- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
- Konu Sahibi SevdaCicegii
-
Merhabalaar,
Kizlar evlilikte eşlerin Eğitim seviyesi ne kadar önemli?
Kadının, eşinden daha yüksek egitim seviyesi olması evlilikte sorun yaratır mı?
Ve gözlemlerime göre kadının eğitim seviyesi daha yüksek olunca erkeklerin gururuna dokunuyor ve aldatiyorlar.
Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sizce eşlerin eğitim seviyesi birbirine yakın olması önemlimidir?
Bende denklige önem veriyordum, ama acaba hayırlı kismetleri egitim durumu icin reddediyormuyum diye düsündüm ...Erkekler aldatmaya yer arıyorlar. Eğitimle falan ilgisi yok. Kişilikle alakası var.
Bence eğitim denkliği çok önemli
Bende denklige önem veriyordum, ama acaba hayırlı kismetleri egitim durumu icin reddediyormuyum diye düsündüm ...
Benimki yüksek lisans, gelenlerin lise veya orta okul ama kendileri iş kurmuş, dükkan açmış ve benzeri...Sizin eğitim durumunuz nedir? Gelenlerin eğitim durumu nedir?
Ben olsam kabul etmem. Ha aşık olsam belki ama görücu usulünde mantık ağır basar.Benimki yüksek lisans, gelenlerin lise veya orta okul ama kendileri iş kurmuş, dükkan açmış ve benzeri...
Kendini geliştirmişse lise mezunu belki ama ortaokul bence çok alt seviye kimse alinmasin ama karar tabi yine seninBenimki yüksek lisans, gelenlerin lise veya orta okul ama kendileri iş kurmuş, dükkan açmış ve benzeri...
Günlük değil canım istedigin zamanda okuyabilirsin ama biz en yakın zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Bir dahaki listeye katil istersen. Haftaya başlarız inşallah
canım gunluk degıl herkes için ayrı ayrı okuyoruz ama listemiz başlayalı uzun zaman oldu seni listeye alırsam herkese tek tek okuman lazım kısa sürede bitiririm dersen eklerim seni ama yetişmez dersen yeni listeye dahil ol haftaya nasip olursa başlarız yeni listeye
Ben olsam kabul etmem. Ha aşık olsam belki ama görücu usulünde mantık ağır basar.
Aldatmak ya da aldatılmakla falan alakası yok. Ama ben yapamam. Eğitim seviyesi de değil mesele kültür önemli. Kültürel olarak beni etkileyemeyen adama saygım olmaz. Koluma takıp girdiğim ortamlara sokamam. O yüzden eğitim de kültür de önemli benim için.
Kendini geliştirmişse lise mezunu belki ama ortaokul bence çok alt seviye kimse alinmasin ama karar tabi yine senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?