• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

bahsettıgın renge herkes hayrandı bende kullanmıştım bı ara..

sarının ustune bronz kahve,alttan serıt serıt sarı ışıltılarım vardı..

tabı bırde yaz ve bronzluk olunca daha güzel duruyordu o sac..

ben pek bronzlaşmayı sevmiyorum.
Eda Taşpınar ve Çağla Şikel'den sonra soğudum şahsen:27:

bahsettıgın renge herkes hayrandı bende kullanmıştım bı ara..

sarının ustune bronz kahve,alttan serıt serıt sarı ışıltılarım vardı..

tabı bırde yaz ve bronzluk olunca daha güzel duruyordu o sac..

635 sanırım dimi..sonuçta kızıl yansımalar var..

Ben duş almıyorum pislik içindeki kıyafetlerle dolaşıp ter kokuyorum demedim ki , bakımsızım dedim :) Üstüm temiz oluyor ama sabahtan akşama kadar darmaduman olmuş bir pijamayla dolaşıyorum, kıl tüy işlerini hakkıyla yerine getiremiyorum evet ama yarım saatimi alacak kadar az da değil 3 saatte ancak halledebiliyorum ve düzene sokamadım

O konuda yanlış anlaşıldım sanırım, ben eşim için yapacağım demedim ki ama evlilikte daha da fazla dikkat edildiği bir gerçek. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :)

Amaa ben bu yoruma çok güldüüümm! Sen çok yaşa e mi :1::1::1:

Başkası için bir şeyler yapmak istediğimi hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ayrıca pisim demedim, bakımsızım dedim. 1 yılda toparlanma meselesini de, 1 yılda düzene oturtmak, rutine çevirmek anlamında kullandım. Yoksa elbette abartılacak bir durum değil.

normalde bakımsızım diyorsunuz, evlenince eşlerin tepkisini merak ediyorsunuz. yani birşeyler yapacaksınız ama kendiniz için değil sanırım.
hemen hemen herkes aynı bu düşünceleri çıkarmış yazdıklarınızdan.

güzel bir renk biliyorum..amabende ona benzer bir renkten açıcıyla döndüm..sonra hiç kızıl yansıma olması dedim..ama yakışanada çok yakışıyor.:12:
Yakıştı mı bilemem ama normal duruyor. Ampul gibi parlayan sapsarı saçlardan sonra özellikle de.
Ama itiraf ediyorum sarıyken daha bir özgüvenim yerindeydi:27:

Ayy ben kesin çok şanslı olucam düğünümden sonra çünkü oturacağım apartmanda kuaför var :)
Kılı tüyü öylece aradan çıkarırım yarım saatte.
Ki ev halindeyken bile rolonu, vücut spreyini asla ihmal etmem.
Ve sabah uyanır uyanmaz elimi yüzümü yıkadıktan sonra ilk işim dişlerimi fırçalamaktır, şaşmaz.
Bakım bence de illaki her defasında makyajlı olmak değil ama dışarı çıkarken hiç değilse bi maskara, bi dudak parlatıcısı kullanmak en azından insana ayrı bi hava veriyo.
Yazın özellikle açık saç kullanımı biraz daha zor olabiliyo ama topuz tokaları bu durumda bize büyük kolaylık sağlıyo. Sıkıca tepeden yaptığın topuz o toka sayesinde daha hacimli ve şık duruyo. İster gece dışarı çıkarken yap o saçı ister günlük...

şampuanını degıstırecek olanlar şunu alsın..bana dua etsin..

suanda heryerde indirimde..saç acayıp guclenıyor,keratınlı olduğu ıcın..

$sayi60_yazi188_md_1337239910694153880.jpg

temizlik imandan gelir.. :72:

aynen..bu genetik bir şeymi diyorum temiz olmak..kızkardeşim üşengeçtir..erkek kardeşim 2 gün duş alamadım ama 3. gün mutlaka almam lazım der..duş alamasada işe gitmeden saçını yıkar kışın..
ben liseye giderken her sabah saçıı yıkardım..okul gömleyimide akşamdan yıkar sabah ütülerdim bir taneydi:27:annem rahmetli okonuda ihmalkardı sanırsam:44:

şampuanını degıstırecek olanlar şunu alsın..bana dua etsin..

suanda heryerde indirimde..saç acayıp guclenıyor,keratınlı olduğu ıcın..

Eki Görüntüle 1168336

deneyeyim canım aslında kılıçbalığına sormak lazım gelmiş geçmiş tüm saç malzemelerini denemiştir kendisi kulakları çınlasın:9:

Back