Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Bi çift düşünün, kadın devlette 2. yılında bi öğretmen, erkek devlette 10. yılında bi düz memur, kadın ek dersleri vs ile adamdan yüksek maaş alıyor, sizce bu çift arasında gözle görülür bi statü farkı var mı ya da ilerde sorun olur mu...
www.kadinlarkulubu.com
Merhaba, Kk da yazmayalı uzun zaman olmuştu, sizin konunuzu okuyunca, buraya 3 sene önce açtığım konu aklıma geldi, yazmak istedim. Ben de sizinle biraz benzer endişeler duyarak konu açmıştım, linkini yukarıya bıraktım, "Ne Dersiniz?" başlıklı bir konuydu. Ben öğretmenim, eşim kamuda memur. Konumun son durumunu buradan yazayım:) Biz evlendik, iyiki evlenmişim. Ne kadar gereksiz bir konuyu dert etmişim kendi kendime diyorum, yanlış anlamayın bunu kendim için diyorum. Hatta şu an daha fazla kazansam da ortak banka hesabımızda daha çok biriktirsek diyorum. Orada da okursanız birçok üye bana aynı şeyi söylemişti. Eğer gerçekten seversen ve gerçek anlamda bir çift olursan olaya 'Ben' değil "Biz" diye bakıyorsun ve birlikte yuvamız için daha neler yapabiliriz diye düşünüyorsun. Belki ayrılacaksınızdır belki devam edeceksinizdir, orasını bilemem ama eğer gerçekten arada sevgi, saygı, değer verme varsa, ilişki belki de hayal edemediğin kadar güzel gidiyor, "birlik" olduğunuzu hissediyorsun. Hakkında hayırlısı olsun..