- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi magrur_prenses
olmazmı canım var uni babyde çok güzel kullandım..
bebe saç kremi varmı bilmiodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmazmı canım var uni babyde çok güzel kullandım..
canım bu fönü yaptrdıktan sonra sülfatsız şampuanla yıkaman lazım ömrü uzun oluyor keratinde bile yazıyordu zaten..kılıçbalığının da bir topiki vardı orda markaları paylaşıyorduk. bebek şampuanı bile oluyo yani içeriğe bakcan sls sodyum l. sülfate olmayacak
ılk yaptırdığında olmadı..sanırım kuaförü dandık marka almış..kıvırcık oldu yıne..
sımdı tekrar yaptırdı,bugun 2.gunu sacı yıkamadan beklenılen donemde yani..3 gun sonra yıkanıyormuş herhalde..
suan bozulma yok,bu sefer oldu herhalde..
şampuan sulfatsız olunca ne oluyormuş? duz olmasına bı yararı varmı?
kıvırcık saç daha güzel aslında..
aslında yaşama biçimi eşten önce kötü koku kötü görüntü insanın kendisini etkiler yani..haklısınız gerçi vardır büyük ihtimal.tabiki maddiyat değil vücudun temiz olsa saçın kokmasa tüylerinden arınmış olsan yeterlilik olur ztn
kıvırcık sacı olan düz ıster ya..
kocamda hıc sevmıyor saclarını oyuzden..uzatana kadar kıvırcıkları görunmesın dıye nerdeyse 5 ay sapkayla gezdı:))
sımdı yaptırdı da 1 haftadır,kafası nefes alıyor,ben bayıldım onun sapkasından..gördükçe basım ağrıdı..
mayonez mi ?? :) bitlenmeyelim sonraMısır püskülü gibi olan boyalı saçlar için hemen kağıt kalem alın elinize..
Ben her gün saçlarımı düzleştiriyorum makinayla bir de boya olunca gerçekten çok yıpranıyor.
Haftada bir yapmaya çalıyorum. Bir kaseye mayonez ve zeytinyağını karıştırın saçınıza sürün bolca tabi. Yarım saat/1 saat bekleyin yıkayın. Saç kendine geliyor resmen.
bebe saç kremi varmı bilmiodum
mayonez mi ?? :) bitlenmeyelim sonra
Mısır püskülü gibi olan boyalı saçlar için hemen kağıt kalem alın elinize..
Ben her gün saçlarımı düzleştiriyorum makinayla bir de boya olunca gerçekten çok yıpranıyor.
Haftada bir yapmaya çalıyorum. Bir kaseye mayonez ve zeytinyağını karıştırın saçınıza sürün bolca tabi. Yarım saat/1 saat bekleyin yıkayın. Saç kendine geliyor resmen.
eşin esmermi esmerlere extra yakışıyor kıvırcık eşimden biliyorum..
var diye hatırlıyorum canım..oda şampuğanla aynı fiyattr..
mayonez yağsızmı olacak
aaa deneyim o zaman benim saçlarım belimde sarı ve fön, maşa ikilisi saçımı essahtan mıssır püskülü kıvamına getirdi :) saç kremine verdiğim para haddi hesabı yok senin kür işe yararsa şahane olurYok yok dene ben birkaç yıldır yapıyorum. Mükemmel ötesi. En pahalı saç maskelerinden almadığım sonucu aldım.
Diplere yedirme tabi.
aynı düşünüyorum..bakmadığın sürece depresyonda diyelim arkadaş devam eder depresyonu..birde genç yaşta ne gerek var..karbohitratlı yemese kilo vermeye başlar silkelense biraz kendine gelir..
aaa deneyim o zaman benim saçlarım belimde sarı ve fön, maşa ikilisi saçımı essahtan mıssır püskülü kıvamına getirdi :) saç kremine verdiğim para haddi hesabı yok senin kür işe yararsa şahane olur
temiz vücut temiz paikoloji diyelim o zaman
tamam geri dönüş yapayım ozaman :) direk muhabbete daldım dı :)eylül benım bahsettıgım sampuanıda al..bı dene..2-3 sayfa öncede kaldı..