• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

Ben de ilk kez duydum. Kremlisi var ama ayrı krem hiç görmedim. Zaten kremli şampuanı alıyorum ben kızıma hiç sorun olmuyor çok güzel. Zaten onların saçları henüz çok ince olduğu için işlem de görmediği için ben extra krem satıldığını sanmıyorum.

canım sanki kipada gözüme çarptı ..heryerde yok sanırsam bakayım bir..

aaa deneyim o zaman benim saçlarım belimde sarı ve fön, maşa ikilisi saçımı essahtan mıssır püskülü kıvamına getirdi :) saç kremine verdiğim para haddi hesabı yok senin kür işe yararsa şahane olur :9:

Benim saçlarda yarıyorsa yaramayacak saç tanımıyorum.
Aynı işlemleri ben de yapıyorum. Hatta geçmiş haftalarda kafam çok doluydu da düzleşmedi bir türlü aynı püskül gibi oldu sabah. O akşam hemen mayonez+ zeytinyağı yaptım kendine geldi saç. Kesinlikle korkmadan dene.
ama ayçiçek yağı değil zeytinyağı.

herşeyin başı ruh bakımıı...
ruhun bakımlıysa güzeldir herşey ...heves ede ede yaparsın tüm bakımlarını...

kadın dediğin mis gibi kokmalı temiz olmalı temiz giyinmeli bende öyleyim ama makyajım
sadece göz kalemi ruj bazen allık parfümsüz olmaz pudra ve fondöten kullanmıyorum
pudra ve fondöten hakkında bilgi verirseniz sevinirim bayanlar

Mısır püskülü gibi olan boyalı saçlar için hemen kağıt kalem alın elinize..
Ben her gün saçlarımı düzleştiriyorum makinayla bir de boya olunca gerçekten çok yıpranıyor.
Haftada bir yapmaya çalıyorum. Bir kaseye mayonez ve zeytinyağını karıştırın saçınıza sürün bolca tabi. Yarım saat/1 saat bekleyin yıkayın. Saç kendine geliyor resmen.

ipek ciddimisin......zeytinyağıyla bal ve limonu karştırıyordum bi dönem bende ...uzun zamndır hiç bişi denmedim..saçlarımda çok yıpranmıştı...kısacık kestirmiştim farkında olmadan...bende denemek isterimm....

Benim saçlarda yarıyorsa yaramayacak saç tanımıyorum.
Aynı işlemleri ben de yapıyorum. Hatta geçmiş haftalarda kafam çok doluydu da düzleşmedi bir türlü aynı püskül gibi oldu sabah. O akşam hemen mayonez+ zeytinyağı yaptım kendine geldi saç. Kesinlikle korkmadan dene.
ama ayçiçek yağı değil zeytinyağı.
normalde zeytinyağı kullanıyorum zaten bakalım denicem ama akşam yaparım :) :60: bitli pakize olursam yazarım sana :))

ipek ciddimisin......zeytinyağıyla bal ve limonu karştırıyordum bi dönem bende ...uzun zamndır hiç bişi denmedim..saçlarımda çok yıpranmıştı...kısacık kestirmiştim farkında olmadan...bende denemek isterimm....

Limon tezat değil mi saça misk?
Kurutur aksine.
Bunu dene asla pişman olmazsın.
Özellikle fönden önce..
Çok güzel besliyor saçı.

normalde zeytinyağı kullanıyorum zaten bakalım denicem ama akşam yaparım :) :60: bitli pakize olursam yazarım sana :))

ben 18 yaslarındayken..bırgun bakım yapmaya karar verdim sacıma..

zeytınyagı,yumurta sarısı ve badem yağını sacıma surdum..

yarım saat kapalı sekılde beklettim..

yıkamaya banyoya gıttıgımde şampuanın olmamasıyla yıkıldım..

markete gıdemem o halde..annem eve gelirken alsa sacım aksama beklemez..

önce sabunla arındırmaya calıstım yoook heryer yag,sacım dolandı ıyıce vıcık vıcık..

yuz yıkama jeliyle kurtarmıştım yağdan..oldum keçe:)

Evlendiğinizde otomatik olarak rahat duramıyosunuz yada sadece ben öyleyim bilemiyorum;kızartma yapsam duşta bulurum kendimi ewimde keza pırıl pırıl mis gbi.ömrü hayatımda hiç altlı üstlü pijamam olmadı bol bi eşofman altı ve üstüne dekolteli;omzu düşük tişörtlerim...makyajsız ben bile kendimden soğuyorum o derece severm ve yaparım,kıl tüy işindede ben kendime sir ağda makinesi aldm bacak ve bikini için çokta rahat oluyo azıcık çıksa müdahele ediyorum hemen kolay kolayda bitmiyo öyle 2 sene sonra değiştirebildm ancak.walla kocam bnden başkasına şööyle alıcı gözle bakmasın diye bütün dünya kadınlarıyla savaşabilirim :) :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Limon tezat değil mi saça misk?
Kurutur aksine.
Bunu dene asla pişman olmazsın.
Özellikle fönden önce..
Çok güzel besliyor saçı.

limon yağlanmayımı önlüyordu yoksa saç derisnemi ii geliyordu tam hatırlayamıyorum ipek.... en kısa zamanda denemem lazım

ben 18 yaslarındayken..bırgun bakım yapmaya karar verdim sacıma..

zeytınyagı,yumurta sarısı ve badem yağını sacıma surdum..

yarım saat kapalı sekılde beklettim..

yıkamaya banyoya gıttıgımde şampuanın olmamasıyla yıkıldım..

markete gıdemem o halde..annem eve gelirken alsa sacım aksama beklemez..

önce sabunla arındırmaya calıstım yoook heryer yag,sacım dolandı ıyıce vıcık vıcık..

yuz yıkama jeliyle kurtarmıştım yağdan..oldum keçe:)
:60: :60: millan o saçı sonra nasıl taradın :):9::9::9::52::52:

Evlendiğinizde otomatik olarak rahat duramıyosunuz yada sadece ben öyleyim bilemiyorum;kızartma yapsam duşta bulurum kendimi ewimde keza pırıl pırıl mis gbi.ömrü hayatımda hiç altlı üstlü pijamam olmadı bol bi eşofman altı ve üstüne dekolteli;omzu düşük tişörtlerim...makyajsız ben bile kendimden soğuyorum o derece severm ve yaparım,kıl tüy işindede ben kendime sir ağda makinesi aldm bacak ve bikini için çokta rahat oluyo azıcık çıksa müdahele ediyorum hemen kolay kolayda bitmiyo öyle 2 sene sonra değiştirebildm ancak.walla kocam bnden başkasına şööyle alıcı gözle bakmasın diye bütün dünya kadınlarıyla savaşabilirim :) :) :)

Şu son cümle bende kendine güvensizlik oluşturdu. Yani kocanız için bu kadar kasmayın bence.
Yani bence o kadar değmez erkek kaçmasın diye bakımlar yapmaya.
Zaten insan bakımlı olursa pozitif elektrik yayar eve. En basitinden bu yani.

programlı yaşamak çok önemli bence..ben biara baktım istediklerimi yapamıyorum zaman yok içimden gelmiyor diye diye...ama kendinde öyle mutlu değilsin..
saç bakımı vücüt temizliği tırnak bakımı cilt bakımı hepsinde yapmam gerekenleri belirledim ve belli aralıklarla program hazırladım.
Kıyafetlere gelirsek düzenli nerde ne giyilir ayrımlar kendine göre kombinler....
birde en önemlisi evdeyim bekarım ailem var sadece ama günlük kıyafetlerinin bile şık olmasına dikkat etmeli bence...
Sırf bunlar yüzünden insanların bakış açısı değişiyor.

Aynen katılıyorum cnm sana bende eskiden bir picama her gün aynı. hiç kendime bakmazdım. saç tepeden bağlı tırnaklar rezil

şimdi ojeli tırnaklar saç makyaj evde bile seksi teytlar badiler eşim. eşim etrafımda pervane on yıkldan sonra :)))))))))

eşin çok şanslı bence..
ben kendim için yapıyorum galiba:27::26:

Şunu da ekleyeyim saçı yıkadıktan sonra çıkınca yani banyodan tararken bebek yağı sürmenizi tavsiye ederim.
Özellikle uçlara. Çok çabuk uzatıyor ve bu da besliyor.

Back