Kızlar esimle alkol problemimiz vardı. Bugüne kadar hiçbir şey anlatmamistim aileme. Sayenizde cesaretimi toplayarak anlattım anneme. Annem her telefonla konuştuğumuzda eşimin spermi artsın diye ondan bundan duyma tarif veriyordu bana. Torun istiyordu çünkü. Bilmiyorduki ben alkol sorunu yaşıyorum. Ne çocuğu anne ben gelicem dedim çok içiyor dedim. Sadece içkiyi söyledim.Babam da hemen gel dedi. Dedim söz verdi bir daha icmicem dedi 1 hafta hareketlerine bakicam hemen gelicem dedim. Annemle babamla kayinvalidem kayinpederim konuştu yalvardilar kalmam için babama.babam kp dua etsin herkes onu kirmadim dedi. Babam içkiyi geçtim sana en ufak bir ses yukselttiginde burdasin dedi. Çok iyi bir firmadan iş için aradılar eşimi. Salı günü görüşmesi var. Esimlede konuştum en son kan ve idrar tahlillerin olacak gerçekten tedavilikmisin doktorlar karar verecek dedim. Ayrıca evlilik terapistine gidicez dedim. Kabul etti. Ama benim içimde değişeceğine dair hiç bir umudum yok bu yuzden herşeyi garanti altına almam lazım. Gecen yıl anneme dedemden miras kaldi. Annemde bu parayla 2 ev aldı. Abim evli bir tanesini abimin bir tanesini benim üzerime yaptı haksızlık olmasın diye. Benim üstüme olan evde annemle babam oturuyor.Bosandigin zaman eşin hiç bir hak talep etmesede o ev ilerde satildiginda boşanmış olduğunda eski eşin bir hak aliyor mu? Yada ben bu evi en kısa sürede annemin uzerine mi devir edeyim yardımcı olabilir misiniz?