EVLİLİKTE UFAK TEFEK AMA ARKASI GELMEYEN SORUNLAR

Bir önceki konunuzu da biliyorum konu sahibi. Hatta size yazmıştım bir ara düzeldiniz mi diye. Evet demiştiniz, sizin adınıza sevinmiştim. Çünkü eşinizi seviyorsunuz biliyorum.
Şu an ki sorununuz gelince. Tabi herşeyi tam olarak bilemem ama buraya yazdıklarınızdan fikir yürütücem.
O dönem güveniniz sarsıldı. Hem de baya sarsıldı. Çünkü 'eşimin karşısında biri soyunsa bakmaz' diyecek kadar güveniyordunuz.Ve o zaman ben dahil çoğu kişinin dediği olayı çabuk affettiniz, çabuk normale dönmeye çalıştınız. Ama işte bunları halı altı etmişsiniz. Çünkü aslında birşey çözemediniz. Ki size bunu da demişlerdi böyle yaparsan birşey çözemezsin diye. Nitekim öyle görünüyor.
Eşinize belki tahammülünüz kalmadı, belki umursamıyorsunuz.Çünkü o dönem sarsıldınız, herşeyi size batmaya başladı sonradan. Belki farkında olmadığınız şekilde de bunları gösteriyorsunuz. Ama sizde bu sorunların çıkması o olaydan sonra olduğu için bence dönüp hem kendi hem onun davranışlarını inceleyin derim.
Böyle kolay affetmeseydiniz şu an sizle çatışıyor değil hala gönlünüzü almaya, sizi yumuşatmaya çalışıyor olurdu.

Ayrıca mesajların tam içeriğini bilmesekte eşten habersiz gevşek muhabbetler bana göre sadakatsizlik.

Bu arada konuşulanları dikkate aldım evi topladım sevdiği yemekten yaptım. Ama beklentisi Bu değilmiş. Anlayissiz olmakla suçluyor hâlâ beni. Çekildim başka bi odaya vakit geçirmeye çalışıyorum. Ona karşı güvensizliğimi sorguluyor hâlâ! Yeniden o konuyu açmıyorum. Güleryüzlü sevecen yanımı özlüyor ama öyle olamiyorum.
Eşiniz bence üste çıkmaya çalışıyor.Suçluluğunu bu şekilde bastırıyor.Sessiz kalıp,özür dilese yaptığını kabullenmiş olacak,sadakatsiz davrandığını kabullenemiyor

Eşiniz bence üste çıkmaya çalışıyor.Suçluluğunu bu şekilde bastırıyor.Sessiz kalıp,özür dilese yaptığını kabullenmiş olacak,sadakatsiz davrandığını kabullenemiyor
O olayı sonsuza dek kapatıp hiç olmamış gibi olsun istiyor. Yaşandı bitti artık kapat şu konuyu demişti mesela. Ben de yaşandı bitti saygısızca diyorsun yani... dedim, firuze ne desem tersliyorsun dedi. Ben kendimi de biliyorum normalde evli olmasam bir daha gorusmezdim ama evli olunca baska oluyor... ki kendime kalacak yer de bakmıştım o dönem, ayrılamadım ama büsbütün de onunla değilim.

O olayı sonsuza dek kapatıp hiç olmamış gibi olsun istiyor. Yaşandı bitti artık kapat şu konuyu demişti mesela. Ben de yaşandı bitti saygısızca diyorsun yani... dedim, firuze ne desem tersliyorsun dedi. Ben kendimi de biliyorum normalde evli olmasam bir daha gorusmezdim ama evli olunca baska oluyor... ki kendime kalacak yer de bakmıştım o dönem, ayrılamadım ama büsbütün de onunla değilim.
Hatasını kabullendirmeden olayı kapatmanızı doğru bulmuyorum.Bende suç yok,ben sadakatsizlik yapmadım yerine evet yaptığım yanlıştı,seni kırdım.Böyle birşeyin tekrarı olmayacak demesi gerekiyordu.

Hatasını kabullendirmeden olayı kapatmanızı doğru bulmuyorum.Bende suç yok,ben sadakatsizlik yapmadım yerine evet yaptığım yanlıştı,seni kırdım.Böyle birşeyin tekrarı olmayacak demesi gerekiyordu.

Onu ilk günler diyordu..

Onu ilk günler diyordu..
İşte soğuk tavrınızı sürdürecektiniz hemen yumuşamayacaktınız.Neyse olan olmuş şimdi onunla ciddi şekilde konuşup güven probleminin kolay aşılmayacağını,size Zaman vermesi gerektiğini,evliliğin temel taşı olan güveni o sarstığı halde sizi suçlamasının sizi soğuttuğunu anlatmalısınız.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bende sizin gibiyim lakaytlıklardan hoşlanmam ve benim içinde sadakatsizlik mesela instada foto atması eklemesi vs .

bence bu dönemde siz kariyerinize odaklanın ve ilişkinizi kendi hayatınızda 2. Plana alın.

Sınava az kaldı asılın o sizin için uğraşsın. Bırakın bunu dert eden taraf o olsun.

İçinizdeki telafi duygusunu oluşturursa oluşturur olmazsa bakarsınız ama şu an kariyeriniz daha önemli bence.

Çünkü ben karakterinizden dolayı bir daha güvenmeyeceğinize eminim. Bari kariyeriniz düzelince harekete daha kolay geçersiniz.

Sadakatsizlikten kastım benim tanımadığım kız arkadaşlarıyla geyik muhabbeti yapması. Çoğu kişiye göre bu sadakatsizlik değil, hani mahkemeye taşısam bunu sadakatsizlik olarak değerlendirmezler. Ama benim canımı sıktı.
Ev işlerinde titiz olduğu için çoğu şeyi kendisi yapıyor, bunun benimle ilgisi olduğunu pek sanmıyorum, kendi temizliğini sever yardımcı bile almaz eve onlar iyi yapamazlar yabancı birini istemiyorum evde gibi sebeplerden. O yüzden arada bir tüm evi komple silip süpürür ütüyü de öyle sadece kendisi yapar, dünkü yemek kavgasından sonra sofrayı da o topladı karışmadım hiç. Yani ben hayatında olmasam da aynı şekilde temiz titiz devam ederdi hatta bazen bana bu sebeple sitem eder çok dağınıksın diye, bekarken evi bal dök yala şeklindeydi. Öğrenciyken tamamen içinden gelerek evin tüm bulaşığını temizliğini kendisi yaparmış bunu kendisi hiç söylemedi ama ev arkadaşlarından biriyle tanışınca o anlatmıştı.

bakin kendiniz zaten sorunun kaynağını biliyorsunuz işte..
artı yatak odası eksikligi..
bir erkek icin ekmek su gibi birsey cinsellik.
adam bu kadar ılıman iken hala sizde iken sonradan pişman olacağınız boyuta getirmeyin.
Biz kadinlar kadar onlarda ilgi, yakınlık bekliyor sizde bunlar yok..Geyik yaptığı eglendigi birine gönlü kayar ise onu bu duruma iten siz olursunuz.
Ayrica mahkemelik olsaniz..
pisti evine bakmiyor kadınlık gorevini yerine getirmiyor dese mahkeme haklı bulur.

adam bu kadar ılıman iken hala sizde iken sonradan pişman olacağınız boyuta getirmeyin.
Biz kadinlar kadar onlarda ilgi, yakınlık bekliyor sizde bunlar yok..Geyik yaptığı eglendigi birine gönlü kayar ise onu bu duruma iten siz olursunuz.
pisti evine bakmiyor kadınlık gorevini yerine getirmiyor dese mahkeme haklı bulur.
Kadınlık görevlerini tanımlayabilir misiniz?

Hukukumuzda düşündüğünüz tarzda kadınlık görevi diye bir kavram yok. Pis de değilim ayrıca sadece ilgilenmiyorum yoksa çok şükür yemeğim yenir yatağım yatılır.

Kadınlık görevlerini tanımlayabilir misiniz?

yatak tatlim yatak..
feminist tirnaklarinizi çıkarmayın hemen.
evli ciftler birliktelik yaşar yaşanmıyorsa sorun vardir..
kocam beni tatmin etmiyor kocalık gorevini yerine getirmiyor diyen kadinlarinin beyani esastir diye nasil ki boşanma gerceklesiyor ayni hakka kocada sahip.
ok?

Konu sahibinin kocası başka kadınlarla geyik yaptığı için olaylar bu duruma gelmiş zaten,ondan önce iyiymişler

Ütü yapan, derinlemesine silen süpüren koca :KK64:
Böylelerini görünce evdekine su bile vermek istemiyorum :ıslık:

Hukukumuzda düşündüğünüz tarzda kadınlık görevi diye bir kavram yok. Pis de değilim ayrıca sadece ilgilenmiyorum yoksa çok şükür yemeğim yenir yatağım yatılır.
Konu sahibi size gelince, çocuklarım olana kadar evde yemek, mutfak işi harici hiçbir şey yapmadım.
İlk çocukla da yapmadım, ikinci çocukla mecbur kaldıktan sonra ve bu pandemi sebebiyle birçok işi kendim yapıyorum.
Siz eksik değilsiniz, eşiniz fazla.
Benim koca kişisi de öyledir, her şeyi yaptığı için söylenme, kıyaslama ya da kendini nimetten sayma profiline bürünür.

Ben sizlik bir durum gerçekten göremedim, ilişkiniz zedelenmiş, elbet olabilir.
Bunu düzeltmek için biraz ara vermek gerekir her şeye.
Birkaç günlük kaçamak, evden, kimliklerinizden uzaklaşmak iyi gelecektir.

yatak tatlim yatak..
kocam beni tatmin etmiyor kocalık gorevini yerine getirmiyor diyen kadinlarinin beyani esastir diye nasil ki boşanma gerceklesiyor ayni hakka kocada sahip.
ok?
O zaman her vajili kadın boşanabilir, öyle mi?
Sizin dediğiniz ‘bana kocalık yapmıyor’ olayı, başkalarıyla yatıp kalkıyor durumu.
Siz çok yanlış anlamışsınız meseleyi.

Konu sahibinin kocası başka kadınlarla geyik yaptığı için olaylar bu duruma gelmiş zaten,ondan önce iyiymişler

ihtiyatli olup takipte kalmak ok..
ama sürekli bu konuyu gündeme tasiyip huzursuzluk çıkarmak yanlış degil mi?
O konuyu unutamiyor kaldiramiyorsan zaten bitirirsin niye eziyet edersin hem kendine hem ona.

yatak tatlim yatak..
ok?

Yine yanılıyorsunuz. Önceki mesajda ev temizliğini kastettiginizi düşündüm ama şimdi anladım sizi. Bakin bir kadın olarak kendinize bunu yapmayın cinsellik kadının görevi değil-dir karşılıklı uyum sağlanırsa istekle sağlanır. Tamamen istemekle ilgili. Ortada hiç bir sorun yokken isteksizlik durumu olursa çiftlerin yine kendi arzularıyla tıbbi destek alınır. Ha hiç bir şekilde cinsellik gerçekleşmesinde bu sebepten ayrılır ama davacı dilekçesinde kadınlık görevini yapmıyor dese bunu psikolojik baskı olarak görür manevi tazminat isterdim net.

Yine yanılıyorsunuz. Önceki mesajda ev temizliğini kastettiginizi düşündüm ama şimdi anladım sizi. Bakin bir kadın olarak kendinize bunu yapmayın cinsellik kadının görevi değil-dir karşılıklı uyum sağlanırsa istekle sağlanır. Tamamen istemekle ilgili. Ortada hiç bir sorun yokken isteksizlik durumu olursa çiftlerin yine kendi arzularıyla tıbbi destek alınır. Ha hiç bir şekilde cinsellik gerçekleşmesinde bu sebepten ayrılır ama davacı dilekçesinde kadınlık görevini yapmıyor dese bunu psikolojik baskı olarak görür manevi tazminat isterdim net.

ben eşimle görev bildigim icin yatmıyorum.
icim kaldirmasa yada istemesem bende sizin gibi olurum normal.
ama eşim bunu kaldırır mı diyorum.
terapi ise terapi bitirme ise bitirme..
ya da sizin gibi bi süre ara verme olsun..
Erkegin fitrati malum hepimiz biliyoruz bunu nereye kadar sabreder diyorum.
Istemiyorum seni desem isteyeni bulurum dese ne derim bilmem..
Sadakatsizlik saydığınız konuyu unutamayacak kaldiramayacaksiniz ona göre hareket edin ama siz konunuzda ufak tefek herseyden bi huzursuzluk tartışma çıkıyor diyorsunuz.
Ufak tefek seyler bir araya gelince mesele dag gibi gorunmez mi?
Size ve esit sartlarda esinize..

Eşiniz elbette haksız başka kızlarla geyik yaptığı için. Ama tekrarlamadı ise bu konuyu kapatabilirsiniz çünkü flört etmemiş ama yinede tabiki doğru değil .
Onun haricinde eşiniz Size yardimci olan utuye kadar yardım eden birisi . Ve titiz birisiymiş bana kalırsa sizde bu konuda ortak olarak çok pratik temizlik yaparsanız işiniz hemen biter . Zaten eşiniz yapan birisi haliyle size kalmaz hersey.
Temiz insan için eşinin aynı titizlikle olmaması gerçekten zor olur . Hem böyle titiz olup hem yardım eden zor bulunur.
Aynı zamanda gözleri sulanarak yaniniza gelmiş ve isinize bakmişsiniz çok kırıcı bir davranış. . Özel hayatınızda reddemeyi uzatmak pek de iyi bir durum değil gurur kırıcı bir durum olabilir burda ilişki zedelene bilir.
Bosanmak kolay gerekince tabiki boşanmali ama böyle durumlarda yuva yikilmamali emek çaba sevgi herseyi yoluna koyar.
Eşiniz iyi biri sizde gönlünuz var ise geçim zor değil .. duygusal olarak yakinlaşsaniz ve ProblemleriniZi geride biraksaniz çok güzel geçiminiz evliliğiniz olur aslında. Umarım hersey yoluna girer ve inatlaşma durumu ortadan kalkar..

Back
X