• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

deneyeyim canım aslında kılıçbalığına sormak lazım gelmiş geçmiş tüm saç malzemelerini denemiştir kendisi kulakları çınlasın:9:

kılıçbalığı sülfatsız şampuan kullandığından bunu kullanmamış olabilir canım. bende artık sülfatsız a başladım keratin yaptım evde kihkih sağolsun ondan ilham aldım..
ama bu şampuanı önceden kullanmıştım baya güzeldi D:

Merhaba kızlar,,

Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.

Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminle :D sarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.

Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?

Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
bi evlen bak ztn hepsi kendiliğinden oluyo :D adam yataga girdiğinde her an herşey olabilir düüşüncesyle kişisel bakımını yapıyosn ister istemez:D pijama olayına gelince evin içinde abiye giyincek halin yok eskiden kapalı pijama giyosan evlenince şort askılı yada pijama üstüne daha evlilere hitap eden pijamalar giyosun:D en önemli şey banyo saçların kötü kokmıcak mesela yada vücudun kiiii evlenince ister istemez daha sık duş alıyosun :D anlıcağın herşey kendiliğinden oluyo.önceden düşündüğün gibi gerçekleşmiyo canım

kılıçbalığı sülfatsız şampuan kullandığından bunu kullanmamış olabilir canım. bende artık sülfatsız a başladım keratin yaptım evde kihkih sağolsun ondan ilham aldım..

bende deniycem bana şampuğan dayanmaz zaten:27:

kaça satılıyor canım, değiştireceğim ben de

mıgrosta bılmem kac lıralık alısverıse 7 lıraya ıdı..

normalde 13 lıra..

fakat sonradan gördumkı her markette ındırımde..

yıne 8-9 lıradır herhalde..netten kullananların yorumlarını okudum,herkes bayılmış..

yanı o derece hayran kaldım

bi evlen bak ztn hepsi kendiliğinden oluyo :D adam yataga girdiğinde her an herşey olabilir düüşüncesyle kişisel bakımını yapıyosn ister istemez:D pijama olayına gelince evin içinde abiye giyincek halin yok eskiden kapalı pijama giyosan evlenince şort askılı yada pijama üstüne daha evlilere hitap eden pijamalar giyosun:D en önemli şey banyo saçların kötü kokmıcak mesela yada vücudun kiiii evlenince ister istemez daha sık duş alıyosun :D anlıcağın herşey kendiliğinden oluyo.önceden düşündüğün gibi gerçekleşmiyo canım

bence siz eşinize karşı sygılısınızda ondan..paspal çok arkadaş var maalesef..üstelik bakımlı olmakta maddiyata bakmıyor aslında..

sulfatsızı nerden buluyorsun?

kocamda kıvırcık saclarına keratın yaptırdı:) onada alak..

sulfatsızı nerden buluyorsun?

kocamda kıvırcık saclarına keratın yaptırdı:) onada alak..

tatlım çok marka var gratislerde de var watsonslard da .. bebek şampuanlarından çoğu da hem sülfatsız hem parabensiz.ben şimdilik onlardan alcam maddi durumum azcık darda şu an haha sonra daha güzellerden alcam
he bu arada naısl oldu eşinin saçları

mıgrosta bılmem kac lıralık alısverıse 7 lıraya ıdı..

normalde 13 lıra..

fakat sonradan gördumkı her markette ındırımde..

yıne 8-9 lıradır herhalde..netten kullananların yorumlarını okudum,herkes bayılmış..

yanı o derece hayran kaldım

benim saçımın kalınlığı orta ama gür değil yağlanmazda..dökülme sorunuda var hafiften..maşa kullanmadığımdan ve fön kırık yok..oğlum var dört yaşında pek fırsat bulamıyorum..bir kere sarıdım bigudiyle oda sarmak istiyo ısrarla:52:

tatlım çok marka var gratislerde de var watsonslard da .. bebek şampuanlarından çoğu da hem sülfatsız hem parabensiz.ben şimdilik onlardan alcam maddi durumum azcık darda şu an haha sonra daha güzellerden alcam

bende oğlanın şampuğandan kullanıyorum..jansons baby sert olmuyo kremli gibi oluyo

bence siz eşinize karşı sygılısınızda ondan..paspal çok arkadaş var maalesef..üstelik bakımlı olmakta maddiyata bakmıyor aslında..

aslında yaşama biçimi eşten önce kötü koku kötü görüntü insanın kendisini etkiler yani..haklısınız gerçi vardır büyük ihtimal.tabiki maddiyat değil vücudun temiz olsa saçın kokmasa tüylerinden arınmış olsan yeterlilik olur ztn

ılk yaptırdığında olmadı..sanırım kuaförü dandık marka almış..kıvırcık oldu yıne..

sımdı tekrar yaptırdı,bugun 2.gunu sacı yıkamadan beklenılen donemde yani..3 gun sonra yıkanıyormuş herhalde..

suan bozulma yok,bu sefer oldu herhalde..

şampuan sulfatsız olunca ne oluyormuş? duz olmasına bı yararı varmı?

Bikini bölgesi hariç kuaförde ağda yaptırıyorum aydan aya... Ayda bir gidiyorum ama iki ayda bir gitsem kuaförüm daha memnun olacak zira hep çok kısa çok kısa diye yakınıyor ama ben rahat edemiyorum. O temiz haline bir kere alıştın mı çok seviyor, üşenmiyorsun. Biraz çıkınca kendin rahatsız oluyorsun.
Diğer konularda; ben de evde pijamalıyımdır. Bakım olarak da; bitkisel nemlendirici kullanır, bazen farklı yağlar kullanırım falan... öyle abartılı bir bakım gerekmiyor ki anormal bir durum yoksa...
Belki de kilo sebebiyle kendini beğenmediğinden kendini çok bakımsız görüyor olabilirsin canım.

ılk yaptırdığında olmadı..sanırım kuaförü dandık marka almış..kıvırcık oldu yıne..

sımdı tekrar yaptırdı,bugun 2.gunu sacı yıkamadan beklenılen donemde yani..3 gun sonra yıkanıyormuş herhalde..

suan bozulma yok,bu sefer oldu herhalde..

şampuan sulfatsız olunca ne oluyormuş? duz olmasına bı yararı varmı?

canım bu fönü yaptrdıktan sonra sülfatsız şampuanla yıkaman lazım ömrü uzun oluyor keratinde bile yazıyordu zaten..kılıçbalığının da bir topiki vardı orda markaları paylaşıyorduk. bebek şampuanı bile oluyo yani içeriğe bakcan sls sodyum l. sülfate olmayacak

Konu sahibi arkadaşım; her gün mutlaka duş almayı ve dişlerini fırçalamayı kendine şart koş
Giyim kuşam işlerine çok takılmam ben, ne ile rahat ediyorsam giyerim
Ancak temizlik şart, eşin için değil kendin için yap bakımını
Kıl tüy için yoğunluğuna göre ayda iki kez ağdaya gitsen çözülür sorun
Evin içinde kokoş gibi olmaktan hoşlanmıyorum ama kadının güzel bir kokusu olmalı ve temiz olmalı

Back