Merhaba güzel kadınlar uzun süredir takip ediyorum sonunda üyeliğimi oluşturmaya karar verdim.Çünkü sizin aklınıza yardımınıza ve yaşamış olduğunuz tecrübelerinize ihtiyacım var.Konu başlıktan da olduğu gibi Bebek ! 1 buçuk yıllık evliyim aslında kendimi çok hamilelik ve anne olma kavramına alıştırmış değilim ama yaşımda 27 düşünüyor insan ister istemez.bir de yenemediğimiz hastane ve kan aldırma korkum bunların önüne de geciyor olabilir ama her kadın gibi bende annelik duygusunu yaşamak istiyorum ama malesef eşim istemiyor.açıklaması da ailemle Aran kötü yoksa bende isterim ama kötü olduğu için onlar çocuğu isteyecek sürekli sen gitmek istemeyeceksin falan.ben bi kere öyle laf arasında yeni doğmuş çocuk öpülmez koklanır demiştim.eşimde dahil olmak üzere hep beraber kafaya takmışlar.elletmezmişim sevdirmezmişim falan.yine konu gecti Bebek diye.ben sana söyleyeceğimi söyledim düzelmeden olmaz DEDİ ben Düzgünüm birazda hataları başka tarafta ara dedim he eşek geldim eşek gidecem diyorsun DEDİ.evet ailesiyle aram iyi değil ama benden kaynaklı değil neden orada kalmıyormuşum neden Oray'a gitmiyormuşum sürekli haber vermeden gelebilirlermiş bu normalmiş bana dini baskı yapmalar kaynanam eşime şikayet ediyor beni bende söyleme anne kavga ediyoruz diyorum ben demedim bişey diyor sürekli saçma nedenlerle beni şikayet ediyor.bende gidip gelmiyorum.eşimle gidiyoruz ama bi kere kavga ettik sonrada soğukluk girdi ben napıcam yardım edin :,(