• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Neye Bakmalıyım

Aılesı ıyı kendı calıskan sigara yok içki yok bırıkmıs parası var aşk sozlerı çok daha 2 gunde daha yenı tabıstıgın bırıne hıc cınsellık yasamadım demesıde sacma
Birikmiş parası muhakkak vardır çünkü iş dışında sosyal bir hayatı yok büyük ihtimalle. Arkadaşı bile olmayabilir.

Dişimi haftada bir fırçalıyorum, hiç sevgilim olmadı hiç birlikteliğim olmadı bu kadar dobralık 3 gün için fazla değil mi. Ayrıca haftada bir diş fırçalaması beni benden aldı. Ben olsam bidaha görüşmezdim bu yaştan sonra kimseye kişisel temizlik,bakım öğretecek halimiz yok.

Ideal es gibi gozukuyor dimi? Ama eksiklikler var cidden.. bak ben hemen git beraber ol demem.. su sitede boyle tavsiyelerde pek vermem ama denemeden alma sakin
Aynen bır ıkı daha goruscem .Sırf calısmayı sevıyor dıyede olmaz .Bakacak kendıne .

Birikmiş parası muhakkak vardır çünkü iş dışında sosyal bir hayatı yok büyük ihtimalle. Arkadaşı bile olmayabilir.
Çalışmaktan kendıme zaman harcamıyorum .Baba hayatta olmadıgı ıcın guvencem olsun dıye hep calıstım dıyor

Dişimi haftada bir fırçalıyorum, hiç sevgilim olmadı hiç birlikteliğim olmadı bu kadar dobralık 3 gün için fazla değil mi. Ayrıca haftada bir diş fırçalaması beni benden aldı. Ben olsam bidaha görüşmezdim bu yaştan sonra kimseye kişisel temizlik,bakım öğretecek halimiz yok.
Çok fazla işte .Bak senı tanımaya calısıorum bana kendını anlat dıorum.Başlıyor aşk cumlelerıne .Arkadaslarımda bu ozellıklerı tek bır yerde bulamazsın dıolar .Evlılık yapmak ıcın evlenmek ıstemıorum

Çalışmaktan kendıme zaman harcamıyorum .Baba hayatta olmadıgı ıcın guvencem olsun dıye hep calıstım dıyor
Hobileri varmiymis mesela, ne yapmaktan hoslanirmis? Kitap film spor tatil vs? Basitinden mangal mesela😐😂 ne bilim ortak hoslantimiz var mi? Alisveris yok disarda bisey yapmiyo? Arkadasi var mi ya da kardesi?

Hobileri varmiymis mesela, ne yapmaktan hoslanirmis? Kitap film spor tatil vs? Basitinden mangal mesela😐😂 ne bilim ortak hoslantimiz var mi? Alisveris yok disarda bisey yapmiyo? Arkadasi var mi ya da kardesi?
Kardeslerı var .Hep calıstım .Çalışmaktan hiç bır sey yapmadım dıyor

35 yaşında, hiç ilişkisi olmamış, hiç cinsel birlikteliği olmamış, dişini haftada 1 fırçalıyorum demiş ama bence onu da yapmıyor. 3. günde aşk sözleri söylemeye başlamış... Siz tanıyın daha tabi ama dışardan bakılınca olacak gibi durmuyor. En başta içinize sinmeyen yönleri varsa, o hep öyle gidiyor ne yazık ki

Kardeslerı var .Hep calıstım .Çalışmaktan hiç bır sey yapmadım dıyor
Hobisi de mi yok?
Aklınızı yemediyseniz bu adamla olacak iş değil
Evliliği geçtim insan arkadaş olsa sıkılır
İşe almayacaksınız ki çalışkan olması sizin kriteriniz olsun

Diş fırçalamaması benim için en önemli kriter. Bir hafta nedir yaa! Direk eleme sebebi bence. Ayrıca sadece çalışıp para kazanmaya odaklı insanlar kolay değişmezler, üstüne başına bir şey almayıp dişini bile -iyi ihtimalle- bir haftada fırçalayan bir insandan bahsediyoruz böyle bir insan evlenince ne kadar değişebilir sizce. Tüm hayatını çalışıp para kazanmaya adamış. Siz yine de artılarını eksilerini düşünüp benim gibi dişten elemeyin tabiii:))))Hayat sizin hayatınız!

35 yaşında, hiç ilişkisi olmamış, hiç cinsel birlikteliği olmamış, dişini haftada 1 fırçalıyorum demiş ama bence onu da yapmıyor. 3. günde aşk sözleri söylemeye başlamış... Siz tanıyın daha tabi ama dışardan bakılınca olacak gibi durmuyor. En başta içinize sinmeyen yönleri varsa, o hep öyle gidiyor ne yazık ki
Bende ole dusunuorum .Kendımı zorlarsam ıyı seyler cıkmıyor

Diş fırçalamaması benim için en önemli kriter. Bir hafta nedir yaa! Direk eleme sebebi bence. Ayrıca sadece çalışıp para kazanmaya odaklı insanlar kolay değişmezler, üstüne başına bir şey almayıp dişini bile -iyi ihtimalle- bir haftada fırçalayan bir insandan bahsediyoruz böyle bir insan evlenince ne kadar değişebilir sizce. Tüm hayatını çalışıp para kazanmaya adamış. Siz yine de artılarını eksilerini düşünüp benim gibi dişten elemeyin tabiii:))))Hayat sizin hayatınız!
Benım için dişte onemlı dışarda vakıt gecırmekte .Kımseye kıyafette secemem .Aılesı ıyı olabılır calıskan olabılır saf mı onu da bılmıorum .Saf mı salak mı bılmıorum .1 hafta dısını fırcalamamasını soyluyor .Boyle ömür gecmez .Aılem begendı dıyede kımse kusura bakmasın

Hobisi de mi yok?
Aklınızı yemediyseniz bu adamla olacak iş değil
Evliliği geçtim insan arkadaş olsa sıkılır
İşe almayacaksınız ki çalışkan olması sizin kriteriniz olsun
Aynen oyle .Gelıncede aşk cumlelerımı solucek .Hiç sevmem yapışık yılışık seylerı

Benim için 35 yaşında adamin hiç birlikteligi olmamasi ve kişisel bakimdan sınıfta kalması reddetmem icin yeterli cevaplar olurdu. Bence sizin icin de... Niye mi? Hem fikir olmasak aklinizdaki eksikleri yazmazdınız.

Back