Evlilikde 17 yas farki

17 yaş ne ki, bulmuşken 70 ilk bulup dedeye sahip çıksın. Buruşmuş torba katlama sanatı videoları izlesin.
20 sene sonra vücudunda gerçekleşecek şeyleri şimdiden görür bi önlem alır belki.
Ünlüler iyi durumda olabilir onlar kendine iyi bakıyor, yurdum insanı o bahsettiğiniz insanların ortalamasından epey düşük klasmanda hanımlar, hayaller Paris hayatlar Somali mokali mokali?

Adam on seneye antropoza girer canım..yaş farkı değil kimin ne yaşta olduğu önemli bn 26 yaşındayım şahsen o yaşta bi adamı tercih etmem.cinsellik hayat enerjisi bnm yaşamak istediğim onca şeye karşı adamın ununu eleğe asmış olması..ya çocukları olsa adam mezuniyete gitse dede derler.bnm annem o yaşta.damada adıyla seslenmesi gerekir.bakımlı çok fit entellektüel kibar beyfendi kendini geliştirmiş hayat dolu olabilir ama 30 yaşındaki bi erkekle kıyaslanamaz.kadın 40 adam 57 olsa o olur ikiside görmüş geçirmiş hayat beklentileri yakındır.illa istiyosa biraz daha beklesin yani 1 sens değilde 2_3 sene sonra evlilik düşünsün kimse kaçmıyor

Benimde miğdemi bulandırıyor gerçekten. Genç güzel kızlardan bazıları paralı birisini gördüğünde yapışıyor. Bilmıyorum akılları nasıl çalısıyor gercekten ailesi içinde utanç verici

Bu hatayı ben de yapacaktım ama şükür kısmet olmadı. Her gün yatıp kalkıp dua ediyorum. Sakın ola ki ‘vay efendim ben olgunum. Beni o anlayabiliyor.’ gibi gaza getirmesin kendini. Erkeklerin yaşla olgunlaşanı zaten yok gibi bir şeyGençliğinin tadını çıkarıp gönlünce birini bulması bence daha hayırlı olur.

Ama mesela esimle aramizda 8 yas var ben 24 o 32 yasinda cok bakimli kendine cok dikkat eder yinede bazen yaninda ona gore olgun gorunmedigimi dusunuyorum

Bu ne ya kart horoz ?? Zengin falan sanırım, kız 26 adam 43 iğrenç bence, baba olsam bende kabul etmezdim adam mı kalmadı etrafta

İşin etik boyutunu geçiyorum benim eşimle aramda 9 yaş vardı. 21 yaşında evlendim o zaman herşey süperdi. Anlayışlı enerjik bu şekilde 5 sene gitti. Ama zamanla arkadaşlarımın yanında onu yanıma yakıştıramadım. Bizim sohpetimiz onu sarmadı onunki bizi. 38 yaşından sonra cinsel sorunlarda başladı. Herşey koptu anlıycağın. En fazla 4 yaş olmalı bana göre. Şimdi göremiyor ama evlendikten sonra ne demek istediğimi anlar malesef.

26-43 yaşlarında. 15 yil sonra kadın 41 adam 58 olacak. Tam kadınlık zamanında yaşlı bir adamla. Asla ayıplamam kalp bu ancak severken gözü de kör olmamalı. En fazla 10 olsa neyse ancak 17 gencecik bir kiz icin cok cok fazla. Tabi bize mutlu olsunlar demek kalır.

Yani adam az kassa o kız yasında cocugu olurmus
ya millet kafayımı yedi kendi anne olsa istermi çocuğunun 17 yaş fark olan biriyle evlenmesini belkide anne babasıyla akrandır sapık herif hiç utanmadan koynuna alacak kızı yaşındakini ondan sonra kıskançlık krizleri yetememe bunalımları zindan bir hayat aklını başına toplasın arkadaşın adammı kalmamış

yanliz kellik genetik olabilir yasla alakasi olmasi gerekmez. Her kelde yasli göstermez.

Istisnasiz her bu tarz onuda konuda bahsi gecen bey asla ama asla yasini göstermez o yüzden bu söylemler bana samimi gelmiyor.

Bu topikleri okuyunca nişanlımdan ayrılasım geliyor aramızda 10 yaş var şimdi dede mi oluyor ??? Bitmişiz biz.

Bence babasının arkadaşı faln varsa onla evlensin daha iyi
Kiz benim oyle bir velim vardi. Babasi bir gun seni arkadasim x istiyor bende verdim, haberin olsun demis. Kiz daha 14 yasindaymis o zamanlar. Uzerime uygun gelinlik bulamadik, daha bebeklerle oynuyordum hocam birden anne oldum diye aglayarak anlatmisti 3 sene imam nikahli durmus. Ilk cocugu imam nikahliyken olmus hatta 14 yasindayken 30 kusur yasinda adama vermisler kizcagizi. Bak yine uzuldum

17 Yaş!!! Allah Akıl Fikir versin arkadaşınıza.. Bırakın evlensin de görsün gününü. Zaten bu yaş farkına rağmen evlenmeyi kafasına koymuş birisini buradakilerin fikirlerini de dikkate almaz merak etmeyin. O şimdi deli gibi aşıktır, seviyordur, yaşın önemi yok diyordur bla bla bla...
Evlendikten sonra buraya bekliyoruz kendisini...

1- kızın ailesiyle sorunları var mı özellikle babası ile
2- adam maddi olarak zengin mi
bu iki sorunun cevabı önemli, yoksa kızcağızın mantıklı düşünmediği kesin
Evet baba ile sorunlari vardi zaman zaman Adam cok zengin degil Bakim olarak kendine bakmis biri Ama yasini gosteriyor kizimizn yaninda baya olgun duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…