Yalnız ben 42 faln sanıyordum.Maşallah:)İmamoğlu yanlız 49 yasında :))
Herkes öyle sanıyor bende ilk duyduğumda şok oldum :))Yalnız ben 42 faln sanıyordum.Maşallah:)
Ama mesela esimle aramizda 8 yas var ben 24 o 32 yasinda cok bakimli kendine cok dikkat eder yinede bazen yaninda ona gore olgun gorunmedigimi dusunuyorumTeşbihte hata olmaz derler, İmamoğlu gibi kendine bakan ama 46 yaşında olan bir adam, o yaslarda ki bir kadınla beraber olamaz mı? Yaşını gostermeyen, kendine bakan bir adam olduğu sürece bence abartmanin alemi yok, olabilir, neden olmasın ki?
Minyon tipli olduğu için bence.Herkes öyle sanıyor bende ilk duyduğumda şok oldum :))
Hatta annem çocuk diye bahsediyor. Bu çocuk kazanır mı acaba vs gibi.
Anne diyorum 50 yasımda Adam'ı çocuk yaptın :)))
Çokta minyon değil aslında ama Saçları var bi de Zayıf ya ondan benceMinyon tipli olduğu için bence.
ya millet kafayımı yedi kendi anne olsa istermi çocuğunun 17 yaş fark olan biriyle evlenmesini belkide anne babasıyla akrandır sapık herif hiç utanmadan koynuna alacak kızı yaşındakini ondan sonra kıskançlık krizleri yetememe bunalımları zindan bir hayat aklını başına toplasın arkadaşın adammı kalmamışYani adam az kassa o kız yasında cocugu olurmus
49 mu, türk erkeklerine örnek olsun. Şimdiki gençler otuza gelmeden kabak gibi bir kafaya, ergenlikten çıkamamış bir beyne ve anne kuzulugundan başka bir şeye sahip değil, geneli boyle. Kendine bakan, kişiliği oturmuş, olgun bir adami, ondan yaşça küçük, kadin kıymeti bilmeyen, ergen bebelere değişmezdim. Tabii ki bu benim düşüncem, ama o cevheri anlayabilecek kadın olmak da lazım.Her kadın olaya böyle bakmaz.
Kiz benim oyle bir velim vardi. Babasi bir gun seni arkadasim x istiyor bende verdim, haberin olsun demis. Kiz daha 14 yasindaymis o zamanlar. Uzerime uygun gelinlik bulamadik, daha bebeklerle oynuyordum hocam birden anne oldum diye aglayarak anlatmistiBence babasının arkadaşı faln varsa onla evlensin daha iyi
Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
Evet baba ile sorunlari vardi zaman zaman Adam cok zengin degil Bakim olarak kendine bakmis biri Ama yasini gosteriyor kizimizn yaninda baya olgun duruyor1- kızın ailesiyle sorunları var mı özellikle babası ile
2- adam maddi olarak zengin mi
bu iki sorunun cevabı önemli, yoksa kızcağızın mantıklı düşünmediği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?