- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmediğim için sordum merak ettim bende kendime ona göre yön veririm diye merak etmeyin erkek üye değilimHaklisin
Neden başkalarının ne yaptığını soruyorsun ki evli bike değilsin sanırım.evlenince duruma gore kendine yön verirsin
Yeni üye ve konun ne bileyim
Belki aynadan bakiyordur ters görüyor yaevliyim ve istenmeyen tüylüyüm
valla erkekler anlamıyooo galiba yada benim koca da sıkıntı var
ne zaman epilasyon yapsam tüylerin çıkmış der , ne zaman epilasyon yapmasam da sen bugün epilasyon mu yaptın der
ben de almayı bıraktım tüylü halimi tüysüz zannedince
yooo dokununca anlayamıyor tüylü hali tüysüz zannediyiBelki aynadan bakiyordur ters görüyor ya
Bilmediğim için sordum merak ettim bende kendime ona göre yön veririm diye merak etmeyin erkek üye değilim
Ayyyyyyyyyyy karnım yanaklarım ağrıdı gülmekten,kocamda soruyo neye gülüyorsun diye,Evlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..
Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..
Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
katılıyorum ecemsiben de boyle bi konu acmistim zamanin da ve bana bi cok kisi alisiyorsun esin takmaz vs yorumlar yapmislardi.5 yillik evliyim esim beni bir kere bile tuylu gormedi asla.Bu tamamen kisisel tercih benim icin cok onemlidir size tavsiyem kesinlikle lazer ben memnun kaldim ama purussuz olmak icin devam ediyorum.Cok tuylu felan degilim ama kucuk bir tuy bile benim keyfimi kacirmaya yeter esim de zaten o tur seylerden hazetmez.Bir de benim o kadar sevgilim oldu tuyden haz edene hic rastlamadim benim kanaatim erkekler belli etmeyebilir ama hic bir erkek kendine benzemeye yuz tutmus bi disiden haz etmez.Herkes ixin cok basit olabilir ama ben kiz arkadasimi oyle tuylu gorunce icim kalkiyo erkeklerde gozlerini kapiyorlardir sanirim
ne içiyorsanız alırım bi kadehBelki aynadan bakiyordur ters görüyor ya
Maşallah diyelim nazar değmesin beni görsen korkar kacarsin o zamanyooo dokununca anlayamıyor tüylü hali tüysüz zannediyi
çok kalın tüylerim yok çok ince ve çok az kıllarım benim, belli olmuyor aynada felan şanslıyım
Bir bardak süt buyur gel bacim sana da varne içiyorsanız alırım bi kadeh
kaçmam neden kaçıyım olabilir herkes farklı farklı ayıbı bilmem nesi yokMaşallah diyelim nazar değmesin beni görsen korkar kacarsin o zaman
her eve lazım öyle koca.evliyim ve istenmeyen tüylüyüm
valla erkekler anlamıyooo galiba yada benim koca da sıkıntı var
ne zaman epilasyon yapsam tüylerin çıkmış der , ne zaman epilasyon yapmasam da sen bugün epilasyon mu yaptın der
ben de almayı bıraktım tüylü halimi tüysüz zannedince
Evet haklısın bi makina gördüm lazer tv de bu hafta alacam biraz pahalı ama alacamkaçmam neden kaçıyım olabilir herkes farklı farklı ayıbı bilmem nesi yok
teknoloji gelişti artık evinde bile lazer yapma imkanı sunuluyor
sizde bulun aynı modeldenher eve lazım öyle koca.
Biz onlara tüylü tüylü dokunuyoruz ama?Valla bunun bekarı evlisi yok. Yakında lazere başlayacağım. Bence siz de para biriktirip başlayın. 'Eşim takmaz' diyenleri anlamıyorum. Yahu adam kara kara kökleri görmüyor mu? Dokununca hissetmiyor mu? Kör karanlıkta mı yapıyorsunuz nedir? Özgüvenle de alakası yok, saç-kaş-kirpik harici yerlerde kıl olmaz kafasındayım ve feci rahatsız oluyorum.
Bencedeher eve lazım öyle koca.
hee bende baktım bin küsür fiyatı bir kaç yıl sonra alcam belki ucuzlarEvet haklısın bi makina gördüm lazer tv de bu hafta alacam biraz pahalı ama alacam