• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bakım!!!

sadece uçlarına yaparım artık onuda..zaten sorun hep uçlarda..boşuna beynime yedırmıyım..

eylül bende gecen gun 58 e dustum bılıyon muuuu..

ama sonra sevınıp yemeye başlayınca yıne 60 oldum:D

Kız bende sabah tartıldım 59 olmuşum 😃😃

Ikizlerin süper anası 👶👶

yahu ben senı burdakı genç kızlardan sanıyordum hep..

tas çatlasa 20 falansındır dıye dusunurdum..

sımdı evlı ve çocuklu oldun..hay maşallah:)

kayıt olduğumda bi iki aylık evliydim. :1:şimdi bi tosun paşam war. :9: çokta hoşuma gidiyo burda sizinle konuşmak.farkında olmadan psikolojim sağlamlaşmış.oğluma herhangi bişeyin eğitimini vercek olsam önce burdan bakıyorum kim ne düşünmüş diye.fikirleşmek hoş.. =) çok tşk ederm güzel bakışınız için...

Ben de öyle hissetmemek değil de yani kendini kasmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Yok yıl 2014 vs vs.
Her şeyle mücadele ediyoruz, evin içinde de görünürde olmayan hemcinslerin derdine düşeceksek vay halimize..
Kaldı ki temiz olduktan sonra bence erkek de sürekli seksapeli şeyler görmekten sıkılır. Şahsen benim eşim pek önemsemez. Hatta bazen üstümdeki biraz açık olur kızar “kapı çalınca toplanamıyorsun” diye. “üstünde her zaman kapıyı açabileceğin bir şey olsun “ der.

saygı duyuyorum fikirlerinize.

ramazanda baslıyacam dıyete..eylülde tatıle gıtcez..maşallah bu gıdısle göbegım benden önce varcak alanyaya:)

Ramazan'da oruç tutam inşallah iftarda da dikkat ederim veririm bende. Ağustos'ta gidicez biZde. Millan benim simitler gitti 😌😌

Ikizlerin süper anası 👶👶

galiba yapı meselesi bu. hatunlar kndilerini salarak aynı zamanda ruhlarını evliliklerini çocuklarını sosyal hayatınıda saldıklarını bilmiyorlar. herşeyden önce temiz bir beden temiz giysi temiz evdir eşini sana çekecek olanç.erkeklerin yerine koyunsanıza kendinizi evlenmeden önce bakımlı sexi hatun evlenip 3 aysonra pijamalı terlikli saçları bugudili elindeki kumanda ile bütünleşmiş bir bezgin bekir buluyor karşısında :)öz bakım en önemlisi geriye kalan süsleriniz ise kişisel tercihinize kalmış.unutmadan böyle hatunların çocuklarıda kendilerine benziyor:34:

Böyle hatunların çocukları kendine benziyor deyince bir şey geldi aklıma anlatmadan geçemeyeceğim.
Ben o zaman lisedeydim yıl 94-95 falan. Karşı apartmana bir aile taşınmıştı. Kadın evin içinde ayakkabıyla ve takım elbiseyle geziyordu. Tesadüf gittiğimiz zamanlarda da hep böyleydi. Yılbaşı olunca camın önünde kocaman bir çam ağacı ve Kontes adındaki süs köpeği vardı.
Bu kadın hiç bıkmadan usanmadan her sabah kocasına el sallayarak balkondan yolcu edermiş. Bu da mahalle kadınların dedektifliği..
Ve bu kadının annesi de o zaman 75 yaşında olmasına rağmen geldiği zaman görürdük ki kadın hala manikürlü…
Kendi kızı da aynı..
Yani dediğin gibi bu biraz da aileden görme olayı. Çocuk doğunca göz kamerasına ne kaydediyorsa onu yapar. Ancak biz millet olarak bakımla temizliği karıştırıyoruz.

Ramazan'da oruç tutam inşallah iftarda da dikkat ederim veririm bende. Ağustos'ta gidicez biZde. Millan benim simitler gitti 😌😌

Ikizlerin süper anası 👶👶

cıddı mısın gıttı mı gerçekten..valla ayva göbem kalsın ama o sımıtler gıtsın tek ıstegım bu..

özel bıse yaptınmı,kendı kendıne mı gıttı..

evde bıkını gıyıp aynaya bakıyorum kötü durmuyor ama ) ( böyle olmak ıstıyorum ben eskısı gıbı..

Ben de öyle hissetmemek değil de yani kendini kasmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Yok yıl 2014 vs vs.
Her şeyle mücadele ediyoruz, evin içinde de görünürde olmayan hemcinslerin derdine düşeceksek vay halimize..
Kaldı ki temiz olduktan sonra bence erkek de sürekli seksapeli şeyler görmekten sıkılır. Şahsen benim eşim pek önemsemez. Hatta bazen üstümdeki biraz açık olur kızar “kapı çalınca toplanamıyorsun” diye. “üstünde her zaman kapıyı açabileceğin bir şey olsun “ der.

11 senelik evliyim bakımlı olduğum dönem ilk üç seneydi sonra ölümler falan haliyle kilo falan aldım,eşim aldatmadı ama sonra ben aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyprdum artık kilolarımı verdim 1 senede falan..burnumu düzeltirdim..saçımı uzatmaya çalışıyorum şimdi..hayat ben pes etmedim hala diyorum yani:12::9:

Böyle hatunların çocukları kendine benziyor deyince bir şey geldi aklıma anlatmadan geçemeyeceğim.
Ben o zaman lisedeydim yıl 94-95 falan. Karşı apartmana bir aile taşınmıştı. Kadın evin içinde ayakkabıyla ve takım elbiseyle geziyordu. Tesadüf gittiğimiz zamanlarda da hep böyleydi. Yılbaşı olunca camın önünde kocaman bir çam ağacı ve Kontes adındaki süs köpeği vardı.
Bu kadın hiç bıkmadan usanmadan her sabah kocasına el sallayarak balkondan yolcu edermiş. Bu da mahalle kadınların dedektifliği..
Ve bu kadının annesi de o zaman 75 yaşında olmasına rağmen geldiği zaman görürdük ki kadın hala manikürlü…
Kendi kızı da aynı..
Yani dediğin gibi bu biraz da aileden görme olayı. Çocuk doğunca göz kamerasına ne kaydediyorsa onu yapar. Ancak biz millet olarak bakımla temizliği karıştırıyoruz.

annemın eskı musterısı 80 yasındaydı ama yınede manıkur pedıkur ıcın özel evıne cagırırdı..

cıddı mısın gıttı mı gerçekten..valla ayva göbem kalsın ama o sımıtler gıtsın tek ıstegım bu..

özel bıse yaptınmı,kendı kendıne mı gıttı..

evde bıkını gıyıp aynaya bakıyorum kötü durmuyor ama ) ( böyle olmak ıstıyorum ben eskısı gıbı..

Canım yürüyüş bandı aldım ya ben 2 hafta aralıksıZ günde yarım saat hızlı tempo yürüdüm faydası oldu sanırım. Şuan göbeğim 5 aylık gibi ama regl olmadım millan 5 gün geçti????

Ikizlerin süper anası 👶👶

bakım apayrı ama hijyen önemli ..
hergün duş,tırnak,saç vs ..:21:
üşengeçlik hepimizde oluyor bazen ..
ama tertemiz miss olmalı kadın ..
:16:

Canım yürüyüş bandı aldım ya ben 2 hafta aralıksıZ günde yarım saat hızlı tempo yürüdüm faydası oldu sanırım. Şuan göbeğim 5 aylık gibi ama regl olmadım millan 5 gün geçti????

Ikizlerin süper anası 👶👶

neeeee:))))) yok artık..bıse yok dımı:)))))

sımdı ıstemıyosun ya ınadına olur mu olur:D

neeeee:))))) yok artık..bıse yok dımı:)))))

sımdı ıstemıyosun ya ınadına olur mu olur:D

Valla dün farkettim geçmiş günüm doğumdan sonra günü gününe geldi bu ay muamma gerçi imkansız adamın yüzünü gördüğüm yok ama istemiyorum ya kafamda deli sorular ???

Ikizlerin süper anası 👶👶

11 senelik evliyim bakımlı olduğum dönem ilk üç seneydi sonra ölümler falan haliyle kilo falan aldım,eşim aldatmadı ama sonra ben aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmiyprdum artık kilolarımı verdim 1 senede falan..burnumu düzeltirdim..saçımı uzatmaya çalışıyorum şimdi..hayat ben pes etmedim hala diyorum yani:12::9:

Pes edersek depresyondayız demektir zaten..
Bir de yaş itibariyle gereklilikler değişiyor.
Mesela geçmiş yıllara göre bu yıl göz çevrem daha kuru gibi…
Doğum sonrası kalan kilolar zaten kaçınılmaz..
56 kiloyum şu an ama bekarken giydiğim şeyler yine dar geliyor nedense. Bölgesel yağlanmadan olsa gerek.
Bel kısmının doğumdan sonra girintisini yitirmesi gibi.
:53:

Valla dün farkettim geçmiş günüm doğumdan sonra günü gününe geldi bu ay muamma gerçi imkansız adamın yüzünü gördüğüm yok ama istemiyorum ya kafamda deli sorular ???

Ikizlerin süper anası 👶👶

doğumdan sonra benımde hep gunu gününe olmaya başladı..

demekkı düzene gırıyor..ama 5 gun gecmesı tuhaf..ınşallah suprız bısey olmaz:))

olursa gulben ergen gıbı olcan..oda erkek olur kesın bak:D

bodur tavuk herdem tazeymiş derler.nefret ettim bak senden:60: benim boy 172 kilo 69 millet 35 38 falan diyor:37:
sen 5 ..6 kilo versen manken gibi olursun ilk kilo problemini halletmek gerek sanırsam..ama çok değil eltimde senin gibi ondan biliyorum:49:

Back