- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sıkıntı olmaz kızım, nereden çıkardın. Bence evlilik için tam ideal yaşlar. Hem erkekler geç olgunlaşır derler ya, ondan da sıkıntı olmaz. Şimdiden mutluluklar dilerim (!)
ne kadar abarttınız ya ünlüleri görmüyor musunuz hep kendinden 15 20yaş küçük insanlarla evleniyorlar kimse birşey demiyor gayette mutlular. sırf gıcıklık olsun diye yorum yapanlar var burda
Acunla Şeymaya ne dersinAslında biraz da kişiye bağlı sonuçta ünlülerde nedense yaş farkı çok belli olmuyor.Sonuçta buse varol da 28 yaşında alişan 42 ama alişan 42 gibi durmuyor. Sinem koballa kenan imirzalıoğlu arasındada 12-13 yaş fark var ama belli olmuyor.
acun çirkin bir kere ondan farkediyorAcunla Şeymaya ne dersin
Senin gibi çıtırı kaybetmek istemediği için sana öyle davranıyor olabilir mi sen onun için veli nimetsin ama 10 yıl sonra o senin için veli nimet olacak mı bi düşünkızlar zengin falan değil ben tamamen olgunluğuna bana bitmeyen ilgisine aşık oldum yaşıtlarımla kavga edince hiçbiri benim için mücadele etmiyor ama bu adam ufacık üzülsem yada beni kırdığını düşünce hiç pes etmeden düzeltmeye çalışıyor ayrıca çok ince düşünceli ve merhamet li biri bu özellikleri beni etkileyen.
Acun mu çirkin yok artık adamdaki enerji vuhuuuuNişanlımla aramda 10 yaş var.Bazen zorlanıyorum.Bir 6 yaş daha eklense
acun çirkin bir kere ondan farkediyor
bak canım kardeşim tüm yanında nasıl görünür, yanında yaşlı durur vs. hikayelerini bırak önemli olan senin ne hissettiğin. aradaki fark dedikleri gibi kapanır elbet sen yaş aldıkça vs. ama sen erkenden yaş almış olacaksın erkenden 40larında gibi hissetmek isteyeceksin sevdiğin kişiye ayak uydurmak adına. çünkü sevdiğin kişi senden bunu bekliyor olacak. bunu düşünmelisin bence sen erkenden yaş almak istiyor musun?bende uymayacağını düşünenlerdenim. şöyle düşün; yani şimdilerde senin çocuksuluğun, enerjin 42 yaşındaki bir erkeğin hoşuna giderken ilerleyen süreçte erkek ister istemez huzur arayacak ve senden 40 lı yaşların olgunluğunu bekleyecek. sen ister istemez daha olgun davranmaya başlayacaksın. 20 lerin ortasındayken 40 lı yaşlara eş şekilde yaşayacaksın ve bir anda daha yaşlı hissedeceksin kendini.
Onlar neden iyi anlaşıyor biliyor musunuz Esra Erol evcimen çok fazla gece hayatını seven biri değil daha çok akşamları ailecek evde oturmayı seven biri Boğa burcu özelliklerini taşıyor eşi de yaşı gereği olgun oturaklı o yüzden uyum sağlıyorlar fakat Esra her akşam gezmek istese onun eşi ona ayak uydurabilecek mi bilmiyorum ağır abi kendisi storylerde de genelde hep evdelerBirde Esra Erol’la kocasının arasında da 15 yaş var ama mutlular gibi dışardan yaş farkı çok sırıtmıyor...
Sonuna ünlem koymuş arkadaş ben dalgaya vurduğunu düşündümBravo ne güzel destek verdiniz öyle aferin size.
Para için onlar, zaten hemen boşanıyorlar çocuk yapıp, 16 yaş gerçekten kart adam genç kızın yanında yazıkne kadar abarttınız ya ünlüleri görmüyor musunuz hep kendinden 15 20yaş küçük insanlarla evleniyorlar kimse birşey demiyor gayette mutlular. sırf gıcıklık olsun diye yorum yapanlar var burda
Demiii.. Şeymitonun yeni çıktığını görmemiş aplaPara için onlar, zaten hemen boşanıyorlar çocuk yapıp, 16 yaş gerçekten kart adam genç kızın yanında yazık
E tabi çocuğu yaptı ölene kadar bakmak zorunda şimdi de çıtırı buldu dünyayı geziyoDemiii.. Şeymitonun yeni çıktığını görmemiş apla
46 yasinda ki abi boyle cukkaliysa ve hanimefendide kendine bunlari yakistiriyorsa. Bize laf düşmez,unluler gibi yasayabilirE tabi çocuğu yaptı ölene kadar bakmak zorunda şimdi de çıtırı buldu dünyayı geziyo
Bravo ne güzel destek verdiniz öyle aferin size.
Sonuna ünlem koydum ne yapayım