Hepsinin bir arada olduğu adamlarla uzaylılar evlenmiyor ya,onlar da iyi kötü birliktelikler evlilikler yaşıyorlar. Neden baştan konu sahibini yetersiz gördünüz, öyle birisiyle evlenmemek için eksiği nedir biliyor muyuz?İşte hem zengin olsun hem merhametli olsun hem yakışıklı olsun .. Olmuyor bir de hepsinin bir arada olduğu aday için siz ne ifade edeceksiniz ?
Cevabı tam olarak verebilirim ama buraya yazamam. Anında uçuşa geçerimHepsinin bir arada olduğu adamlarla uzaylılar evlenmiyor ya,onlar da iyi kötü birliktelikler evlilikler yaşıyorlar. Neden baştan konu sahibini yetersiz gördünüz, öyle birisiyle evlenmemek için eksiği nedir biliyor muyuz?
Bitcoin gibin enisteBen fakirini aldim zengin yaptim,
Bunu da dusunun,
Neticede her basarili erkegin arkasinda bir kadin.
Ha ha.
Esim ilk ise basladiginda asgarinin altina kazaniyordu. Potensiyel var bunda dedim, yatirim amacli alayim. Simdi bire on veriyor
Hepsinin bir arada olduğu adamlarla uzaylılar evlenmiyor ya,onlar da iyi kötü birliktelikler evlilikler yaşıyorlar. Neden baştan konu sahibini yetersiz gördünüz, öyle birisiyle evlenmemek için eksiği nedir biliyor muyuz?
Herkesin isteği kriteri farklı sizi yüksek meckili maddi durumu iyi olan biri tatmin ediyorsa o yönde biriyle birlikte olun. Ayrıca neden eleştiriliyorsunuz ben anlamıyorum. Kimi parayla, kimi aşkla., kimi huzurla, kimi sakin ev haliyle, kimi çılgın biriyle birlikte olmak ister. Bu tercihtir kimse kimseyi elwştiremez. Paraya deger verene paragöz denirse sadece aşk isteyen kişiyede aptal aşık denmesi lazımmerhaba herkese ben çok duygusal biri değilim ve ilişkilere mantık tarafından da oldukça bakarım. Maddi ve manevi olarak güçlü bir erkek istiyorum karşımda yanlış anlaşılmasın lütfen zengin olsun illa demiyorum ancak en azından benden az da olsa çok kazansın isterim bir nevi korunma içgüdüsü olabilir statüye, eğitime de önem veririm. Tutup da zengin diye eğitimi bana denk olmayan insanlarla da olmuyorum zaten Şimdiki erkek arkadaşımla statümüz ve maaşımız aynı ama ben yükselmek için çalışıyorum hala yani ilerde maaşım falan artacak haliyle erkek arkadaşımsa ben böyle iyiyim fazlasını düşünmüyorum diyor. Tabiki bunlar hesap ama söz konusu evlilikse herşeyi düşünmek gerekiyor kaldı ki şu an aşkımdan ölmüyorum. Ben huyumu bildiğim için bu tarz ilişkilere baştan bile başlamıyordum ama merhametli biri olması,sahiplenici olması etkiledi beni.
Saçma mı düşünüyorum aranızda var mı eşinden çok kazanan bu durumu nasıl aşabilirim ( ben aynı kazanma durumunu bile aşmaya çalışıyorum zaten )
edit: neden benim 2-3 katım kazanan kişilerle ya da holding patronlarıyla olma hayallerim varmış gibi yorumlar var anlayamıyorum ben az da olsa fazla kazansın isterdim sadece.
Merhaba, Kk da yazmayalı uzun zaman olmuştu, sizin konunuzu okuyunca, buraya 3 sene önce açtığım konu aklıma geldi, yazmak istedim. Ben de sizinle biraz benzer endişeler duyarak konu açmıştım, linkini yukarıya bıraktım, "Ne Dersiniz?" başlıklı bir konuydu. Ben öğretmenim, eşim kamuda memur. Konumun son durumunu buradan yazayım:) Biz evlendik, iyiki evlenmişim. Ne kadar gereksiz bir konuyu dert etmişim kendi kendime diyorum, yanlış anlamayın bunu kendim için diyorum. Hatta şu an daha fazla kazansam da ortak banka hesabımızda daha çok biriktirsek diyorum. Orada da okursanız birçok üye bana aynı şeyi söylemişti. Eğer gerçekten seversen ve gerçek anlamda bir çift olursan olaya 'Ben' değil "Biz" diye bakıyorsun ve birlikte yuvamız için daha neler yapabiliriz diye düşünüyorsun. Belki ayrılacaksınızdır belki devam edeceksinizdir, orasını bilemem ama eğer gerçekten arada sevgi, saygı, değer verme varsa, ilişki belki de hayal edemediğin kadar güzel gidiyor, "birlik" olduğunuzu hissediyorsun. Hakkında hayırlısı olsun..Ne dersiniz?
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu...www.kadinlarkulubu.com
Tanışma aşamasındaydık, tanışalı 1 hafta olmuştu. Daha çok yeniydi her şey. Bir konumda da benim boyum 1.66, onun boyu 1.80, ben eşimin hep benden çok daha uzun olmasını isterdim, sizce boy farkımız nasıl diye sormuştum:) Yani hemen hemen tüm detayların gözüme çarptığı zamanlardı. Sonra tanıdıkça, paylaşımlarda bulundukça ilişkimiz başladı, birbirimize değer vermeye başladık. Benim her iki konumda da yazmışlardı, gerçek bir ilişkide bunlar göze görünmez, şimdi ne demek istediklerini anlıyorum..çook teşekkür ederim konuyu okuyacağım mutlu olmanıza çok sevindim : )
peki kırılma noktası ne oldu çok aşık mıydınız mesela bu konuyu açarken
ben de zamanla aşık olursam önemsemeyebilirim gibi geliyor şu an aşık değilim ama hoşlanıyorumTanışma aşamasındaydık, tanışalı 1 hafta olmuştu. Daha çok yeniydi her şey. Bir konumda da benim boyum 1.66, onun boyu 1.80, ben eşimin hep benden çok daha uzun olmasını isterdim, sizce boy farkımız nasıl diye sormuştum:) Yani hemen hemen tüm detayların gözüme çarptığı zamanlardı. Sonra tanıdıkça, paylaşımlarda bulundukça ilişkimiz başladı, birbirimize değer vermeye başladık. Benim her iki konumda da yazmışlardı, gerçek bir ilişkide bunlar göze görünmez, şimdi ne demek istediklerini anlıyorum..
Eğer hayırlı olacaksa her ikiniz için de, inşallah güzel gider her şey..ben de zamanla aşık olursam önemsemeyebilirim gibi geliyor şu an aşık değilim ama hoşlanıyorum
insanın güçlü olması kazandığı parayla alakalı değildir. eşimden çok kazanıyorum ama eşim benden karakter olarak çok daha güçlü ve manevi yönden hayat standardım arttığı için ona saygı duyuyorum.merhaba herkese ben çok duygusal biri değilim ve ilişkilere mantık tarafından da oldukça bakarım. Maddi ve manevi olarak güçlü bir erkek istiyorum karşımda yanlış anlaşılmasın lütfen zengin olsun illa demiyorum ancak en azından benden az da olsa çok kazansın isterim bir nevi korunma içgüdüsü olabilir statüye, eğitime de önem veririm. Tutup da zengin diye eğitimi bana denk olmayan insanlarla da olmuyorum zaten Şimdiki erkek arkadaşımla statümüz ve maaşımız aynı ama ben yükselmek için çalışıyorum hala yani ilerde maaşım falan artacak haliyle erkek arkadaşımsa ben böyle iyiyim fazlasını düşünmüyorum diyor. Tabiki bunlar hesap ama söz konusu evlilikse herşeyi düşünmek gerekiyor kaldı ki şu an aşkımdan ölmüyorum. Ben huyumu bildiğim için bu tarz ilişkilere baştan bile başlamıyordum ama merhametli biri olması,sahiplenici olması etkiledi beni.
Saçma mı düşünüyorum aranızda var mı eşinden çok kazanan bu durumu nasıl aşabilirim ( ben aynı kazanma durumunu bile aşmaya çalışıyorum zaten )
edit: neden benim 2-3 katım kazanan kişilerle ya da holding patronlarıyla olma hayallerim varmış gibi yorumlar var anlayamıyorum ben az da olsa fazla kazansın isterdim sadece.
İyi de ne var ki bunda. Kimisi yakışıklı merhemetli vs ister kimisi zengin ister kimisi hepsini birden ister. Konu sahibi siz burdaki eleştirilere aldırmayın herkes ister aynı şeyleri burdaki hiç bir kadın gidip de asgari ücretli biriyle evleneyim demez. Herkes güzellemesini yapar iş kendine dönünce kazın ayağı öyle olmaz. Siz yazıya dökmüşsünüz diye taşlanıyorsunuz sadece.Gayette zengin adam olsun istiyorsunuz.Aynı maaşı alma durumunu bile aşmaya çalışıyorum diyorsunuz daha ne diyeceksiniz..
Hayır arkadaşım uzmanlığını yapıyor şuan. Ve tahminen maaş farkları rahat 5 6 bin civarında. Cunki erkek arkadaşın ek dersi pek yok. Ham maaş alıyor.
Doktorla öğretmen örneğini niye verdiniz pek anlayamadım??
Aile hekimi ise zaten eşiyle arasında en fazla 2 bin tl oynar. Ayrıca ikisi de lisans mezunu.
Burada kast edilen belki anlaşma açısından ilkokul mezunu ve lisans mezunu farkı olabilir.
Doktor & öğretmen benzer statüde kişilerdir.
Ayrıca benim doktor & tıbbi mümessil evliliği olan bir tanıdığım var. Kız da lisans biyoloji mezunu. Biyoloji branşta atanamadı tıbbi mümessillik yapıyor.
Yani bu doktorların sırf doktorlarla benzer statüde olduğu fikri çok saçma.
Konu sahibi L Labbella bence eğer eğitim denkliği az çok varsa ve kendini geliştirmiş biri ise böyle durumlara çok takılmayın.
Eş secimi pizza seçmek gibi değil.
Belli parametreleri belirlersiniz ama sırf doktor, hakim ; pilot vb statülü olsun diye kasarsanız bu iş zor.
Illa statülü eşim olsun deyip evlenenlerin mutlu olduğunu ben hiç görmedim. Cünkü evde statüden önce sevgi gelir.