EVLİLİKTE UFAK TEFEK AMA ARKASI GELMEYEN SORUNLAR

Eşiniz elbette haksız başka kızlarla geyik yaptığı için. Ama tekrarlamadı ise bu konuyu kapatabilirsiniz çünkü flört etmemiş ama yinede tabiki doğru değil .
Onun haricinde eşiniz Size yardimci olan utuye kadar yardım eden birisi . Ve titiz birisiymiş bana kalırsa sizde bu konuda ortak olarak çok pratik temizlik yaparsanız işiniz hemen biter . Zaten eşiniz yapan birisi haliyle size kalmaz hersey.
Temiz insan için eşinin aynı titizlikle olmaması gerçekten zor olur . Hem böyle titiz olup hem yardım eden zor bulunur.
Aynı zamanda gözleri sulanarak yaniniza gelmiş ve isinize bakmişsiniz çok kırıcı bir davranış. . Özel hayatınızda reddemeyi uzatmak pek de iyi bir durum değil gurur kırıcı bir durum olabilir burda ilişki zedelene bilir.
Bosanmak kolay gerekince tabiki boşanmali ama böyle durumlarda yuva yikilmamali emek çaba sevgi herseyi yoluna koyar.
Eşiniz iyi biri sizde gönlünuz var ise geçim zor değil .. duygusal olarak yakinlaşsaniz ve ProblemleriniZi geride biraksaniz çok güzel geçiminiz evliliğiniz olur aslında. Umarım hersey yoluna girer ve inatlaşma durumu ortadan kalkar..

Çok çok teşekkür ederim. Utusune kadar yapması baskasininnutusunu sevmediğinden, kendi yaptığını beğenir annesinin utusunu bike beğenmez. Neyse çok teşekkür ederim. Sürekli yüzlerimiz asık bazen ben adım atıyorum o surat yapıyor bazen o adım atıyor ben surat yapıyorum. Şuan ikimizin de modu düşük dışarıya çıktı çıkarken umarım geldiğinde O yüzünün ifadesi değişir dedim. Sana bağlı dedi. Istediğin Zaman konuşabiliriz deyip yolcu ettim. Bakalım hayırlısı artık. Yine de düzelmezse kendi isime bakacağım her seferinde baş ağrısı yaşıyorum stresten.

Merhaba, mutlu olduğumu düşündüğüm bir evliliğim vardı ancak son zamanlarda kendimi de bir gün mutluysam iki gün mutsuz hissediyorum.
İki-üç ay öncesinde eşimin bana karşı sadakatsiz davrandığını düşündüm, daha sonra mantıklıca düşününce olayın aldatma olmadığını sadakatsizliğinin boyutunun da evliliği sonlandıracak şekilde olmadığını gördüm ama yine de bu süreç ikimizi de çok yıprattı. Hatta öyle ki kendisini bir süre önce yatakta da reddettim bu sebeple yatakta da çok bir yakınlığımız kalmadı.
Bugün sabah yine hiç olmayacak bir şeyden huzursuzluk yaşadık, aslında bu ufak tefek şeyler yüzünden o kadar çok huzursuzluk yaşamaya başladık ki bazen ben bile şaşırıyorum. Dün yaşadığımız tatsızlığı yazsam Allah başka dert vermesin kardeşim der geçersiniz. Dün sevmediği yemekten tabağına fazla koyduğum için trip yedim. Sürekli söylediği bir söz var ÇOK UMURSAMAZSIN. Dün de onun isteklerini umursamadan davrandığımı söyledi.
Umursamazlık olarak şunları ben de kendimde görüyorum, sabahları erkenden kalkıp işe gider, benim home ofis çalışma düzenim var korona sebebiyle uzun süre adliyelerin kapatılması ve akabinde adli tatile girdiğimizden düzenli bir işim yok. Bu sebeple işim yoksa o gün geç kalkarım ve genelde de öyle geç kalkarım. O sabah erken kalkıp giderken uğurlamam çünkü bilmem kaçıncı rüyamı görüyor oluyorum o sıralar. Ev temizliğini aksatıyorum, bir yandan kpss çalışıyorum buna bağlıyorum evi temizleyeceğim vakitte iki test fazla çözerim diyorum. Bu düşünceyle ev işlerinin çoğunu yapmıyorum. Bunu da umursamazlık olarak görüyor.

Bir de şu sıralar yakın bir arkadaşımızın boşanması ile ilgileniyorum, boşanan çiftten kız olan benim erkek olan onun yakın arkadaşı, o da bu süreçte erkekle ilgileniyor çünkü bayağı dağıtmış durumda. Hukuki olarak da kıza ben destek oluyorum evde de böyle bir ikilik oldu maalesef. Bu durum da bizi geriyor, mesela geçen gün yine bu arkadaşındaydı, x nasıl ne düşünüyor diye sordum, senin bilmeni isteseydim birlikte buluşurduk dedi. ŞOK OLDUM. Ajan mıyım ben dostça sordum. Zaten mal varlığı olarak her şeyi alıyoruz ve boşanma konusunda iki taraf da anlaştı, Gidip kıza X bugün şöyleymiş diye mi anlatacağım...

Bugün de yine hiç olmayacak bir sebepten inanın ne olduğunu bile tam hatırlayamıyorum, konu döndü dolaştı tartışmaya başladık. En sonunda bana evli olan arkadaşlarıma sor bakalım, onlar evlerinde nasıllar bir kere de kendi eksiğini düşün ben neyi yanlış yapıyorum acaba diye sor, dedi. Ben de çok kızdım kimsenin eşi senin gibi sadakat sorunu göstermedi bence sen önce bunu düşün dedim. Ben bir şey demiyorum sana işe gidiyorum dedi. Ben de yerimden kalkmadım öpmek istedi yüzümü çevirdim. Darıldı ve gitti.

Şimdi aslında toplasanız incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama tüm günüm zehir oluyor kara kara düşünüyorum, yatağa küs gibi giriyoruz. İkimiz de sürekli inatlaşıyoruz orta yolu bulamıyoruz. Hakikaten benim eksiğim ne bunu ben de merak ediyorum? Bu akşam yine tartışırız kesin de yine kendisine soracağım, benim eksiğim neymiş bir anlat diyeceğim. Ev işleriyle az ilgilenmek ya da yatak odasında reddedebilmek mi benim eksiğim ?

Bir de eklemek istiyorum, eşim sorunlarını kendi içinde yaşar bana yansıtmaz, ben konuşma yanlısıyım ama o hep der sen kendini bir şekilde haklı çıkarıyorsun, galiba bu yüzden tartışmaya pek girmiyor. Geçen gün gözleri doldu tartıştık sonra ben mutfağa geçtim, o salonda oturuyordu. Yanıma geldi gözleri dolu dolu, bunu nasıl başarıyorsun, her seferinde bu kadar haksız olarak başlayıp nasıl beni böyle çaresiz bırakıyorsun dedi. Böyle romantik bir atmosferde, çok basit, haklı olduğum için dedim. Sarıldı bana duygusallıkla ama ben o an o kadar çok duygusal olamadım. İşlerime baktım. Umarım bugün güzelce senden şunu şunu bekliyorum diyebilir.
Size yaklaşmaya çalıştığı zaman yatak muhabbetini kastetmiyorum bu arada ... Güler yüz gösterseniz . Sorunlarınızı açık açık söyleyip tatlı bir dille sen şu huyunu düzelt bende bu huyumu geçim istiyorsanız tabii

Eskisi gibi güvenirsen aynı şeyleri sil baştan yaşarsın. Bence cinselliği reddetmek de mantıklı. Her ilişkide gebelik ihtimali var. Güvenin sarsıldığı bir evlilikte normalleşme sürecine girene kadar uzak durmak en doğrusu.

O süreç hiç gelmeyecek gibi... Bir de beyimizin çocuk isteği vardı dile getirdi. Bu durumumuzda çocuk düşünür müyüm sence ? Diyorum ne varmış durumumuzda diyor valla bazen bir cinnet her şeyi bitirir deyip bırakıp gidesim geliyor. Sinir ediyor.
Sonra da belki seneye düşünürsün diye geri adım attı, düşünmem dedim. Seneye çok mu değişecek sanki... Trip atmasına ayrı sinir oluyorum. Bi de Bu adamı görseniz bu anlattığıma ihtimal vermezsiniz disarida aslan evde kedi. Hakikaten annesi kardeşleri çevresi dostları çekinir hep çünkü trip mrip huyu yok herkese lafını söyler hiç çekinmez. Ama bana gelince çocuk gibi trip. Sinir oluyorum. Bi ağız tadıyla kavga da edemiyoruz susup duruyor. Tüm siniribu posta dökmüş gibi oldum kusura bakmayın..

Ama sizim hep bir gidersiniz var sanki acaba bu yüzden mi ona bu kötü olumsuz davranmalarınız? Gidilmesi gereken zamanda gitseydiniz keşke şimdi kaldınız ya demek devam etmek istediniz o zaman içinizdeki gidesi hissinizi atın bir kenara. Gidersiniz var ama gitmiyorsanız seviyorsunuz demek. Onu seviyor musunuz?
Seviyorsanız engel koymayın aranıza. İrdelemeyin sorgulamayın bir süre hesapsız sevin filanca ne düşünüyor değil biz ne oluruz da değil biz olalım deyin. Madem kaldınız gitmediniz o zaman zindan etmeyin hayatı. Seviyorsanız sarılın. Seviyorsanız gülün. Seviyorsanız kokuna dokunun. Seviyorsanız hesap kitap yapmayın sırtınızı dönüp yatmayın. Eğer sevmiyorsanız eğer hep bir gidersiniz varsa da gşdin kalmayın derim yoksa hiçbir şey düzelmez

Ama sizim hep bir gidersiniz var sanki acaba bu yüzden mi ona bu kötü olumsuz davranmalarınız? Gidilmesi gereken zamanda gitseydiniz keşke şimdi kaldınız ya demek devam etmek istediniz o zaman içinizdeki gidesi hissinizi atın bir kenara. Gidersiniz var ama gitmiyorsanız seviyorsunuz demek. Onu seviyor musunuz?
Seviyorsanız engel koymayın aranıza. İrdelemeyin sorgulamayın bir süre hesapsız sevin filanca ne düşünüyor değil biz ne oluruz da değil biz olalım deyin. Madem kaldınız gitmediniz o zaman zindan etmeyin hayatı. Seviyorsanız sarılın. Seviyorsanız gülün. Seviyorsanız kokuna dokunun. Seviyorsanız hesap kitap yapmayın sırtınızı dönüp yatmayın. Eğer sevmiyorsanız eğer hep bir gidersiniz varsa da gşdin kalmayın derim yoksa hiçbir şey düzelmez

Sevmesem durmazdım beni buraya bağlayan ondan başka hiç bir şey yok... bambaşka bir şehre geldim her şeyi bıraktım... sevdiğim için... hâlâ daha seviyorum ama neden yaptı bunu bize, bunu sorup duruyorum kendime

Sevmesem durmazdım beni buraya bağlayan ondan başka hiç bir şey yok... bambaşka bir şehre geldim her şeyi bıraktım... sevdiğim için... hâlâ daha seviyorum ama neden yaptı bunu bize, bunu sorup duruyorum kendime
Artık kendinize sormayın. O zaman ona sormadıysanız artık kendinize de sormayın. Bu size olduğundan fazla yük yükler ne gerek var. Sindiremediyseniz olmayacaksa bırakmak mantıklıymış aslında şuan onun yanındasınız ya sarılın derim boşverin nedeni niçini

sadakatsizlik konusunu acman gerekiyor ona gore yorum yapabilirim

Arkadaslarinizin konusunu cok konusmaniz anlamsiz

esiniz ise giderken uyuman iyi degil bir evde huzur olsun istiyorsan eger

Sadakatsizlikle sucluyorsan ve geri affediyorsan o zaman yuzune vurmaman gerekiyor ✌🏻

O süreç hiç gelmeyecek gibi... Bir de beyimizin çocuk isteği vardı dile getirdi. Bu durumumuzda çocuk düşünür müyüm sence ? Diyorum ne varmış durumumuzda diyor valla bazen bir cinnet her şeyi bitirir deyip bırakıp gidesim geliyor. Sinir ediyor.
Sonra da belki seneye düşünürsün diye geri adım attı, düşünmem dedim. Seneye çok mu değişecek sanki... Trip atmasına ayrı sinir oluyorum. Bi de Bu adamı görseniz bu anlattığıma ihtimal vermezsiniz disarida aslan evde kedi. Hakikaten annesi kardeşleri çevresi dostları çekinir hep çünkü trip mrip huyu yok herkese lafını söyler hiç çekinmez. Ama bana gelince çocuk gibi trip. Sinir oluyorum. Bi ağız tadıyla kavga da edemiyoruz susup duruyor. Tüm siniribu posta dökmüş gibi oldum kusura bakmayın..
Eşin yanlışının farkında değil diyeceğim ama durum bundan daha vahim eşin yanlış yaptığını düşünmüyor. Sen de ikiye bölünmüşsün. İçin sadakatsizlik olduğunu düşünüyor ama burda anlatırken geyik yapmış diye hafifletiyorsun sanki. Eşine anlam veremedim. İletişim kanallarını açık tutması gerekirken, sana kul köle olması gerekirken ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Siz olayı ilk öğrendiğinizde de ılımlı sakin ilerlediniz. Bence o zaman olayın sıcaklığıyla kavga edip rahatlamalıydın. Bir süre uzak kalın arkadaşlarınızla gezin tozun anlatın, anlatın, anlatın😁. Bana sanki çocuğunuz olsa eşin ilgisini daha çok kaybedecekmiş gibi geldi anlattığın özelliklerinden dolayı.

Artık kendinize sormayın. O zaman ona sormadıysanız artık kendinize de sormayın. Bu size olduğundan fazla yük yükler ne gerek var. Sindiremediyseniz olmayacaksa bırakmak mantıklıymış aslında şuan onun yanındasınız ya sarılın derim boşverin nedeni niçini
Yanlış bir yöntem olur demek ki benim yaptığım şey hata değildi çabuk affedildim mesajı verir

Eşin yanlışının farkında değil diyeceğim ama durum bundan daha vahim eşin yanlış yaptığını düşünmüyor. Sen de ikiye bölünmüşsün. İçin sadakatsizlik olduğunu düşünüyor ama burda anlatırken geyik yapmış diye hafifletiyorsun sanki. Eşine anlam veremedim. İletişim kanallarını açık tutması gerekirken, sana kul köle olması gerekirken ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Siz olayı ilk öğrendiğinizde de ılımlı sakin ilerlediniz. Bence o zaman olayın sıcaklığıyla kavga edip rahatlamalıydın. Bir süre uzak kalın arkadaşlarınızla gezin tozun anlatın, anlatın, anlatın😁. Bana sanki çocuğunuz olsa eşin ilgisini daha çok kaybedecekmiş gibi geldi anlattığın özelliklerinden dolayı.
Valla şu anlattığı özelliklerde ki Adamı,çocuk yapmadan önce en az 5 yıl gözlemlemek lazım bence

Bana da çocuğu beni bağlamak için istiyor gibi geliyor. Zaten Bu sevgiliyken de beni bağlamak için hemen nişanlandı. Size şöylediyeyim daha beni tanımadan ailesine sormuş bir düğünde görüp. Ailesini bize gönderdi kaç kere. Olmaz dedikce oldurmaya çalıştı artık ailemin ısrar sonucu kızım bi tanışa vardı olay tanıştık. Zaten hep der en şirret kadın bile olsan senden vazgeçmem ilk görüşte anladım seni yıllarca aradım buldum bırakmam. E peki ben çocuklu bir kadın olsam hiç fark etmez çocuklarına baba olurdum. E sevgilim olsa ? Ayırırdım , hakikaten klasik daha önce tanıdığım birine benzemiyordu. Daha önce lisede üni.de çok hızlıydım 20ye yakın sevgilim oldu bekarete önem veriyorsan bana gelmez demistim başta vazgeçmesi için çünkü maço bi görüntüsü vardı. O da ne bekareti çocukların olsa onlara babalık yaparım beni nasıl görüyorsun ben hiç takılmam seni gördüm ve hayatımın sonuna kadar da seninle olmak istiyorum demişti.
Sevgili konusuna takmadı başkasından hoşlanıyorum dedim beni seversin onu unutursun dedi.
Çok çok aşırı ilgiliydi hâlâ daha öyle çok ilgilidir nasıl dumura uğradığımı anlatamam. Bu kadar seviyorsan Bu kadar ilgi alâka ama evliliğin 1. Yılı dolmadan bana yaşattığı...
Trip atması ayrı dert. Sana güvenmiyorum dediğimde zamanla güvenini kazanacağım der, sonra kalbi kırılır sesi çıkmaz.
Bu adam bir haftada 3 kitap bitirdi benimle konuşmamak için.

Merhaba, mutlu olduğumu düşündüğüm bir evliliğim vardı ancak son zamanlarda kendimi de bir gün mutluysam iki gün mutsuz hissediyorum.
İki-üç ay öncesinde eşimin bana karşı sadakatsiz davrandığını düşündüm, daha sonra mantıklıca düşününce olayın aldatma olmadığını sadakatsizliğinin boyutunun da evliliği sonlandıracak şekilde olmadığını gördüm ama yine de bu süreç ikimizi de çok yıprattı. Hatta öyle ki kendisini bir süre önce yatakta da reddettim bu sebeple yatakta da çok bir yakınlığımız kalmadı.
Bugün sabah yine hiç olmayacak bir şeyden huzursuzluk yaşadık, aslında bu ufak tefek şeyler yüzünden o kadar çok huzursuzluk yaşamaya başladık ki bazen ben bile şaşırıyorum. Dün yaşadığımız tatsızlığı yazsam Allah başka dert vermesin kardeşim der geçersiniz. Dün sevmediği yemekten tabağına fazla koyduğum için trip yedim. Sürekli söylediği bir söz var ÇOK UMURSAMAZSIN. Dün de onun isteklerini umursamadan davrandığımı söyledi.
Umursamazlık olarak şunları ben de kendimde görüyorum, sabahları erkenden kalkıp işe gider, benim home ofis çalışma düzenim var korona sebebiyle uzun süre adliyelerin kapatılması ve akabinde adli tatile girdiğimizden düzenli bir işim yok. Bu sebeple işim yoksa o gün geç kalkarım ve genelde de öyle geç kalkarım. O sabah erken kalkıp giderken uğurlamam çünkü bilmem kaçıncı rüyamı görüyor oluyorum o sıralar. Ev temizliğini aksatıyorum, bir yandan kpss çalışıyorum buna bağlıyorum evi temizleyeceğim vakitte iki test fazla çözerim diyorum. Bu düşünceyle ev işlerinin çoğunu yapmıyorum. Bunu da umursamazlık olarak görüyor.

Bir de şu sıralar yakın bir arkadaşımızın boşanması ile ilgileniyorum, boşanan çiftten kız olan benim erkek olan onun yakın arkadaşı, o da bu süreçte erkekle ilgileniyor çünkü bayağı dağıtmış durumda. Hukuki olarak da kıza ben destek oluyorum evde de böyle bir ikilik oldu maalesef. Bu durum da bizi geriyor, mesela geçen gün yine bu arkadaşındaydı, x nasıl ne düşünüyor diye sordum, senin bilmeni isteseydim birlikte buluşurduk dedi. ŞOK OLDUM. Ajan mıyım ben dostça sordum. Zaten mal varlığı olarak her şeyi alıyoruz ve boşanma konusunda iki taraf da anlaştı, Gidip kıza X bugün şöyleymiş diye mi anlatacağım...

Bugün de yine hiç olmayacak bir sebepten inanın ne olduğunu bile tam hatırlayamıyorum, konu döndü dolaştı tartışmaya başladık. En sonunda bana evli olan arkadaşlarıma sor bakalım, onlar evlerinde nasıllar bir kere de kendi eksiğini düşün ben neyi yanlış yapıyorum acaba diye sor, dedi. Ben de çok kızdım kimsenin eşi senin gibi sadakat sorunu göstermedi bence sen önce bunu düşün dedim. Ben bir şey demiyorum sana işe gidiyorum dedi. Ben de yerimden kalkmadım öpmek istedi yüzümü çevirdim. Darıldı ve gitti.

Şimdi aslında toplasanız incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler ama tüm günüm zehir oluyor kara kara düşünüyorum, yatağa küs gibi giriyoruz. İkimiz de sürekli inatlaşıyoruz orta yolu bulamıyoruz. Hakikaten benim eksiğim ne bunu ben de merak ediyorum? Bu akşam yine tartışırız kesin de yine kendisine soracağım, benim eksiğim neymiş bir anlat diyeceğim. Ev işleriyle az ilgilenmek ya da yatak odasında reddedebilmek mi benim eksiğim ?

Bir de eklemek istiyorum, eşim sorunlarını kendi içinde yaşar bana yansıtmaz, ben konuşma yanlısıyım ama o hep der sen kendini bir şekilde haklı çıkarıyorsun, galiba bu yüzden tartışmaya pek girmiyor. Geçen gün gözleri doldu tartıştık sonra ben mutfağa geçtim, o salonda oturuyordu. Yanıma geldi gözleri dolu dolu, bunu nasıl başarıyorsun, her seferinde bu kadar haksız olarak başlayıp nasıl beni böyle çaresiz bırakıyorsun dedi. Böyle romantik bir atmosferde, çok basit, haklı olduğum için dedim. Sarıldı bana duygusallıkla ama ben o an o kadar çok duygusal olamadım. İşlerime baktım. Umarım bugün güzelce senden şunu şunu bekliyorum diyebilir.
Evlilikte en enn onemli sey iki tarafin da evlerini yuvalari olarak gormeleridir... Disardaki tum skntilara ragmen,tum huzursuzluklara ragmen guvenli liman olisturmaktir. Ve bazi erkekler daha duygusallar,klasikler. Yani ne bileyim siz onemli gormezsiniz ama o anki en ufak mimik hareketinize bile kafayi takabilir🥴 sabahlari sarilarak opulerek ise gitmek isterler,evlerine geldklerinde miss gibi yemek kokusu almak,brlikte film izlemek isterler. Bizler calisma hayatina dahil olunca bunlari bazen oteliyorz,erkek zaten beceremiyor,boslukta hissediyor. Sahsen ben ogretmenim,bazen dersim olmadigi gunler erken uyanmam,esim ise giderken de ses etmezdi. Ama bir sustu iki sustu sonra rastgele bir tartismamizda "sen zaten bana hic ozen gostermiyorsn beni ise operek bile ugurlamiyorsun. Yatip uyumaya devam ediyirsun kedi mi kopek mi gitmis hiic bakmiyorsun blablabla"diye biriktirdiklerini kustu. Cok ofkelenmistim ilk soylediginde ama empati kurdugumda daha ozenli davrandim. İkinizin de niyetinde kotuluk yok bence. Sadece empati kurmuyorsunuz. Oncelikle size tavsiyem esinizin sizden beklentilerini karsilayin lutfen🥰 ardindan da ona duzgunce siz beklentilerinizi aktarirsiniz. Cozulemeyecek mevzular degil

Bu arada ben sadece bu kinuyla ilgili fikrimi belirttim,isin icinde sadakatsizlik vs varsa ona yorum yapmiyorum

Sadakatsizlik yapmamış edinizsonradan okudum ,evliliginizdeki asıl sorun onu reddetmeniz.Cinsellik evlilikte kalmadigi zaman ufak tefek şeyler sorun haline gelir.

Yeni evlısınız sanırım.Bunlar alısma sureçlerı .Umarım duzelırsınız.

Sadakatsizlik yapmamış edinizsonradan okudum ,evliliginizdeki asıl sorun onu reddetmeniz.Cinsellik evlilikte kalmadigi zaman ufak tefek şeyler sorun haline gelir.

Aldatma yok sadakatsizlik var ama boyutu boşanmaya gidecek kadar büyük değil bunu demek istemiştim. Sadakatsizlik yok diyemem zaten aşamadığım bu...

Canım sadakatsizliğini kanıtlar bir şey yok sanırım. Eşin gerçekten sadakatsiz davranmadı ve sen sürekli onu bunla suçlarsan bu çok çirkin bir durum olur.

Biriyle bir geyik muhabbeti yaptım diye sadakatsizlikle suçlanmak istemem. Şahsen imasını bile kaldırmam.

Geçmişle yaşıyorsun ki çok ağır bir yüktür. Ne sen ne eşin bunu taşıyamaz. Aklından atamıyorsan psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Gerçekten sadakatsizlik yaşanmış olsaydı ya affedersin ya bitirirsin ama ileri taşımamalısın.

Sevmediği yemeği çok koyduğun için trip attı diyorsun da ben neden bu adamın sevmediği yemeği yapıyorum demiyorsun?

Dışarda aslan evde kedi diyorsun ve bunu kötü bir şey gibi anlatıyorsun. Gerçekten kötü bir şey mi.

Eşinden soğumuş gibisin ve bunun sonu eşininde senden soğuması olur. Hukuk bürosundasın bol bol boşanma duyuyorsundur.
Çok geçmez bi dilekçe görürsün. Sonra adam ikinci evliliğini yapıp mutlu mesut ohh hayat varmış derken sen hala ben nerde hata yaptım deyip duruyor olursun.

Bana durum nasıl geldi biliyormusunuz: Siz aslında bu adamim gelip gönlünüzü almasini istiyorsunuz. Sevdigini hissetmek istiyorsunuz. Eksik taraflarinizin aslinda gayet farkindasiniz, ama onlari kabul etmek ayni zamanda yetersizlik duygusunu tetikledigi icin "asil o normal degil" duruma dönüsüyor. Yeni evlisiniz ve kimse sizin aklinizi okuyamaz.ne kadar da evlenirken karsimizdaki insani tanidigimizi da iddia edersek, ayni eve girince insan huylari ögreniyor zamanla. Bunu ama küserek trip atarak iki taraf da cözemes. Ben hep düsünüyorum da, esimizle geçirebilecegimiz zaman kisitli. Ölümlü dünya saatlerce günlerce trip atmak o zamandan calmak degil mi? Eskiden benimde Küsme huyum vardi. Artik yok. Konusarak durumu cözerim. Esiniz sizin aslinda nasil hissettiginizi bilmiyordur bile. Sunu da eklemek isterim: ben her aksam, gün ne kadar yogun gecmis se gecsin esimle en az on dakika sarilir sohbet ederim. Hayat cok.yogun ve yorucu bazen ama esler arasinda sohnet ve bag kopmamali. Siz esinizle beraber yatmak istemiyorsaniz en azindan kisa bir süre yanina gidin. Tabi ki yanina gitmemeyi aslinda onu cezalandirmak adina kullanmiyorsaniz

Birkere bunları dert edip buraya konu açıyorsanız bence umursamaz değilsiniz demektir.
Yani siz ise gitmiyorsaniz yatmaniz uyumanız cok normal kalkıp ugurlamak cok sacma değil mi ?
Onun da isi gec başlasaydı mesela yatiyor olsaydı ay kalkayim karımı uğurlayayım mi diyecekti ?
Kahvaltı istiyorsa mesela kendisi atıştırabilir çocuk degil sonuçta.
Ev işleri de cok pasaklı olmadığınız sürece bekleyebilir yani hayat memat meselesi değil.
Ki zaten sorumluluğunuz sınavınız varmış.
Illa ki evde yemek yapıyorsunuzdur ufak tefek ev isi yapıyorsunuzdur yani.
Mükemmel temizlik yapsanız her şey hallolacak mi yani ?

Bence aranızda böyle evlilik bitirecek bir sorun yok.Tamam bazı şeyler olmuş ama bence hepsinin üstüne sünger çekip yeniden başlayın.Evli değilim ama burda okuduğum konularda çoğu kişi eşinin çok ilgisiz olduğundan vakit ayırmadığından şikayetçi.Ama sizin eşiniz bir şeyleri yoluna koymaya çalışıyor çabalıyor.Bence siz de bir adım atın örneğin eşinizin yaptığı gibi siz de bir gün süslenin sürpriz yapın.Kısacası her şeye yeniden başlamak için geç değil bence umarım çok mutlu olursunuz 😇

Back
X