:))) Artistlik yapmasalar sıkıntı yokda , bı havalar bı kasılmalar :)) onun üstüne zafer harika , sizide kutlarım :))Benimkinin de kan grubu benimkiyle aynı. . Eşim öğrenmeden önce bu çocuğu sivrisinekler çok dadaniyor bu kesin benim kan grubumla aynı.. Sivrisinekler 0 grubuna çok dadaniyormus ☺ neyse öğrendi ki B+ sustu... suratı düştü...
Tabii ki de yaşanılanları biliyorum sizin kadar şahit olmasam da kendi gözlerimle.
Siz sanırım beni elimde viski boğaza nazır yalımda bu yorumları okuyup kendi dünyamda yaşayan biri sandınız ama öyle değil.
Benim çevremde değişiklikler oldu.
Benim çevremde olduysa her yerde bir değişiklik olabilir. (Böyle düşünüyorum.)
Madem siz de kadınların tarafındasınız, yanındasınız benim gibi, o üslubunuzu biraz yumuşatın derim.
Yani yaptığınız yorumlar siz ne bilirsiniz, ne anlarsınız tarzında ama kimin ne yaşadığını, nerede yaşadığını, köklerinin nereden geldiğini ya da nelere şahit olduğunu bilemezsiniz.
Yani siz çalıştığınız için bunlara şahit oluyorsunuz ama benim tanıdıklarım belki bunları bizzat yaşadı demem o ki bilemezsiniz o yüzden hassas konularda anlamazsınız, bilmezsiniz, bir buraya gelin de görün tarzı yazmanız hoş değil.
Ay gormiyim mumkunse , kalpten giderim ben oralarda , cok uzuluyorum yaaSeni memleketin diger uclarindaki kadinlari gormeye davet ediyorum o zaman milanacim. Eskiden de vardi bu ve hala var :) kadin asla tek basina bir birey degil buralarda. Kocasinin parcasi adeta.
Bayanın evlenince eşinin kütüğüne geçtiğini bilmemenize çok sasirdim dumur oldum resmen,(kütük değiştirmek mümkün mü veya oluyormu kısmına birşey demiyorum asla )bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
Peki zor bir soru o zaman. Kocam evlendikten sonra Türk vatandaşlığını bırakıp başka bir vatandaşlığa geçerse noluyor?Ben Türk vatandaşı kalıyorum yalnız. Kendi kütüğüme geri mi dönüyorum
Merak etmeyin yeni kimliklerde nereli olduğunuz yazmıyorHepsi akraba aynı köylü olunca duymadık :)
Ben böyle saçmalık görmedim. Kırk yıl İzmirli ol sonra sadece evlendin diye kimliğinde antalyalı yazsın pessss
Nikahtan sonra iki gun kendime gelemedim. Hala daha da kimlik zerre umrunda degil benm degilmis gibi cnku. Bende soyadini gectim ama o kutuk sacma sapan isler. Allahtan yeni kimliklerde yazmiyosa gormuyorum:) bilmedgn biyere gidiyo kaydin. Anlamadigm kadinlarin soyadi ve kutuklerinin degisebilir olmasi. Dusunsene 5 kez evlensem :)))) artik babamnkinide sahiplenmyrm. Soyadsiz ve kutuksuzum sosyal hayatta:)))) soyadi yine halledilebilir bisy ama kutuk maalesf mahkemeyle bile degismiyor. Ölümde falan kayıtlar belli sabit biyerde olsun diye. Babadan kocaya devrediliyorz işte:))bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
Hahahaha:) neyse ki antalya yazıyormuş.Hepsi akraba aynı köylü olunca duymadık :)
Ben böyle saçmalık görmedim. Kırk yıl İzmirli ol sonra sadece evlendin diye kimliğinde antalyalı yazsın pessss
Nereler oralar merak ettim?Seni memleketin diger uclarindaki kadinlari gormeye davet ediyorum o zaman milanacim. Eskiden de vardi bu ve hala var :) kadin asla tek basina bir birey degil buralarda. Kocasinin parcasi adeta.
Merak etmeyin yeni kimliklerde nereli olduğunuz yazmıyor
Kimlikte yazması önemli değil ki. Kütüğün değişiyor bundan abes şey mi olur?Yeni kimlikte kütük yazmıyor.. oyüzden hiç takılmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?