• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte istenmeyen tüyler

evliyim ve istenmeyen tüylüyüm :KK53:
valla erkekler anlamıyooo galiba yada benim koca da sıkıntı var
ne zaman epilasyon yapsam tüylerin çıkmış der , ne zaman epilasyon yapmasam da sen bugün epilasyon mu yaptın der :KK70:
ben de almayı bıraktım tüylü halimi tüysüz zannedince :KK53:

lazer yaptır canım üç seans yaptırdım bitti gbi cok az bikac tüy var okadar.

ne zaman epilasyon yapsam tüylerin çıkmış der , ne zaman epilasyon yapmasam da sen bugün epilasyon mu yaptın der :KK70:
Belki aynadan bakiyordur ters görüyor ya:KK50::KK50:

Bitmeyen kil tüy sorunu olsq sadece..bitmeyen kv kp elti vs sorunu..koca pohpohlama hamilelik lohusqlik derken derken. ..kılı tuyu hic sorunn etmezsin :) saka bi yana ayda bi gidiyorum kuafore alınacak kadar oluyor cok sorun etme adamlar sallamiyo bile kiki tuyu :) tabi abartio recek ivedik gibi gezme..kas biyik heleki koltuk altı kesinlikle temiz olmqli kanimca. .bacak izel bölgede anca bi aya çıkıyo alinqcak kadar oda siritmiyo yani..onları agdayla kuaforde, koltuk altimi evde epilasyon makinası ile hallederim heo.. kas biyikta kendm bazen..bazende kuafore gdym

Evlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..

Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..

Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
Ayyyyyyyyyyy karnım yanaklarım ağrıdı gülmekten,kocamda soruyo neye gülüyorsun diye,
Olayı en güzel şekilde özetlemişsiniz

ben de boyle bi konu acmistim zamanin da ve bana bi cok kisi alisiyorsun esin takmaz vs yorumlar yapmislardi.5 yillik evliyim esim beni bir kere bile tuylu gormedi asla.Bu tamamen kisisel tercih benim icin cok onemlidir size tavsiyem kesinlikle lazer ben memnun kaldim ama purussuz olmak icin devam ediyorum.Cok tuylu felan degilim ama kucuk bir tuy bile benim keyfimi kacirmaya yeter esim de zaten o tur seylerden hazetmez.Bir de benim o kadar sevgilim oldu tuyden haz edene hic rastlamadim benim kanaatim erkekler belli etmeyebilir ama hic bir erkek kendine benzemeye yuz tutmus bi disiden haz etmez.Herkes ixin cok basit olabilir ama ben kiz arkadasimi oyle tuylu gorunce icim kalkiyo erkeklerde gozlerini kapiyorlardir sanirim
katılıyorum ecemsi :KK52:

Lazere de gitsen yüzde yüz bitmiyor kılların canım...
Uzadiği zamanlar oluyor bundan kaçılmıyor malesef..
Ben açikçası bıyığımdan falan daha çok rahatsız oluyorum diğer bölgelere göre
Ama kafana takma çünkü erkekler kadınlarının tüylerine kurban olsunlar..
Asıl onların ne yapacam derdine düşmesi gerek dünyanın kılıyla ...:63:

:KK70::KK70:her eve lazım öyle koca.

Valla bunun bekarı evlisi yok. Yakında lazere başlayacağım. Bence siz de para biriktirip başlayın. 'Eşim takmaz' diyenleri anlamıyorum. Yahu adam kara kara kökleri görmüyor mu? Dokununca hissetmiyor mu? Kör karanlıkta mı yapıyorsunuz nedir? Özgüvenle de alakası yok, saç-kaş-kirpik harici yerlerde kıl olmaz kafasındayım ve feci rahatsız oluyorum.
Biz onlara tüylü tüylü dokunuyoruz ama? :KK53:

Back