Bildirimde nickinizi görünce böyle bir yazı yazdığınızı tahmin etmiştim. 4 yıldır süre gelen hatalarını bir daha yapmayacaksın diye iki ayda normale dönüp güvenemem. Kendisine de söyledim aynen bu şekilde. Onun savunması bu şekilde geyik muhabbeti arkadaşlarıyla, o sebeple aldatmadım sadakatsizlik değildi der hep. Ben o zaman söylediğim gibi özgürlüğünü hakikaten kısıtlıyorum. Bu boşanan çiftten kız arkadaşım eski eşinin arkadaş ortamının bayağılığından bahsetti şimdi eski eşi de bizim yaşadığımız şehre taşındı. Biz kızla arada buluşuyoruz ve çoğunlukla telefonda görüşüyoruz. Bana dediği şey, eski eşimle eşini görüştürme onun ortamı çok pistir. Ben de onunla görüşmesine çok izin vermiyorum. Tamam ilk zamanlar şuan teselli etsin konuşsun ha bir de erkeği de haklı bulmuyor eşim. Telefonuna bakıyorum sürekli hesaplarını kontrol ediyorum bunu da biliyor. Bu sabah ardarda bana 10 tane filan mesaj geldi sabah 7 civarı, benim de işlerim vardı erken kalktım o da ayakta. Kimden mesaj geliyor bakmak istiyorum dedi, bak dedim bir kız arkadaşımdan. Okuyacaktı neredeyse, hayır asla okuyamazsın dedim, niye sen benimkileri okuyorsun ya dedi, benim bir erkekle mesajlastığımı görürsen açar okursun bir şey demiyorum ben senin erkek arkadaşlarınla yaptığın muhabbetlere bakmıyorum dedim. (Aslında bakıyorum malesef...)
Sürekli aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Geçen hafta ailemin yanındaydım bahsetmişimdir babamın birtakım sağlık sorunları var o yüzden arada onlara gidiyorum kalıyorum. Bana sürpriz yapmak için o gün işten erken çıkmış, öğleden sonra gitmiş tıraş olmuş bakım yaptırmış güzel güzel giyinip gelmiş. Cidden çok beğendim halini ama bakıyorum o en pahalı saatini takmış çok güzel giyinmiş, senin için giyindim beğenmek yerine laf söyledin dedi. Benim kafamda o anın mutluluğu yok ki tilkiler dönüyor. Neden işten erken çıktı neden böyle giyindi... Ben de biraz dalga geçtim konuşurken bu ne hâl diye.. Mutlu anlarda bile böyle oluyorum her şey altüst oluyor.