- 23 Ağustos 2017
- 254
- 216
- 23
Merhabalar, düşün düşün içinden çıkamıyorum bir türlü. İnsan sevince çok objektifte değerlendiremiyor sanırım. 2 yıla yakın süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz sık sık beni görmek için yaşadığım şehre gelir. Evlilik olması halinde buradan iş bulup yerleşecekti. Başından o şekilde konuşmuştuk. İş olayı bu şekilde konuşulmuştu. Bir de okul durumumuz var. Ailem çevrem arkadaşlarım herkes okumuş. Ben yüksek lisansa başladım. Erkek arkadaşım ise lise mezunu. Benim açımdan bu önemli olmasa da ileride benim çevreme girdiğinde sorun yaşayacaktır diye düşünüyorum. Bu sebeple açık öğretim dahi olsa okuması gerektiğini söyledim. Sınavı geçememekle ilgili tereddütleri olduğundan bahsetmişti. (ki önceki sene sınavları kaçırdı) ve pek okumaya niyeti yok gibi görünüyor. Ayrıca buraya yerleşme kısmı için de nişan olmadan gelmem diyor. İleride nasıl yaparız diye iş ve kira da araştırmıyor. Üzerine gitmemeye çalışıyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilemedim. Ailemde haklı olarak buradaki işi ve düzeni belli olmadan nişana sıcak bakmazlar. Dengeyi kuramadım bir türlü..
Merhabalar, düşün düşün içinden çıkamıyorum bir türlü. İnsan sevince çok objektifte değerlendiremiyor sanırım. 2 yıla yakın süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz sık sık beni görmek için yaşadığım şehre gelir. Evlilik olması halinde buradan iş bulup yerleşecekti. Başından o şekilde konuşmuştuk. İş olayı bu şekilde konuşulmuştu. Bir de okul durumumuz var. Ailem çevrem arkadaşlarım herkes okumuş. Ben yüksek lisansa başladım. Erkek arkadaşım ise lise mezunu. Benim açımdan bu önemli olmasa da ileride benim çevreme girdiğinde sorun yaşayacaktır diye düşünüyorum. Bu sebeple açık öğretim dahi olsa okuması gerektiğini söyledim. Sınavı geçememekle ilgili tereddütleri olduğundan bahsetmişti. (ki önceki sene sınavları kaçırdı) ve pek okumaya niyeti yok gibi görünüyor. Ayrıca buraya yerleşme kısmı için de nişan olmadan gelmem diyor. İleride nasıl yaparız diye iş ve kira da araştırmıyor. Üzerine gitmemeye çalışıyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilemedim. Ailemde haklı olarak buradaki işi ve düzeni belli olmadan nişana sıcak bakmazlar. Dengeyi kuramadım bir türlü..
Siz ve tayfanız aşağılayıcı şekilde konusmazsanız adamda gurur yapmaz durduk yere dimi?
Milletin ağzı torba değil demişsin çevrem laf eder adamın kulağına gider demişsin o çevreni değiştirirsen yada ağızlarına sakız diye laf vermezsen bu iş çözülür çokta büyük bir dert değil anlatabildim mi?
ya yapamazsam ya sınavı geçemezsem de öteye yol alamadık halbuki elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorumBiz evlenirken eşim üniversite okuyordu , ben de lise mezunuydum. .öyle sıradan bir üniversite ve bölüm de değil ..hiç sıkıntı yaşatmadı bana ..çevreden de kötü hissedeceğim şeyler duymadım ..pasif ve kendini geliştirmemis biri değildim zaten ..şimdi de ben okuyorum ..olmaz diye birşey yok ..altmış yaşında amcalar teyzeler okuyo
..onlar yapabiliyorsa sevgilin de yapar .sanırım biraz tembellik ve sorumsuzluk da var ..
Bence sizin için ilerisi karanlık ..Çok baglanmazsan iyi edersin ..ya yapamazsam ya sınavı geçemezsem de öteye yol alamadık halbuki elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum
onun araştırmadığı işi onun adına ben araştırıyorumİliskiniz icin siz ne yapiyorsunuz? Cocuk surekli yaniniza geliyor. İsi oradan bulacak. Orada yasayacak. Sizin icin okul okuyacak. Peki siz? Tam tersini bir erkek kadina yapmak isteseydi "seni boyle tanidi. Kosullu sevgi mi olur? " der ve ayrilmasini soylerdim. Erkek arkadasinizada soylemek isterdim ama yazan sizsiniz. Bence artik onun adina karar alip yapmasi icin baski kurmaktan vazgecin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?