• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte istenmeyen tüyler

valla bnmki bi koltukaltına takıktı, bir tane çıksa ben farketmeden o görüp söylerdi, kökünden hallettim, ailecek rahatladık :KK71:
hahah iyi olmuş , bende lazere gitcem de benim ki bir ömür beni tüylü zannedecek diye gidemiyom , o sanırım tüy çıkartmak için lazer yaptırdığımı düşüncek :KK53:

ay bende bu konuyu çok merak ediyorum bir yıl sonra dugunum var ve ben kara kara duşunyorum.

bikini bolgesindeki çok kalın kıllar acaba kaç seans lazerden sonra baya azalır bilgisi olan varmı? En azından kılların incelmesini istiyorum :( çunku 15 yıl jiletle aldım 5 aydır agda ama azalma falan yok ve 10 gunde çıkıyor maalesef

iyi araştırdın mı ki ? kesin iki ayda işe yarıyormuymuş reklamlarda dönüp duruyor ama kullanan pek kimseyi duymadım
Kimse sorsam kullanmıyor sadece fiyat araştırması yaptım o kadar denemek istiyorum bekarken sadece jilet kullandım şimdi ayı yavrusu gibiyim

ay bende bu konuyu çok merak ediyorum bir yıl sonra dugunum var ve ben kara kara duşunyorum.

bikini bolgesindeki çok kalın kıllar acaba kaç seans lazerden sonra baya azalır bilgisi olan varmı? En azından kılların incelmesini istiyorum :KK43: çunku 15 yıl jiletle aldım 5 aydır agda ama azalma falan yok ve 10 gunde çıkıyor maalesef
Bende hep jilet kullandım ah kullanmaz olaydim şimdi ağda dayım ama en iyisi lazermis

ben de boyle bi konu acmistim zamanin da ve bana bi cok kisi alisiyorsun esin takmaz vs yorumlar yapmislardi.5 yillik evliyim esim beni bir kere bile tuylu gormedi asla.Bu tamamen kisisel tercih benim icin cok onemlidir size tavsiyem kesinlikle lazer ben memnun kaldim ama purussuz olmak icin devam ediyorum.Cok tuylu felan degilim ama kucuk bir tuy bile benim keyfimi kacirmaya yeter esim de zaten o tur seylerden hazetmez.Bir de benim o kadar sevgilim oldu tuyden haz edene hic rastlamadim benim kanaatim erkekler belli etmeyebilir ama hic bir erkek kendine benzemeye yuz tutmus bi disiden haz etmez.Herkes ixin cok basit olabilir ama ben kiz arkadasimi oyle tuylu gorunce icim kalkiyo erkeklerde gozlerini kapiyorlardir sanirim
Guzel yazmissin aynen boyle dusunuyorum...
Kisinin kendine saygisindan gelir oncelikle bu...
Esim benim biyigimi aldigimi bilmiyordu mesela hala da caktirmiyorum..
Lazerden sonra tuy olarak kalanlar da zaten ilk beni rahatsiz ediyor...
Ama insan bekarken cok takiyor kafaya; ne kadar tavsiye de etsek takacak bekarlar....

Ya lazer yaptiracaksin ve öyle bir derdin kalmayacak ya da sen de zamanla kocasinin yaninda daha rahat olabilenler kervanina katilacaksin :)

Back