- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Bence adam haklı. Çok haklı hemde.
Sadakat sorunu dediğiniz ne ki yani başta sorun etmiyor gibi yapıp sonra niye koz olarak öne sürüyorsunuz
Burada her şeyi anlatmışsınız zaten. Dediğiniz gibi bahsettiğiniz şey aldatmayı geçtim verecek örnek bulamadım hiçbi şey değil yani. Tüm ülke geyikten birbirini aldatmaya yelteniyor o zaman.Sadakatsizlikten kastım benim tanımadığım kız arkadaşlarıyla geyik muhabbeti yapması. Çoğu kişiye göre bu sadakatsizlik değil, hani mahkemeye taşısam bunu sadakatsizlik olarak değerlendirmezler. Ama benim canımı sıktı.
Ev işlerinde titiz olduğu için çoğu şeyi kendisi yapıyor, bunun benimle ilgisi olduğunu pek sanmıyorum, kendi temizliğini sever yardımcı bile almaz eve onlar iyi yapamazlar yabancı birini istemiyorum evde gibi sebeplerden. O yüzden arada bir tüm evi komple silip süpürür ütüyü de öyle sadece kendisi yapar, dünkü yemek kavgasından sonra sofrayı da o topladı karışmadım hiç. Yani ben hayatında olmasam da aynı şekilde temiz titiz devam ederdi hatta bazen bana bu sebeple sitem eder çok dağınıksın diye, bekarken evi bal dök yala şeklindeydi. Öğrenciyken tamamen içinden gelerek evin tüm bulaşığını temizliğini kendisi yaparmış bunu kendisi hiç söylemedi ama ev arkadaşlarından biriyle tanışınca o anlatmıştı.
Yatakta küs kalmanızın sonucu olarak bana her şeye yansımış gibi geldi.
Yatağa küs girdiniz, sarılarak uyumadınız, öpüşmediniz vs arada sıcaklık oluşmadığı için ertesi gün her şey size batar olmuş.
Buzları eritin bence sonrası düzelir gibi geliyor.
Romantik bir gece geçirin bakalım ne olacak?
Zaten ben şuan anlatanı değil anlatamayanı savunuyorum. İnfaz yok.Haklı haksız aramıyorum aslında çünkü burada yazdıklarımla bir tarafa haklı ya da haksız denilmesi yargısız infaz oluyor, diğer taraf dinlenmeden olaylar bizzat görülmeden haklı haksız denilmesini doğru bulmuyorum. Benim başlığı açma sebebim hakikaten egolarımıbir kenara bırakıp artık bu saatten sonra ne yapmalı evlilikte ilişkide nelere dikkat etmeli...
Ya o gider erken yatar ya ben işim var deyip yatağa geçmem. Aslında her gece yatağa geçerken beni çağırır hadi gel uyuyalım diye ama hakikaten erken saatler mesela 11de uykusu gelir, ben yatsam uyuyamam o saatte o yüzden sen geç ben birazdan gelirim derim.
Siz asıl sorunu çözmemiş üstünü kapatmışsınız bence. İki taraf da kısa sürede eskiye dönüş olmayacağını kabul etmeli ve birbirinize zaman tanımalısınız. Terapi desteği alabilirsiniz. Çift terapisinde insanlar daha açık sözlü oluyorlar. Problemi tespit ederseniz daha kolay çözüme ulaşırsınız. Eşinizin davranışı güven sarsacak nitelikte idi konunuzu hatırlıyorum. Sadakat kavramı ilişkiye özeldir. Sizden gizlemesi bir yana açıklaması da yine manipülatifdi, ilişkinizin her alanında dürüstlüğü benimsemişseniz bu aldatmadır. Maalesef üç şey çok çabuk bitiyor para, zaman, tahammül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?