Evlilikte sorunlu cinsellik

emin olun herkes yapamıyordur. bu tarz sorunları yaşayan çok kişi var. çocuk zaten başlı başına bir sorumluluk. insanda libido kalmaz kim bilir biz nasıl olcaz çocuk olunca.
Göründüğünden daha zor oluyormuş ben de kolay sanıyordum, gözünüzü korkutmak istemem ama bir de biraz takıntılı yapınız varsa daha da zor.

Eşiniz ayı mı, başka bir şey mi artık bilemedim. Kocanızın bu hayvanca tavırlarını acilen düzeltmesi gerek.

Lakin burdaki vahim durum çok genç yaşta olmanıza rağmen bu kadar yorgun hissetmeniz.Çocuk var yazmışsınız, evdi çocuktu hepsine birden yetişemiyor olabilirsiniz. Eve yardımcı tutun diyorum, kocanız da çocuk baksın biraz bir zahmet.

Yukarida objektif bir yorum yapmıştım ama her gün istediğini öğrenince eşinizin abaza olduğunu düşünuyorum

Ayrıca 9 10 gün adet görünce deliriyorsa ilerde çocuk sonrası 40 gün lohusalikda ne yapacak duvara tirmansin

Anladığım o ki adam sadece dışarıda çalışıyor. Evde kadına tek bir desteği yok. Bu durum bile insanı sinir eder ki.
Az önce bir yorumunda çocuğa mama hazırlarken gelip yanaşıyor yok deyince kızıyor demiş. Adam olsa alır elinden mamayı, ben halledeyim sen bir duş al dinlen ferahlarsın der.

Göründüğünden daha zor oluyormuş ben de kolay sanıyordum, gözünüzü korkutmak istemem ama bir de biraz takıntılı yapınız varsa daha da zor.
çok takıntılıyımdır aslında rahat bir insanım ama bazı konularda içim içimi yer. birinin söylediği bir lafı bile acaba ne demek istedi diye 2 gün düşünürüm. eskiden daha beterdim şimdi aştım baya çok nadir değer verdiğim insanları takıyorum kafama. çocuk konusunda da takıntılı olcam muhtemelen. her şey iyi olmalı modundayım ben hep.

Uzun zamandır sitede yoktum, unutmuşum neyi nereye yazacağımı kusura bakmayın o yüzden.
Bence başlı başına yorgunluk ve stres yüzünden oluyor bu sorun bende. Şu an hayatımızda da dönüm noktası diyebileceğim kararlar alma aşamasındayız ben bunları düşünmekten o biraz ikinci planda olmalı gibi hissediyorum adamda bu tam tersi hiç etkilenmiyor anlamadım. Eşimi gerçekten seviyorum ve ayrılmak istemiyorum zaman zaman her evlilikte oluyordur problem diye düşünüyorum her seferinde. Umarım çözeriz.

Evet malesef tam olarak bu şekilde, yardım ettiği nadir oluyor.

Ama şimdi 10 gün de az değil. 10 günün hepsinde mi kasık ağrısı oluyor? Benim reglim de uzun sürer, ilk günler çok ağrım olur ama 3. günden itibaren ağrım kalmaz.

Adamın tek derdi uçkuru. Kadını tamamen cinsel obje olarak görüyor. Yemeğimi yapsın gönlümü hoş etsin gerisi önemli değil. Bu kadın yoruluyor mu hiç umurunda değil. Yemeğine şap atılmayı hak ediyor bu adam

Ama şimdi 10 gün de az değil. 10 günün hepsinde mi kasık ağrısı oluyor? Benim reglim de uzun sürer, ilk günler çok ağrım olur ama 3. günden itibaren ağrım kalmaz.
Spiral var diyor Rosa. Adamın keyfi yüzünden kadın spiral taktırmış. Eminim ki prezervatiften hoşlanmadığı için bunu istedi kadından

Zaten bundan kaynaklanıyor ya çok iyi anladım sizi, ben bütün işlerimi mükemmel yapmaya çalışırken eksik bir şey olunca sinirlenen bı insanım, o an eşim de sağolsun pek yardım etmediği için her şeyi abarttigimi kendimi boşuna yiprattigimi düşünüp gel keyfimize bakalim modunda oluyor, daha da sinirleniyorum.

Demeyin ya böyle söyleyince üzdü cidden, ama durum bu evet atsam mı ne yapsam acaba gerçekten hakediyor

Bence tek sorun iletisim probleminiz. Ikiniz de birbirinizi tam olarak anlamiyorsunuz kendinizi dogru ifade edemediginiz icin, bu da ofke olarak yansiyor iliskinizi. Cift terapisi saglikli iletisim yollari ogrenmeniz acisindan faydali olur. Ortada oyle evliligi bitirecek bir sorun gozukmuyor ama iletisim kurmayi ogrenmeniz gerekli karsilikli

Spiral var diyor Rosa. Adamın keyfi yüzünden kadın spiral taktırmış. Eminim ki prezervatiften hoşlanmadığı için bunu istedi kadından
Valla o zaman spirali çıkarttıracak, kondomla korunacaklar. Ev işine de koca el atacak ya da yardımcı alacaklar.
Bunlar olmazsa ne değişebilir ki? Ama konu sahibinden aldığım hissiyat üstte yazdığım cümleyi yapacak, kocasına yaptıracak gibi değil. Niye bilmem ama öyle hissettim. Ben de ona göre öneriler verdim Calcifer.

Olmadığı zaman da oluyor tabi dediğim gibi daha rahat olduğum günlerde onu ilgisiz bırakmıyorum açıkça yazmak istemesem de anladınız siz işte

Olmadığı zaman da oluyor tabi dediğim gibi daha rahat olduğum günlerde onu ilgisiz bırakmıyorum açıkça yazmak istemesem de anladınız siz işte
Tamam, bu adama yetmiyorsa yapılacak belli. Spirali çıkarttırıp eşinizi korunmaya teşvik edin madem. Belki o zaman adetiniz daha az olur. Onun dışında da ev işlerine çözüm bulmanız lazım. Yorgunluktan, düşünce yoğunluğundan istemiyorum demişsiniz. Ancak böyle çözülür.

Evet tam olarak öyle oldu, ben istedim çünkü bu şekilde her sene çocuk doğurmaya niyetim yok dedim, hatta spiralden dolayı on gün adet oldugumu bildiği icin arada söyleniyor eskiden daha kısa sürerdi çünkü

evet işte mükemmelliyetçi olamayı bırakmak lazım. ben tek artı yanım eşim çok destekçidir bana. çocuk olmadığı halde evde çoğu zaman yemeği o yapar. ne bilim temizlik yapıldığında yerleri o süpürüp siler. çocuk olunca değişmezse destek olur diye düşünüyorum. öyle olursa beni rahatlatır bu ve ben de isteksiz olmam. yani erkeklerin biraz yük almaları gerek. çocuk sadece kadının görevi gözüyle bakıyorlar. eee çocuğa bak evi temizle çamaşır yıka as erkek napıyor sadece çalışıp para getiriyor. anlayışsız biriyle çok zor ister kadın olsun ister erkek. ben şeye bile takılıyorum eve geldiğinde ayakkabısını çıkardığında apartmandaki yere basıp öyle giriyor bazen eve deliriyorum çok zor değil yani ayakkabıyı çıkarınca ayağını içeri atmak. o pisliği eve taşıdığını görünce delirme geliyor

Esinizin tavrını rahatsız edici buldum.
Cinsellik evlilik için önemli diyoruz hep ama günlük hayatın için bir sürü şey oluyor, yorgun olabilirsiniz, gergin olabilirsiniz ya da sadece canınız istemiyorda olabilir. Çok sık olmuyorsa bu, trip atması, çirkin şekilde tehdit etmesi çok yanlış. Siz mekanik, eşinizin cinsel isteklerini kurulu bir varlık değilsiniz. Sizi böyle bunaltıp bu sebepten kırarsa cinsellikten bile soğursunuz.

Spriali de eşiniz prezervatif istemediği için taktirdiniz diye düşünüyorum. O mantıkta da bir adamdir eşiniz. Hiçbir rahatından ödün vermeyecek karısı her daim hazır olup, karşılık verecek kendisine. Ne güzel dünya.

Demeyin ya böyle söyleyince üzdü cidden, ama durum bu evet atsam mı ne yapsam acaba gerçekten hakediyor

Bir şekilde bu kısır döngüden çıkmanız lazım. Gerekirse çift terapistine gidin ama bir şekilde ne hissettiklerinizi anlamasını sağlamalısınız. Çünkü net olarak eşinizin gördüğü bu. Ha bilerek yapıyor diyemem ama düşüncesizce davrandığı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…