Ben de bu kvde kalma meselesini bi turlu anlamiyorum yaa.. yemege cagirirlar, kalinverin.. caya cagirirlar, kaliverin.. yahu gencler kalmak istemiyor yaa bunu anlamak bu kadar zor mu!!!
Ne bu kalin kalin yaaa!! Kalmiyosa kalmiyodur surat asmak ne yaa.. insanin tuvaleti banyosu bilmem ne hep utanarak giriyor. Evinde sabah kendi havlusuyla yuzunu kurulamak istiyor. Kendi odasinda kendi pijamasiyla uyanmak istiyor. Uyku mahmuruyken kalkip kahvalti hazirlamak yerine tv acip yana yone devrilmek istiyor. Bunu anlamak zor mu ya!
Bi de gelin acisindan bakin kpnin kayinlarin varligi bile tedirgin ediyor isterlerse melek olsunlar. Baska bi evde istemeden kalmanin rahatsizligini anlamiyorlar. Hele bi de evleri 5 dk olan ogula geline kal denmiyor mu deliriyorum.
Bir de bebegi 'elletmemek' meselesi var. Ister elletirsin ister elletmezsin o senin bebegin. Ama sen ortandan catlasan da, opulmez koklanir desen de, ellerinizi yikayin da sevin desen de tam tersini yapanlar olacak. Hatta bu dusunceni bildikleri icin inadina daha yeni cikmis bebegi cuooorrrpppşş diye opecekler sana inat.. bebegimi sallamak istemiyorum diyeceksin daha hastanedeyken baslicaklar sallamaya ve sen aci icindeyken bi de beynin agriyacak. Krizler krizler..
Kvnin oglusuna seni cekistirmesi ve ben demedim demesi.. fal mi bakti bu oglan nerden biliyor yemedigin cikolatayi bile.. tam bir rezillik ve cahillik!!
Neyse cok uzattim konu sahibesi; sana tavsiyem cocuk dusunme su an. Kocanin blofunu gormemis olamazsin. Kocan resmen firsat bu firsat annemlerin iti kopegi olsun her dediklerini yapsin gitsin orda kalsin egsin basini otursun diyor. Hakli oldugun her konuda haksizmissin sucluymussun gibi davranilacak sana. Belki kapanmak istemedigin halde kapanacaksin. Her turlu tavizi vereceksin daha dogrusu senden alacaklar. En ufak bi sorunda kocan sana ben sana cocuk yapmayalim demistim, bak hala esek(!)sin diyecek. Ben sartlari sundum sen de kabul ettin simdi kir dizini otur diyecek. Milyon milyon tane pismanligin olacak cahil ve gorgusuz hatta rahatca yalan soyleyen bir ailenin parmaginda oynattigi bir oyuncak olacaksin.
Sakin sakin kocan bebek dusunene kadar dusunme hatta dusunmuyomus, istemiyomus gibi yap. Inletene kadar bekle. Zaten cok surmez gelir ayagina. Kazara bile hamile kalma su an. Omur boyu bunlara da gebe olacaksin gebe olayim derken..
Caktirmadan hamile kalayim kocam da soykediklerini unutur dersen de unutmazzz.. sana esek demis sirf bunun icin inlet.. igne korkunu dusun ertele bebegi.. kocan aile konusu yokken sana prenses gibi davraniyormus ona sevindim ama esek demeseydi o da diye inat et.
Hatta ailen bana karsi duzelene kadar ben bebek yapmiyorum o zaman de!! Biraz sabret bu kozu lehine cevir uyanik ol:)
Ay yoruldum:)