yok..Geyik yaptığı eglendigi birine gönlü kayar ise onu bu duruma iten siz olursunuz.
Ayrica mahkemelik olsaniz..
pisti evine bakmiyor kadınlık gorevini yerine getirmiyor dese mahkeme haklı bulur.
bakin kendiniz zaten sorunun kaynağını biliyorsunuz işte..
adam bu kadar ılıman iken hala sizde iken sonradan pişman olacağınız boyuta getirmeyin.
Biz kadinlar kadar onlarda ilgi, yakınlık bekliyor sizde bunlar yok..Geyik yaptığı eglendigi birine gönlü kayar ise onu bu duruma iten siz olursunuz.
pisti evine bakmiyor kadınlık gorevini yerine getirmiyor dese mahkeme haklı bulur.
Kadınlık görevlerini tanımlayabilir misiniz?
Konu sahibinin kocası başka kadınlarla geyik yaptığı için olaylar bu duruma gelmiş zaten,ondan önce iyiymişlerbakin kendiniz zaten sorunun kaynağını biliyorsunuz işte..
Hukukumuzda düşündüğünüz tarzda kadınlık görevi diye bir kavram yok. Pis de değilim ayrıca sadece ilgilenmiyorum yoksa çok şükür yemeğim yenir yatağım yatılır.
Konu sahibi size gelince, çocuklarım olana kadar evde yemek, mutfak işi harici hiçbir şey yapmadım.Hukukumuzda düşündüğünüz tarzda kadınlık görevi diye bir kavram yok. Pis de değilim ayrıca sadece ilgilenmiyorum yoksa çok şükür yemeğim yenir yatağım yatılır.
O zaman her vajili kadın boşanabilir, öyle mi?yatak tatlim yatak..
feminist tirnaklarinizi çıkarmayın hemen.
evli ciftler birliktelik yaşar yaşanmıyorsa sorun vardir..
kocam beni tatmin etmiyor kocalık gorevini yerine getirmiyor diyen kadinlarinin beyani esastir diye nasil ki boşanma gerceklesiyor ayni hakka kocada sahip.
ok?
Konu sahibinin kocası başka kadınlarla geyik yaptığı için olaylar bu duruma gelmiş zaten,ondan önce iyiymişler
yatak tatlim yatak..
feminist tirnaklarinizi çıkarmayın hemen.
evli ciftler birliktelik yaşar yaşanmıyorsa sorun vardir..
kocam beni tatmin etmiyor kocalık gorevini yerine getirmiyor diyen kadinlarinin beyani esastir diye nasil ki boşanma gerceklesiyor ayni hakka kocada sahip.
ok?
Yine yanılıyorsunuz. Önceki mesajda ev temizliğini kastettiginizi düşündüm ama şimdi anladım sizi. Bakin bir kadın olarak kendinize bunu yapmayın cinsellik kadının görevi değil-dir karşılıklı uyum sağlanırsa istekle sağlanır. Tamamen istemekle ilgili. Ortada hiç bir sorun yokken isteksizlik durumu olursa çiftlerin yine kendi arzularıyla tıbbi destek alınır. Ha hiç bir şekilde cinsellik gerçekleşmesinde bu sebepten ayrılır ama davacı dilekçesinde kadınlık görevini yapmıyor dese bunu psikolojik baskı olarak görür manevi tazminat isterdim net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?