• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

İşe yararsa da yaz:)
Kasede iyice homojen karıştır sür bolca..

evet:27:
uzun aramalarımdan sonra sampuğan olan var baby serilerinde
şampuğan +saçkremi olan var ben ikinciyi krem sandım sanırım eee yaş 37 oldu:27:

Aynen katılıyorum cnm sana bende eskiden bir picama her gün aynı. hiç kendime bakmazdım. saç tepeden bağlı tırnaklar rezil

şimdi ojeli tırnaklar saç makyaj evde bile seksi teytlar badiler eşim. eşim etrafımda pervane on yıkldan sonra :)))))))))

Ay palin sen 2 farklı kişi mi oluyorsun bunları yapınca da adam bu kadar çok değişiyor?:23:

Şu son cümle bende kendine güvensizlik oluşturdu. Yani kocanız için bu kadar kasmayın bence.
Yani bence o kadar değmez erkek kaçmasın diye bakımlar yapmaya.
Zaten insan bakımlı olursa pozitif elektrik yayar eve. En basitinden bu yani.

Benmle tanışmanızı öneririm :)) son derece kendine güvenen bi hatun oldgumu ettafmdaki herkes söyler.mükemmel bir eş ve çok sevimli bi oğlum warken neden bunu koruyabilmek için savaşmayayımki.yıl 2014 hatırlatırım. Gözünün içine bakıp kardeşten öteyiz deyip kocasını ellerinden alanlar tanıyorum. Tenzih ederek söylüyorum ama bu gerçeği reddedemeyiz.evlendik diye ipleri salmakta bana sonn derece mantık dışı gelmiştir hep :)) saygılarımla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onu sac kremıde çözmemişti..

çamaşır yumuşatıcısını dökmüştüm kafama..

ogun bugundur bakım yapmam sacıma..lanet olsun

Yumuşatıcı mı :60: parlamış ve Miss kokmuştur sacın 😅😅😅😅😜 bunu dene millan bir kaşık ağzına mayonez bir kaşık saçına 😜😜😜

Ikizlerin süper anası 👶👶

Şu son cümle bende kendine güvensizlik oluşturdu. Yani kocanız için bu kadar kasmayın bence.
Yani bence o kadar değmez erkek kaçmasın diye bakımlar yapmaya.
Zaten insan bakımlı olursa pozitif elektrik yayar eve. En basitinden bu yani.

ipek o değilde arkadaşın eşini önemsemesi hoşuma gitti..öyle hissetmiyorum şu an o heyecanı yani,eşimi seviyorum ama:26:

Benmle tanışmanızı öneririm :)) son derece kendine güvenen bi hatun oldgumu ettafmdaki herkes söyler.mükemmel bir eş ve çok sevimli bi oğlum warken neden bunu koruyabilmek için savaşmayayımki.yıl 2014 hatırlatırım. Gözünün içine bakıp kardeşten öteyiz deyip kocasını ellerinden alanlar tanıyorum. Tenzih ederek söylüyorum ama bu gerçeği reddedemeyiz.evlendik diye ipleri salmakta bana sonn derece mantık dışı gelmiştir hep :)) saygılarımla

Bunu savaş olarak gördüğünüz için eleştiriyorum zaten. Yani kendiniz için değil hemcinslerinize karşı açılmış amansız ve sonu olmayan bir savaş…
Sonuçta kadın bakımlıysa çocuğu bile annesiyle gurur duyar, öyle görmekten mutlu olur.
Ancak yağlı ve kepekli saçlar, yağ kokan kıyafetler gibi depresif görünürse zaten tüm negatifliği çeker kendi.
Ben bunu önce kendimi iyi hissetmek için yaparım. Ben kendimi iyi hissedersem öyle bir enerji veririm çünkü.
Kaldı ki dünyanın milyon hali var. Allah korusun bir hastalığınız olursa da saçınızı tarayacak dermanınız olmazsa, eşiniz yuvadan uçacak mı o zaman?

sanırım önce bakımlı ve güzel görünmeyi sevmen, önemsemen gerekiyor. bunun için bakımlı ve güzel görününce etrafına güzellik saçtığını düşün derim. insanların sana saygı duyduklarını düşün, bunları zihninde kurgula. yani olaya önce zihin boyutunda başla derim. kendini güzel ve bakımlı hayal et, güzel ve bakımlı görünümün sana ne kadar yakıştığını, güven verdiğini düşün, hayal kur. hayal kurmak parayla değil. :)) ama faydalı olacaktır. :) sonra herşey çorap söküğü gibi gelir...

Olabilir ona çok değer veriyorum :))sizde çok tatlısnız ayrıca çok tşk ederm :))

o hisleriniz hiç kaybolmasın inşallah..bende seviyorum eşimi belki monoton olmuş olabiliriz biraz..tabi biz çıkarken 11 yıl önce 2 saat önce hazırlanmaya başlardım:9:

Yumuşatıcı mı :60: parlamış ve Miss kokmuştur sacın 😅😅😅😅😜 bunu dene millan bir kaşık ağzına mayonez bir kaşık saçına 😜😜😜

Ikizlerin süper anası 👶👶

sadece uçlarına yaparım artık onuda..zaten sorun hep uçlarda..boşuna beynime yedırmıyım..

eylül bende gecen gun 58 e dustum bılıyon muuuu..

ama sonra sevınıp yemeye başlayınca yıne 60 oldum:D

o hisleriniz hiç kaybolmasın inşallah..bende seviyorum eşimi belki monoton olmuş olabiliriz biraz..tabi biz çıkarken 11 yıl önce 2 saat önce hazırlanmaya başlardım:9:

bende 11 yıl sonra hala eşimi seviyorum demek isterim sizin gbi.toplamda 5 yıldır beraberiz belkide onun etkisi bilmiyorum.hepimizin mutluluğu daim olsun.:16::16:

ipek o değilde arkadaşın eşini önemsemesi hoşuma gitti..öyle hissetmiyorum şu an o heyecanı yani,eşimi seviyorum ama:26:

Ben de öyle hissetmemek değil de yani kendini kasmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Yok yıl 2014 vs vs.
Her şeyle mücadele ediyoruz, evin içinde de görünürde olmayan hemcinslerin derdine düşeceksek vay halimize..
Kaldı ki temiz olduktan sonra bence erkek de sürekli seksapeli şeyler görmekten sıkılır. Şahsen benim eşim pek önemsemez. Hatta bazen üstümdeki biraz açık olur kızar “kapı çalınca toplanamıyorsun” diye. “üstünde her zaman kapıyı açabileceğin bir şey olsun “ der.

bende 11 yıl sonra hala eşimi seviyorum demek isterim sizin gbi.toplamda 5 yıldır beraberiz belkide onun etkisi bilmiyorum.hepimizin mutluluğu daim olsun.:16::16:

yahu ben senı burdakı genç kızlardan sanıyordum hep..

tas çatlasa 20 falansındır dıye dusunurdum..

sımdı evlı ve çocuklu oldun..hay maşallah:)

galiba yapı meselesi bu. hatunlar kndilerini salarak aynı zamanda ruhlarını evliliklerini çocuklarını sosyal hayatınıda saldıklarını bilmiyorlar. herşeyden önce temiz bir beden temiz giysi temiz evdir eşini sana çekecek olanç.erkeklerin yerine koyunsanıza kendinizi evlenmeden önce bakımlı sexi hatun evlenip 3 aysonra pijamalı terlikli saçları bugudili elindeki kumanda ile bütünleşmiş bir bezgin bekir buluyor karşısında :)öz bakım en önemlisi geriye kalan süsleriniz ise kişisel tercihinize kalmış.unutmadan böyle hatunların çocuklarıda kendilerine benziyor:34:

Ben bekarken de bakımlıydım, evlendim hala öyleyim hatta daha fazlası. Çünkü bakımsız durunca kendimi kötü hissediyorum, aynaya her baktığımda kendimi güzel hissetmeliyim.
Mesela hafif gözaltı morluklarım var ve ben onları görmekten hiç memnun olmadığım için sabah yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş onları kapatırım kapatıcıyla😊 2 yıllık eşim bile daha farketmemiştir o morlukları
Cildimi hep temiz ve nemli tutarım bunun için kullandığım özel bakım ürünleri olmadan asla bi yere gitmem
Eyeliner çekmeden evde bile dolaşamam:)
Hep mis gibi kokarım, saçlarım hep bakımlıdır
Bütün bunları kendim için yapıyorum ve yaparken keyif alıyorum çünkü güzelleşiyorum:) sen de böyle düşün
Şimdi hamileyim ve iş arkadaşlarım diyoki sen çocul olunca saçını taramaya bile vakit bulamıycaksın
Gerekirse 2 saat önce kalkar yine bakımımı yaparım kardeşim, herşey insanın kendi elinde😊

Sen tıpkı benim gibisin :) Ben de isterse o gün evden çıkmayacak olayım o kapatıcıyı mutlaka sürerim morluklardan nefret ediyorum :( evlenince nasıl olacak kara kara onu düşünüyorum sonuçta bünyeye de yazık 7 / 24 kapatıcılı olur mu ki :(

Back