Evlilikte kıskançlık

Işın cok zor evliliğinin ilk iki yılını anlatmışsın resmen aynen böyle gecti sen ben esimsiz ekmek almaya bakkala bile gidemedim abartmıyorum ama hiç pes etmedik hep konuştum dil döktüm yeri geldi ağladım karışısında sonra yavaş yavaş bakkala diye çıkmaya basladm snra carsiya falan oyle oyle izin verdi ama 5 yıllık evliyim hala daha evimize yakin caddede dolaşamıyorum arkadaşları görürmüş biri laf atarmış bilmem ne cok acil bisey yoksa tabi onun disinda iki senden snra duzene girdi sukur

Bu düzene girmiş hali mi? 5 yıldır evinize yakın caddede biri laf atar diye dolaşmanıza kocanız izin(!) vermiyor ve buna şükür mü ediyorsunuz düzene girdi diye?

Bu düzene girmiş hali mi? 5 yıldır evinize yakın caddede biri laf atar diye dolaşmanıza kocanız izin(!) vermiyor ve buna şükür mü ediyorsunuz düzene girdi diye?
Eski yaşadıklarına gore evet duzene girmis hali bu. He sukurude oyle aa cok memnunum anlamndada yazmadım kim ister böyle baskı altnda olmayı. Ben bulundgm konuma sukur anlamda yazmadım eskiye gore şimdiki hali icin. Yani hala gezemiyorum derken evet kendi evdeyse gider ihtiyacını kendi görür eger evde değilse tabikide ben çıkıp halledebiliyorum

Kendisi erkekmiş. Vahiy geldi herhalde kendisine sen erkeksin ne yaparsan yap diye. Tövbe ya
Tabi, erkeğe haram yok kadınin nefes alması bile problem!

Herşey bir tarafa bu eziyetleri dini kullanarak yapıp öte taraftan kendileri istediği her haltı yiyen erkekler ciddi anlamda midemi bulandırıyor. Kadınlar müsade etmese keşke buna.

Yaşamayan çevresinde olmayan inanmaz şaka gibi gelir bazı şeyler yok sahte konu derler kestirip atarlar.Dertlinin halinden aynı durumu yaşayan anlar,bilir.Ben de de anlattıklarına benzer belki de daha kötü bir baba versiyonu var ve yapacak hiç bir şey yok dua etmek ten başka.Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Evet böyle bir baskı altında olmayı kimse istemez bu yüzden kafamda oturtamadığım için soruyorum. Yargılamak değil anlamak adına soruyorum 5 yıl olmuş üstelik iki senesi bin beter neden bu evliliğe devam ediyorsunuz veya ettiniz?

Etmeseler zaten herşey bambaşka olurdu. Başka bir konuda adam eşinin kendinden daha eğitimli olmasını kaldıramazken kadınlar eşlerinin ayaklarının altında olmayı yeğliyor. Dayanamıyorum böyle iğrenç adamlara

Bu soruyu ben kendime hep soruyorum. Ilk zamanlar sadece kafamda nasil düzelir nasil bu kisitlamalari bitiririm diye düşündüm snra o sureci aşınca kendime kızdım niye bukadar olması gereken bisey icin çabaladım dedim ki öncesinde ben 15 yaşımdan beri eve istediğim saatte girip çıkan aile tarafndan asla baskı görmüş biri degildm o iki yıl bana okadar eziyet gibi geldiki o sureci yaşarken gerçekten niye katlanıyorum yahu diye hic sormamışım kendime bilmiyorum belki butun ihtiyacimin karşılanması yada arkadaş ortamından geri kalmamam bu düşünceye itmedi bilemiyorum dedigm gibi konuyu aştıktan sonra bu soruyu kendime sordum aslnda cevabı cok belli ama insan kendi kendini içten yuhaliyo zaten

Bunu nasl basardin hic guveninj kirdinmi

Gece mesaisi işte

Bide dr var isminde.doktorum kelimesini aradı gözlerim ama oturtamadı heralde biyere
D ve r harflerini yan yana gördüğünüz her kelimeyi doktor mu zannediyorsunuz? Sanki sitede nick yazarken imla ve noktalama kurallarına uyma, kısaltmalar dışında iki sessiz harf yan yana kullanılamaz gibi bir kural mı var? Gece gece ne gibi bir zevkim olabilir buraya uydurma konu açarak? Bunun zevki mi olur mantığı nedir? Bir de gülmüşsünüz ne kadar da keyiflendiniz kendi uydurduğunuz şeye? Ben de size şaşkınım benim yaşadığım keyifli değil ama sizin yaptığınız insanları trolleme eylemi keyifli galiba. asıl size gece mesainizde kolay gelsin şimdi konumdan yol alabilirsiniz

Bağnazların içine düşmüşsün Allah kurtarsın.
Hayat böyle bir şey değil.
Sokaklarda sadece erkekler gezmiyor.
Bir kadının da herhangi bir insan kadar sosyalleşmeye ihtiyacı var.
Kocanın psikolojik sorunları var da sen neden buna katlanıyorsun onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…