Deseniz ki mantik evliligi yapacagim kimse size neden demez. Gorucu usulu evliliklerin de tamami mantik evliligi neredeyse. Simdi burada ogretmen gelin arayan bir kv adayi olsa hic bir tarafini birakmayiz elestirilmedikhaklısınız dediklerinizin de farkındayım aslında. Ama ilk sayfada bir arkadaş da yazmıştı çevremdeki kadınların kendilerinden hem eğitim hem de maddi açıdan çok daha iyi durumdaki kişilerle evlenmesi e o zaman benim de öyle olmalı fikrini uyandırıyor bende. Bu bakışı da değiştirmek istiyorum aslında çünkü sürekli kıyaslayarak mutlu olamayız farkındayım . Aşık olsam umursamazdım tabiki ...
tabi bir de ne kadar fazla kazançtan bahsediyorsunuz ? yakın yaşlarda ve yakın statülerde bu fark çok büyük olmaz. yani 500 tl de olsa fazla kazansın mı yoksa benden 2 katı fazla kazansın mı ?
eğer ikincisiyse arayışınız o zaman flörtlerinizi farklı kişilerden ve ortamlardan seçmeniz gerekir.
hani iş hayatında şampiyonlar ligi tabiri vardır ya iyi kazanan ve statü sahibi kişiler için.. işte o şampiyonlar liginin takıldığı yerlerde bir sosyal ortamınız olmalı ki onlarla tanışabilin..
Deseniz ki mantik evliligi yapacagim kimse size neden demez. Gorucu usulu evliliklerin de tamami mantik evliligi neredeyse. Simdi burada ogretmen gelin arayan bir kv adayi olsa hic bir tarafini birakmayiz elestirilmediksizinki de o hesap oldu. Yoksa istediginiz gibi biriyle evlenirsiniz kime ne? Ama
Benim tavsiyem kendi denginiz olsun,her anlamda,ailevi,maddi manevi hepsi denk olsun. Ama ask yoksa evlenmeyin asla
Evet çünkü evlilikte daha önemli etkenler varaslında haklısınız biraz algısal sanırım ya da aşık olmadığım için böyle şeyler gözüme geliyor.Benim lisanstan bir kaç arkadaşım eğitimleri de maaşları da daha düşük insanlarla evlendi ve mutlular bilemiyorum
Peki adamın bundan haberi var mı , evleneceğinizden ?aslında arafta kaldım mantık desem mantığımla yapacağım bir evlilik değil aşk da yok ama hoşlanıyorum zaten zamanla bu hoşlantı aşka dönerse evlenicem.
Peki adamın bundan haberi var mı , evleneceğinizden ?
Seni anlıyorum ayrıca yapılan yorumlara sakin kalabildiğin için kutluyorum. Bence senin derdin şuan para değil erkek arkadaşının kariyeri için ilerlememesi çabalamaması. Bu hayat görüşlerinizin de farklı olduğunu gösterir o yüzden yol yakınken ayrıl.
Aynı doğrultuda eğitimin de denk olması gerek. Yapı gereği hırslı olduğunuz belli, diğer kadınlarla kendinizi de bu yüzden kıyaslıyorsunuz. Para üstünden konuşuluyor ama eğitim dini siyasi görüş aile yapısı herşey dahil içine
Kısa süredir birliktesiniz ya o açıdan dedim. Adam sizinle evlenmek istiyor söyledi niyeti bu siz hala oyalıyor musunuz bu adamı ? Üstelik sevmiyorsunuz üstelik zengin de değil, Çok üzüldüm erkek arkadaşınıza ... Sizin yazdıklarınızın aynısını birinin erkek arkadaşı söyleseydi çiğ çiğ yerlerdi burada. Ama işte iki yüzlülük...benimle evlenmek istediğini biliyorum ki bunu diyorum lütfen kendi kişisel tatminleriniz için her mesajımdan bişeyler cımbızlamayı bırakın.
Sevmeden evlilik olmaz. Bunun iyi günü var kötü günü var. Kötü günde katlanamazsınız. Şu an bu kadar hesap yapıyorsunuz ama belki evlenince siz çalışamayacak duruma geleceksiniz onun eline bakacaksınız? Yada onun geliri daha fazla olacak. Bu kadar hesapla bu işler olmaz. Tabi bazı kriterleriniz olacak ama bu kadar ince detaylar olmamalı. Eşimden statü ve maaş olarak daha iyi durumdayım evlenmeden önce de öyleydi. Beni ona bağlayan sevgi var, başka özellikleri var. Yaşınız 36 sanırım, bu kadar hesap yaparsanız işiniz zor.
sevmediğiniz kişi ile evlenmeyin. Önce sevgi, biraz mantık ta olmalı tabi.aslında yaşım 36 olsa belki daha farklı bakardım 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?