Bence bir erkeğin karım benden az kazanmalı kompleksi ne kadar saçmaysa sizinki de o kadar saçma.Evet denklik önemli fakat olcusturerek ilişkiye başlamak evlenmek biraz tuhaf.
Doktor bi arkadaşım var, eşi öğretmen. Çokta mutlular, hatta kız hamileymiş dün öğrendim.
Bu biraz da eşinize bağlı bence bunu dert edip aşağılık kompleksine girebilecek bir insan mı? Bir de genelde kadınlar kendilerinden maddi olarak daha üst kişilerle evlenirler sizin iş ortamınızdaki kadınlar da bu şekilde evli olacaklar ve onların hayat standardı sizden daha yüksek olabilir bunu dert eder misiniz? İki Kadın aynı işi yapıyoruz neden o benden rahat diye dertlenir misiniz? Yoksa yanımda sevdiğim güvendiğim insan olsun gerisi önemli değil mi dersiniz ki sevgilinizin de bir kariyeri var sadece hırsı pek yok anladığım kadarıylaaslında haklısınız biraz algısal sanırım ya da aşık olmadığım için böyle şeyler gözüme geliyor.Benim lisanstan bir kaç arkadaşım eğitimleri de maaşları da daha düşük insanlarla evlendi ve mutlular bilemiyorum
Gayette zengin adam olsun istiyorsunuz.Aynı maaşı alma durumunu bile aşmaya çalışıyorum diyorsunuz daha ne diyeceksiniz..
Kariyer sitelerine ilan verin bence aradığınız maaşı cv yazın
Bu biraz da eşinize bağlı bence bunu dert edip aşağılık kompleksine girebilecek bir insan mı? Bir de genelde kadınlar kendilerinden maddi olarak daha üst kişilerle evlenirler sizin iş ortamınızdaki kadınlar da bu şekilde evli olacaklar ve onların hayat standardı sizden daha yüksek olabilir bunu dert eder misiniz? İki Kadın aynı işi yapıyoruz neden o benden rahat diye dertlenir misiniz? Yoksa yanımda sevdiğim güvendiğim insan olsun gerisi önemli değil mi dersiniz ki sevgilinizin de bir kariyeri var sadece hırsı pek yok anladığım kadarıyla
Karışamaz zengin koca istemek suç değil ki , ama bir erkek öğretmen kız istiyorum diyip. Sırf elindekiyle idare etmeye çalışsa nasıl bakarız ona. Ne fark var ? Adama aşık değil , parası az kariyer hedefi yok ama birlikte. Adama haksızlık değil mi ?herkesin isteğine kimse karışamaz
İşte hem zengin olsun hem merhametli olsun hem yakışıklı olsun .. Olmuyor bir de hepsinin bir arada olduğu aday için siz ne ifade edeceksiniz ?dedim ya zengin taliplerim de oldu zenginlik ilk ölçütüm değil sadece daha çok kazansın istiyorum .
konuyu gereksiz yerlere çekmenin manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?