- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin çocuğunuzun kv ne ilgisi varki.siz bakacaksınız ne alaka ailemle adam kötü.bence önce eşinizle aranızdaki problemleri çözüm hamilelik çok çok hassas bir dönem insanın bu dönemde eşine olan ihtiyacı bir başka.nazlanmak istiyorsun hassas oluyorum mesela esim bana sut isitirdi meyve suyu sikardi.hergün kusardim afedersin hep eşine sarılıp aglardim.diyorum ya eşine çok ihtiyacin olcak bubbebegi beraber istemelisinuz.yoksa başına kakar sen kendin yaptin der.Merhaba güzel kadınlar uzun süredir takip ediyorum sonunda üyeliğimi oluşturmaya karar verdim.Çünkü sizin aklınıza yardımınıza ve yaşamış olduğunuz tecrübelerinize ihtiyacım var.Konu başlıktan da olduğu gibi Bebek ! 1 buçuk yıllık evliyim aslında kendimi çok hamilelik ve anne olma kavramına alıştırmış değilim ama yaşımda 27 düşünüyor insan ister istemez.bir de yenemediğimiz hastane ve kan aldırma korkum bunların önüne de geciyor olabilir ama her kadın gibi bende annelik duygusunu yaşamak istiyorum ama malesef eşim istemiyor.açıklaması da ailemle Aran kötü yoksa bende isterim ama kötü olduğu için onlar çocuğu isteyecek sürekli sen gitmek istemeyeceksin falan.ben bi kere öyle laf arasında yeni doğmuş çocuk öpülmez koklanır demiştim.eşimde dahil olmak üzere hep beraber kafaya takmışlar.elletmezmişim sevdirmezmişim falan.yine konu gecti Bebek diye.ben sana söyleyeceğimi söyledim düzelmeden olmaz DEDİ ben Düzgünüm birazda hataları başka tarafta ara dedim he eşek geldim eşek gidecem diyorsun DEDİ.evet ailesiyle aram iyi değil ama benden kaynaklı değil neden orada kalmıyormuşum neden Oray'a gitmiyormuşum sürekli haber vermeden gelebilirlermiş bu normalmiş bana dini baskı yapmalar kaynanam eşime şikayet ediyor beni bende söyleme anne kavga ediyoruz diyorum ben demedim bişey diyor sürekli saçma nedenlerle beni şikayet ediyor.bende gidip gelmiyorum.eşimle gidiyoruz ama bi kere kavga ettik sonrada soğukluk girdi ben napıcam yardım edin :,(
Ailesiyle ilgili konu açma yorum yapma sen bizde bir aileyiz de kendi ailemizi kurmak için evlendik artk ikimizin ailesi iki planda kalıyor de arada bi beraber gider geliriz de tatlı dille yaklaşAnlayışsız ve cahil insanlar bence madem orda kalcaksanız niye ayrı et tuttunuz hayretbişe ya mecbur değilsiniz tek başınıza gitmeye eşinle gider gelirsin beraber acaba eşin senin aileni tek gidip hususi görüyomu arıyomu canın isterse gidersin sana baskı yapamazlar gıcık oldum ya bi ara böyleydik bizde üç gün gitmedim diye kıyametler kopmuştu kaynanam kızına şikayet etmiş pislikler kendini mecbur hissetme kendi ailenizi kurmak için evlendiniz kocanızın ailesiyle nazlarını kaprislerini cekmek için değil
Ailesi konusu dışında eşimle aramız çok iyi arkadaş gibiyiz bana davranışı ilgisi muhteşem ona bişey diyemem ama ailesi ile aram kötü diye çocuk istememesi beni mahvetti ne Zaman ailesi araya girse biz kötü oluyoruz onların lafı sözü olmuyor o Zaman çok iyiyiz.severek evlendik yıllardır beraberdik zaten ama işte ailesi yüzünden böyle oluyor.yoksa gerçekten diğer Zaman'lar Prenses gibi davranıyor konu ailesi olunca şeytana dönüşüyor
Bebek için kesinlikle acele etme eşiniz sizin ailesinin kuklası olmanızı istiyo sizinde bebek istediğinizin cok cok farkında oldugu için kısasa kısas yapıyo böyle olursan bebek yaparız diyor acıkcası bir daha bebek konusunu bence eşinize acmayın canınız nasıl istiyosa öyle yapın onun ailesinin istediği gibi olmak zorunda değilsiniz ailesi sizsiniz artk onun beraber gider gelirsiniz bu kadarAilesi konusu dışında eşimle aramız çok iyi arkadaş gibiyiz bana davranışı ilgisi muhteşem ona bişey diyemem ama ailesi ile aram kötü diye çocuk istememesi beni mahvetti ne Zaman ailesi araya girse biz kötü oluyoruz onların lafı sözü olmuyor o Zaman çok iyiyiz.severek evlendik yıllardır beraberdik zaten ama işte ailesi yüzünden böyle oluyor.yoksa gerçekten diğer Zaman'lar Prenses gibi davranıyor konu ailesi olunca şeytana dönüşüyor
Canim haklisin hem de cok haklisin. Esin essek messek laflariyla süzme essekligi kendisi yapmis. Bizimde daha cocuk ortada yok ama sanki cocuk olduda yetistirme konusunda tezatliga düştüğümüz noktalar simdiden başladı: )) insan yaw sacmalama oyle sey olur mu tabi ki erkek cocugun pipisi gosterilmez millete :)) (arkadas ortamında surekli espirisi dönüyor kendi aralarinda "oglum goster pipini amcalarina " muhabbeti) onu gectim artik gelecekte yasanabilecek olaylar hakkinda kavga etmemeyi ogrendim. Biz manyak gibi daha olmamos olaylardan kavga ediyordu k cunku sen şöyle mi yaparsin gibilerinden..Merhaba güzel kadınlar uzun süredir takip ediyorum sonunda üyeliğimi oluşturmaya karar verdim.Çünkü sizin aklınıza yardımınıza ve yaşamış olduğunuz tecrübelerinize ihtiyacım var.Konu başlıktan da olduğu gibi Bebek ! 1 buçuk yıllık evliyim aslında kendimi çok hamilelik ve anne olma kavramına alıştırmış değilim ama yaşımda 27 düşünüyor insan ister istemez.bir de yenemediğimiz hastane ve kan aldırma korkum bunların önüne de geciyor olabilir ama her kadın gibi bende annelik duygusunu yaşamak istiyorum ama malesef eşim istemiyor.açıklaması da ailemle Aran kötü yoksa bende isterim ama kötü olduğu için onlar çocuğu isteyecek sürekli sen gitmek istemeyeceksin falan.ben bi kere öyle laf arasında yeni doğmuş çocuk öpülmez koklanır demiştim.eşimde dahil olmak üzere hep beraber kafaya takmışlar.elletmezmişim sevdirmezmişim falan.yine konu gecti Bebek diye.ben sana söyleyeceğimi söyledim düzelmeden olmaz DEDİ ben Düzgünüm birazda hataları başka tarafta ara dedim he eşek geldim eşek gidecem diyorsun DEDİ.evet ailesiyle aram iyi değil ama benden kaynaklı değil neden orada kalmıyormuşum neden Oray'a gitmiyormuşum sürekli haber vermeden gelebilirlermiş bu normalmiş bana dini baskı yapmalar kaynanam eşime şikayet ediyor beni bende söyleme anne kavga ediyoruz diyorum ben demedim bişey diyor sürekli saçma nedenlerle beni şikayet ediyor.bende gidip gelmiyorum.eşimle gidiyoruz ama bi kere kavga ettik sonrada soğukluk girdi ben napıcam yardım edin :,(
Bizde çok erteledik sonra tam oldu derken iki kayıp üst üste yaşadım bu yüZdende bir sene gitti.bebek olayı her ihtimal göz önünde bulundurularak ertelenmemeli.eşinizle konuşunbenimde ilk başta eşim istemedi ev alalım kendi evimize çıkalım falan dedi. ..
seneler geçti. . şimdi 30 lu yaşlara geldik. .
herseyimiz var ama bebeğimiz olmuyor...
Kısaca maddi herseyimiz var ama benim gözümde hiç biseyimiz yok gibi.. bir yanımız eksik hiç bişey in tadı yok...
ertelemeyin bebeginizi esinizle konuşun...