Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aileme anlattim ama ortada bir ev sorunu var (yorumlarinizi bekliyorum)
Alkolik olma derecesine gelen erken zayıf karakterlidir. Çok güven vermez insana ve her an başka şeylerle tökezleyebilir. Bu insan baba olacaksa bunu taşıyabilecek mi?
Bunun analizini çok iyi yapıp öyle karar ver ilerisine?
Ev için de o kadar kolay mı ya? Miras olduğu ispatlanırsa hiçbir şey yapamaz. Ama onunla uğraşacağına annene devredebilirsin bu da nereden baksan 5000 liraya mal olur gerçi.
Evliyken alindiysa bildigim kadariyla butun mallar yari yariya paylasilcak. Ama o sizin hakkiniz olan evin bir zerresinde esinizin hakki yok. Bunun icin annenize devredin derim ne olur ne olmaz.
Evliyken alindiysa bildigim kadariyla butun mallar yari yariya paylasilcak. Ama o sizin hakkiniz olan evin bir zerresinde esinizin hakki yok. Bunun icin annenize devredin derim ne olur ne olmaz.
Mirasa giriyor.anneanneden anneye anneden de size verilmiş. Mirasta mal paylaşımı yok. Ama miras olduğunu kanitlamaniz lazım. Evi tekrar annenize gecirirseniz mahkemede şüphe çeker asıl o zaman. Sanki ortak maldi da kacirildi gibi intiba oluşur bence.
Evet bu parayı annem ödedi. Dedemin çarşıda evi vardı o satıldı bu paralardanda genelde tüm hak alanlar ev aldı kendilerine. Verasetname falan vardı mirastan kalan parayla evin alındığı her türlü ispat edilir. Bi yöntemi anlatırım demissiniz ben pek anlayamadım anlatabilirmisiniz? Eşime gelince zamanla gorucez tek sıkıntım alkolü inşallah zamanla bırakır.
Evi annenize satarsınız. Bi tanıdık postaneci yada bankasıya durum anlatırsınız. Yada postaneye beraber gidersiniz. Anneme 150.000 tl yollayacagım. Oda buradan hemen alacak derseniz.
150.000 tl yi taşımadan yatırma ve çekme işlemi yapılır. 250 tl kadar bi masrafı var onu verirsiniz. Makbuzu alırsınız