- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
valla bnmki bi koltukaltına takıktı, bir tane çıksa ben farketmeden o görüp söylerdi, kökünden hallettim, ailecek rahatladıksizde bulun aynı modelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bnmki bi koltukaltına takıktı, bir tane çıksa ben farketmeden o görüp söylerdi, kökünden hallettim, ailecek rahatladıksizde bulun aynı modelden
Artık Çok geç bulduk bi tane onca seneden sonra buna da şükür hacı murat Anadol karışımısizde bulun aynı modelden
şu philips ürünü diyorsunuz sanırım.Evet haklısın bi makina gördüm lazer tv de bu hafta alacam biraz pahalı ama alacam
Artık Çok geç bulduk bi tane onca seneden sonra buna da şükür hacı murat Anadol karışımı
hahah iyi olmuş , bende lazere gitcem de benim ki bir ömür beni tüylü zannedecek diye gidemiyom , o sanırım tüy çıkartmak için lazer yaptırdığımı düşüncekvalla bnmki bi koltukaltına takıktı, bir tane çıksa ben farketmeden o görüp söylerdi, kökünden hallettim, ailecek rahatladık
1.600 e gördüm adanada bakalım almam gerek ama para da çok içim sizliyorhee bende baktım bin küsür fiyatı bir kaç yıl sonra alcam belki ucuzlar
Evet canım o kismetse bu hafta alacamşu philips ürünü diyorsunuz sanırım.
iyi araştırdın mı ki ? kesin iki ayda işe yarıyormuymuş reklamlarda dönüp duruyor ama kullanan pek kimseyi duymadım1.600 e gördüm adanada bakalım almam gerek ama para da çok içim sizliyor
ayy ne güldüm yhaaa akşam akşam, Allah da seni güldürsünhahah iyi olmuş , bende lazere gitcem de benim ki bir ömür beni tüylü zannedecek diye gidemiyom , o sanırım tüy çıkartmak için lazer yaptırdığımı düşüncek
aminnn canım saolasınayy ne güldüm yhaaa akşam akşam, Allah da seni güldürsün
Kimse sorsam kullanmıyor sadece fiyat araştırması yaptım o kadar denemek istiyorum bekarken sadece jilet kullandım şimdi ayı yavrusu gibiyimiyi araştırdın mı ki ? kesin iki ayda işe yarıyormuymuş reklamlarda dönüp duruyor ama kullanan pek kimseyi duymadım
Bende hep jilet kullandım ah kullanmaz olaydim şimdi ağda dayım ama en iyisi lazermisay bende bu konuyu çok merak ediyorum bir yıl sonra dugunum var ve ben kara kara duşunyorum.
bikini bolgesindeki çok kalın kıllar acaba kaç seans lazerden sonra baya azalır bilgisi olan varmı? En azından kılların incelmesini istiyorum çunku 15 yıl jiletle aldım 5 aydır agda ama azalma falan yok ve 10 gunde çıkıyor maalesef
istenmeyen tüyler topiğinde konu var orda biri tecribelerini anlatıyor istersen oku orayıKimse sorsam kullanmıyor sadece fiyat araştırması yaptım o kadar denemek istiyorum bekarken sadece jilet kullandım şimdi ayı yavrusu gibiyim
Bende hep jilet kullandım ah kullanmaz olaydim şimdi ağda dayım ama en iyisi lazermis
Tamam bakarım yatmadan önce Sağolistenmeyen tüyler topiğinde konu var orda biri tecribelerini anlatıyor istersen oku orayı
Guzel yazmissin aynen boyle dusunuyorum...ben de boyle bi konu acmistim zamanin da ve bana bi cok kisi alisiyorsun esin takmaz vs yorumlar yapmislardi.5 yillik evliyim esim beni bir kere bile tuylu gormedi asla.Bu tamamen kisisel tercih benim icin cok onemlidir size tavsiyem kesinlikle lazer ben memnun kaldim ama purussuz olmak icin devam ediyorum.Cok tuylu felan degilim ama kucuk bir tuy bile benim keyfimi kacirmaya yeter esim de zaten o tur seylerden hazetmez.Bir de benim o kadar sevgilim oldu tuyden haz edene hic rastlamadim benim kanaatim erkekler belli etmeyebilir ama hic bir erkek kendine benzemeye yuz tutmus bi disiden haz etmez.Herkes ixin cok basit olabilir ama ben kiz arkadasimi oyle tuylu gorunce icim kalkiyo erkeklerde gozlerini kapiyorlardir sanirim
Onları asırlardır böyle kanıksamışız artık. Hem tüysüz erkek sevmiyorum.Biz onlara tüylü tüylü dokunuyoruz ama?
Tüysüz erkek sevmiyorumOnları asırlardır böyle kanıksamışız artık. Hem tüysüz erkek sevmiyorum.