- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi magrur_prenses
İnanılır gibi değil,içleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum..çok var true gerçekten suyu sabunu şampuğanı olduğu halde bitlenen var ya:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanılır gibi değil,içleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum..çok var true gerçekten suyu sabunu şampuğanı olduğu halde bitlenen var ya:44:
en bayıldığım renk sımsıyah dümdüz saclar..bırde tenın kaldıracak onu..
ömür boyu hasret kalacağım bısey bu..
ben hep sarıydım,sonra kocam kızıl ıstedı onu yaptım..oda cok güzel oldu..
sac uzunsa hersey yakışıyor..kızıldan bronz kahveye gectım..
en son yıne sarıya döndüm..dibten yavaş yavaş beyazlar cıkmaya başladı,yaş 31..dıger renkler sıkıntı yaratıyor
bundan sonra sarıyım anlaşılan..yoksa 15 günde bır boya dur..
evet banada hep garip gelmiştir..rahmetli anneciğim asla kolsuz giydirmezdi..bacak göğüs dekoltesi tamam ama sıska kollarımız görünse ne olurki
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminle sarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
aynen eşim bıktı boya aalmaktan bana 3 hafta yada 1 ayda dip boyası yapmak zorundayım
Evet sarı en sağlam boyadır, kolay kolay akmaz, aksa da çok belli etmez. Beyazı iyi kamufle eder. O bakımdan kullanışlıdır.
Benim yaş 22 ama beyazım var, hem de tam tepemde
Saçım da kısacık, Amelia kütü resmen
Bebe gibiyim tam, kısa küt saç ve de doğal kahverengi. Hiç çekici değil, ama yaşı kamufle ediyor işte.
Dershanede 18liklerin yanında sırıtmadım
kaynanamın gününe gıttım..
güya usturuplu gıyındım..sıfır kol tiril tiril bı gömlek..
kaynanamın arkadaşı görür görmez..guye sakayla karışık gıydırıyor bana..
oooy buraya cıbıl cıbıl bı kız geldı..başın acık tamamda,kollarını barı ört(gülerek)
bızım burada nerdeyse herkes döt acık gezer..zaten yenı nesıl artık cok rahat gıyım konusunda..
ben zaten nasıl gıyınmem gerektıgını bılen bırıyım..
kocam benı o sekıl normal görüyorken..bu yobazlık nıye?!
bırde hemcınsımsın yani..sana mı düştü..
aynen eşim bıktı boya aalmaktan bana 3 hafta yada 1 ayda dip boyası yapmak zorundayım
Herkesin cilt yapısı farklı.
3 saat sürüyorsa sıkacaksınız dişini,halledeceksiniz.
Uzun sürüyor diye tüylü gezmek de anlamsız.
Elbette her daim pürüzsüz olamazsınız ama tüyler aldıça azalır ve azalan tüyler de zaten çok da rahatsız edici olmaz.
Terli değilim,pis değilim bakımsızım demişsiniz de ben de illa ki top model olmanıza gerek yok. Bir duş,parfüm,mini bir elbise,dudak parlatıcısı bu işi çözer dedim...
ne renk saçın ciicim
aynen katılıyorum Lalecim..17 yaşlarımda başladım ağda olayına ne acırdı ozaman..ama hep yapardım ben hiç dolaşmadım o şekilde acısada yapardım..takıntılıyım okonuda..birde maddiyatlada çok ilgisi yok aslında..sirli alamıyorsan sirsizini alırsın..
ne dıyosun..eger böyleysen cok tarzsın..ama hıc olmazsa koyu kahve yap sıyaha yakın durur...
öyle daha havalı olursun..
canım şu an..6 ile ...6.30 u karıştırıyorum loreal de..
bence üşengeçlik var ciddi derecede..çok titizliğin tam tersi olan,rahatsızlık benceİnanılır gibi değil,içleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum..
kol fetişistleri.Kol meraklıları var demek ki, ben de anlamadım hiç
çooook şanslısınben sanslıyım annem kuaför..ona gırıyor hep boyalar:)
ben lazere gidyorum hayatımda bu kadar rahat olmadım banyodan istediğim an çıkıyorum kılla ve jiletle cebelleşmiyorum en az 2 ay.. git gide azaldılar zati
:)
en iyisini yapıyorsun sende bakımlı bir hatusun..kahveli bişi sanırım dore kahve ve kumralımsı
bence üşengeçlik var ciddi derecede..çok titizliğin tam tersi olan,rahatsızlık bence
kol fetişistleri.
[
Aynen,bir gün duş almasam kendimi leş gibi hissederim..
Ama maalesef duş almayanlar da var..
Şimdi alttaki renk sarı ya, kahverengiler koyu tutmuyor. Tutsa da akıyor ya millan.
Bronz kahve ilkin koyu durdu, sonra o da dayanmadı. Karamelimsi, güneşte ışıldayan bir renk şimdi
çooook şanslısın
en iyisini yapıyorsun sende bakımlı bir hatusun..
dore kahve canım..