- 20 Ağustos 2024
- 21
- -23
- 3
- 33
- Konu Sahibi birtanetek
-
Peki tüm bunları sizi döven sen bana muhtaçsın diyen size etmediği küfür hakaret kalmayan eşinize yapar mıydınız? Benim bu yüzden içimden gelmiyor evliliği zar zor yürütüyorum zatenEvlilik birliğinde edinilen mallar ortak olduğu için, eşinizin size araba almış olması aslında evinize almış, kullanım hakkını size vermiş olması gerek. Anladığım kadarıyla şu durumda hem sizin hem eşinizin arabası olmuş oldu. Eşiniz size değer vermiyor olsaydı, ikinci bir arabayı kullanım için size almazdı diye düşünüyorum. Ama sizde boş yere benim demeyin çünkü o da , diğer araba da ortak.
Sanırım şuan kiradasınız. Ev alırsanız, yine karı koca ileride ortak olmuş olacaksınız. Yani eşiniz tapuyu size yapsa da, ev sadece size ait olmayacak..
Benim üzerime 4 ev gelecek olsaydı, ben yeni bir ev alıp borca girmezdim. Borç olmayacaksa bile zorlar illa ki. Evler çok pahalı. Bu evlerden birini istediğim gibi tadilat yaptırır, eşimle çocuklarımla bir otururdum. Diğer 3 evi kiraya verirdim, gelen geliri çocuğumun ( sizin var mı bilmiyorum) üzerine birikim yapardım. Evlilik devam ederse de etmezse de, ilerde çocuklar büyüdüğünde bu kira ile birikmiş olan altın / döviz vs onları kullanırdım.
Yani hiç bir evi satmazdım ama adamdan da yeni bir ev beklemezdim.
Ev konumu uzak veya kullanışlı değilse, birini satıp yeni ev almaya okey derdim. Allah korusun aksi bi şey olsa zaten 3 ev daha varmış. Ama aksi bir şey olmaz da evlilik devam edecek olursa, boş yere zora sokmazdım kimseyi
Sizi doven biriyle evli kalmayin madem, mirasta kalmis bosanin?Peki tüm bunları sizi döven sen bana muhtaçsın diyen size etmediği küfür hakaret kalmayan eşinize yapar mıydınız? Benim bu yüzden içimden gelmiyor evliliği zar zor yürütüyorum zaten
Boşan.Peki tüm bunları sizi döven sen bana muhtaçsın diyen size etmediği küfür hakaret kalmayan eşinize yapar mıydınız? Benim bu yüzden içimden gelmiyor evliliği zar zor yürütüyorum zaten
Isabet olmuş sizin gibi ağzı ve zihniyeti bozuk birinin öğretmenlik yap(a)maması toplumun selameti için iyi olmuş.Çalışmayı ben de istiyorum fakat sağlık problemlerim var çocuk gelişimi uzmanıyım kendi işimi yapmayı düşünüyorum.. eşim bunu aslında istemiyordu ama bu konuda onu zor ikna ettim almam gereken bazı eğitimler var onlar için uğraşıyorum şu anda bunun dışında yapabileceğim herhangi bir meslek yok zaten diz eklemlerinde sağlık problemleri var çok fazla ayakta duramıyorum anaokulu öğretmenliği yapabilirdim yoksa
Saçmalığa bak bu kk beni her gün şaşırtıyorSizi doven biriyle evli kalmayin madem, mirasta kalmis bosanin?
Ne diye dukkani isletsin falan diyorsunuz sizi dövüyorduysa?
Peki tüm bunları sizi döven sen bana muhtaçsın diyen size etmediği küfür hakaret kalmayan eşinize yapar mıydınız? Benim bu yüzden içimden gelmiyor evliliği zar zor yürütüyorum zaten
Babanız öleli bir ay olmuş daha bir ay ne ara acınız geçti göz yaşınız kurududa miras mal mülk kavgasına düştünüzKendimi acındırıcamda nolacak ya haddini aşma acayip karaktersiz bir insansın sen Allah kocana sabır versin babasını kaybetmiş birine of ya benim de babam yok acındırma kendini demen çok iğrenç ayrıca yorumunu artık merak etmiyorum kaybol git sümük gibi yapıştın konuya
Ohhh içimin yağları eridiBabanız öleli bir ay olmuş daha bir ay ne ara acınız geçti göz yaşınız kurududa miras mal mülk kavgasına düştünüz
Utanmıyormusunuz ya
Elalemin kocasına sabır dileyeceğine dön kendi derdine yan dayak yiyen küfür yiyen yüzsüz yüzsüz araba aldı ev de alacak diye aşağılayan insan yerine bile koymayan kocasına yapışan sensin
Dede hayatta daha hayatta aloo. Adam ölmeden malına ağzının suyu akıyor bu nasıl iğrençliktir nasıl bayağılıktır ya
Dedenin senden önce öleceğini nereden biliyorsun
Hayattaki adamın malının kavgasını ediyorsun sen nasıl utanmaz bir kadınsın ya gerçekten inanamıyorum bir de millete hakaret ediyorsun dön de kendine bak
Başınız sağolsun, sabırlar dilerim.Sağolun… evet tek başımayım Yapayalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?