Evlilikte istenmeyen tüyler

Ben o kadar rahatsız değilim tüylerimden ama sadece bikini bölgesi genişledi. Kenarlara doğru kasıktan bacak kısmına doğru 2-3 cm kadar ve ben orayı ağda veya epilasyonla yapamıyorum canım çok acıyor..
İlerlede tek endişe ettiğim nokta orası olur..
Hem yazın falanda tatilde bikini giyince sıkıntı..
Ağdada tahriş ediyo biraz..
Offf..
Bu durumda olan yok mu hiç

Zaten bu epilasyonu ilk kim çıkardı ve kadınlara dayattı bir bulsam :KK53: Ben de aşırı tüylü erkek sevmem :110:
Kesmece karpuz var birazi kıllı birazi kılsız arada az kıllı çok kıllı da çıkabilir gel vatandaş gell:KK53::KK66::KK70:

Yazan oldu mu bilmem başlığı okuyunca aklıma 'bekarlıkta istenen tüyler' demek geldi:) şaka bir yana bu işin evlisi bekarı olmaz hijyendir mesele

Ben de evlenmeden önce çok sorun olacağı düşünmüştüm ama allahtan eşim çok takmıyor dikkatini çekmiyor tabi abartmadığım sürece

Erkekler de lazere gidiyor artık, görüyorum seanslarda :KK53:
Çok aşırı kıllı olanlar gidiyor evet. (Sırt bölgesi vs). Aşırıysa bence makul olan da bu. İbrahim Tatlıses'le kıro diye dalga geçtiler yıllarca, adam gitti lazer yaptırdı.:KK48:

Bende lazere gidiyordum ama evlenince bıraktım .. yinede şükür epilasyon la 2 dk da hallediyorum işimi oda tüyler çok seyrek olduğu için :KK49::KK54::KK71:

Bu konu sayesinde kimin killi kimin az kiminin çok kimimin kalın kiminin İnce kimin kocası sever kiminin ki sevmez öğrenmiş olduk sizinde bütün merakınız gitmiş oldu hadi hayırlısı :KK14:

Bu konu sayesinde kimin killi kimin az kiminin çok kimimin kalın kiminin İnce kimin kocası sever kiminin ki sevmez öğrenmiş olduk sizinde bütün merakınız gitmiş oldu hadi hayırlısı :KK14:
Sen yazınca fark ettim de teşhir olduk resmen

En azından erkek üye olmadığına eminiz:KK70::KK70:

[Qshot, post: 37741216, member: 546603"]En azından erkek üye olmadığına eminiz:KK70::KK70:[/QUOTE]

Yusufu unuttunuz hadi okuduysa hos onun derdi baska neyse artik olan oldu.

Evlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..

Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..

Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
Alemsin ya senin yorumlarına çok gülüyorum :D
Dur ben bunu not edeyimde evlendiğim zaman hayat gailesine düşüp kendimi unutacağım zamanlar gelirse bu taktik iyidir :)

Arkadaşım kafayı kullandı nisanliyken lazer gitti komple oh mis

Back