• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte 16 yaş fark.

tabiki
Yaşıtlarimla anlaşamıyorum lafı moda olmuş sanırım
Siz 42 yaşında olsaniz 26 yaşında bir erkek sizinle evlenir mi acaba?
tabiki evlenmez çünkü kadınlar erken çöküyor doğum falan yapınca erkekle olan o yaş farkı kapanıyor

babamla ilişkimiz çok iyi babam bana çok düşkün aç kaldımmi ne yedim çok önemser aşırı korumacı merhametlidir babam annem gibi yani annem de tam tersi çok umursamaz :) ama babam bisey demez ben istersem bu ilişkiyi annem kıyameti koparır ama . Ne yapsam ayrılmak istesem hergün beraberiz olmuyor

Evladım, baban duyunca aslan kızım hadi evlen kabul edeceğim mi dğyecek sana yoksa adamın yüreğinemi inecek.

Evladım, baban duyunca aslan kızım hadi evlen kabul edeceğim mi dğyecek sana yoksa adamın yüreğinemi inecek.
babam birşey demez ben istedikten sonra bi ara ağzını aramıştım ben çünkü arkadaşım 15yaş büyük biriyle evlendi sence çok mu diye oda kısmet bu işler birşey diyemeyiz demişti

Çok fazla, sen genceciksin o yanında nasıl görünür ileride, ayrıca o herşeyi yapmıştır hayata dair aşırı olgun kaçar sana

bende uymayacağını düşünenlerdenim. şöyle düşün; yani şimdilerde senin çocuksuluğun, enerjin 42 yaşındaki bir erkeğin hoşuna giderken ilerleyen süreçte erkek ister istemez huzur arayacak ve senden 40 lı yaşların olgunluğunu bekleyecek. sen ister istemez daha olgun davranmaya başlayacaksın. 20 lerin ortasındayken 40 lı yaşlara eş şekilde yaşayacaksın ve bir anda daha yaşlı hissedeceksin kendini.

kızlar merhaba erkek arkadaşımla aramda 16 yaş fark var sizce sorun olur mu ilerde? ben 26 o 42 yaşında. şimdi kendi yaşıtlarına niye bakmadın diye soracaklar olacak biliyorum kendi yaşıtlarım la anlaşamıyorum bu adam olgun beni anlıyor seviyorum da ama çok kararsizim ikimizde hiç evlenmedik . Annem duyarsa bana çok kızacak karşı çıkacak 30 yaşlarında ki adamlara bile çok yaşlı sana göre diyor 42yi duyarsa hepten karşı çıkar. of ne yapacagimi hiç bilmiyorum lütfen fikir verebilir misiniz bana ?

Hiç sıkıntı olmaz kızım, nereden çıkardın. Bence evlilik için tam ideal yaşlar. Hem erkekler geç olgunlaşır derler ya, ondan da sıkıntı olmaz. Şimdiden mutluluklar dilerim (!)

ne kadar abarttınız ya ünlüleri görmüyor musunuz hep kendinden 15 20yaş küçük insanlarla evleniyorlar kimse birşey demiyor gayette mutlular. sırf gıcıklık olsun diye yorum yapanlar var burda
O zaman evlenin yaşayın görün.

46 yaşında erkek arkadaş 😁😁😁 o yasta erkek arkadas olmaz ki! Buradan bile belli kuşak farkı 🤪

Bence insanları fazla yaşlı görüyorsunuz. Benim de erkek arkadaşımla aramda 16 yaş farkı var ve onunla sevgili olmadan önce benden bu kadar büyük insanların daha yaşlı olacağını düşünürdüm. Önemli olan iki insanın anlaşması, uyuşması. Ama şu cinsellik konusunu da ciddi ciddi düşünmek gerekiyor evlilik için. Belki şu anda sıkıntı olmaz on yıl sonra sıkıntı olabilir sana. Biz zaten evlenmeyeceğimiz için benim için sıkıntı değil mesela.

Daha önce benden dokuz yaş büyük biri ile beraberdim, birkaç ay sürdü ilişkimiz ki nasıl da sürüne sürüne, beni kahrede kahrede sürdü o ilişki. Yaşlarımız daha yakın olduğu için aslında daha çok anlaşmamız, kuşak farkının daha az olması gerekiyordu oysaki. Ama olmadı. Ayrıca hayata bakış açılarımız da benziyordu. Yani dini görüşümüz ve siyasi görüşümüz tamamen aynı olmasa da birbirine çok yakındı. Şu anki erkek arkadaşımla (benden 16 yaş büyük olan) bu görüşlerimiz birbirine zıt olsa da daha yakınız birbirimize. Elbette sıkıntılar olabilir ama aynı yaşlarda ya da birbirine benzer yaşlardaki insanlar arasında da sıkıntı olmuyor mu? Aslında düşününce cinsellik bile o kadar sıkıntı değil. Burada birbiri ile yakın yaşlarda olup eşinden şikayetçi olan kadınlar da var, cinsellikle alakalı sıkıntı yaşayan. Şunu düşünebiliriz ama: bu adam benden on altı yaş büyük. Beni bu hayatta erken yaşta yalnız bırakabilir. Evet, sanırım en bütük sıkıntı bu. Ki hayat bu, kimin önce öleceği, yarın ne olacağı hiç belli değil. Önemli olan sevgi, anlaşmak, birbirinize duyduğunuz saygı ve cinsel çekim.

Back