• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikde 17 yas farki

17 Yaş!!! Allah Akıl Fikir versin arkadaşınıza.. Bırakın evlensin de görsün gününü. Zaten bu yaş farkına rağmen evlenmeyi kafasına koymuş birisini buradakilerin fikirlerini de dikkate almaz merak etmeyin. O şimdi deli gibi aşıktır, seviyordur, yaşın önemi yok diyordur bla bla bla...
Evlendikten sonra buraya bekliyoruz kendisini...
Evet dinlemiyor kimseyi yasamasi gerekiyor belkide

Ayy daha bombası bizim bir tanıdık evlendi yaklaşık 20 yaş büyük biriyle ve babası damadın yaşını aradaki farkın yarısı kadar biliyor :oha:

Ben 30 eşim 44 yaşında 36günlük bebeğimiz var 5yıllık evliyiz çok mutluyuz:dondurma::dua: demek istediğim nasıl baktıgına hıssettıgıne ve hıssettırdıgıne baglı. Ayrıca yok dede falan fıstık muhabbetını de anlamıyorum. Yaşıt olanların yada 3-5yaş olanların ömür boyu mutluluğa garantileri mi var? Kımsenın yok. Şartlara göre karaktere göre degısır anlayacagın arkadasına öyle söyle:KK51:

Evet baba ile sorunlari vardi zaman zaman Adam cok zengin degil Bakim olarak kendine bakmis biri Ama yasini gosteriyor kizimizn yaninda baya olgun duruyor
işte belki adamı baba yerine de koyuyor olabilir
ilerde çocuk olursa filan dede gibi mi olacak
sizin yapacak birşeyiniz yok kaderinde varsa yaşayıp görecek hakkında hayırlısı

Bu tip konulara mutlaka yazılan kelimeler:
Pedofil,sapık,dede...
Ne kadar önyargılı ve peşin hükümlüyüz.

Pedofil;cinsel anlamda çocuklardan hoşlanan,çocukların fotoğrafları veya kendisi ile uyarılan ve çocuklarla cinsel ilişki yaşayan/yaşamak isteyen kişilere denir.
Bu konuda ortada bir çocuk yok.
26 yaşında,yetişkin bir kadından bahsediyoruz.

Sapık kavramının tanımında da kendinden yaşça küçük birinden hoşlanmak yok.

Dede diyenlere de gerontoloji kavramını araştırmalarını tavsiye ederim.
Eşimle aramızda 8 yaş var.
46-54 yaşındayız.
Andropozda filan değil eşim.
28 yıldır birlikteyiz kilosu hiç değişmedi.
Kel de değil,göbekli de değil.
Kısacası her genelleme gibi kel, andropozlu, göbekli,işi bitmiş vb genellemeler de yanlış.

Kişisel olarak ben de partnerler arasında,
15 yaşın üzerindeki farkı fazla buluyorum.
Bununla birlikte bu kimseye pedofil,sapık yakıştırması yapabileceğim anlamına gelmiyor.

Bu tip konularda kendi bakış açısıyla,
adeta yargı dağıtan,
bu böyledir,aksi düşünülemez,
etik değildir,sapıklıktır,olacak iş değil,nokta vb yazılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum.
Hayatta,her konuda,tek bir doğru yoktur.
Ayrıca bizim doğrumuz her zaman,her durum ve şartta da doğru olmayabilir.

Son düzenleme:
Çok ciddi yaş farkı evet adam bulmuş gencecik kızı yaşında kızı çok mutlu olur belki mutlu da eder ama ya sonra kız 30larindayken adam 50lerde gezecek gözü açılınca da iş işten geçmiş olacak bence üstüne gitmeyin amcayı daha da değerli yaparsınız kızın gözünde alın karşıniza olanı olacağı konuşun gene de diyorsa evlenecem evlensin sonra burda konu açar artık cinsellik mi olur eşimi aldatıyorum mu bilemem

Biz insanlar yarına çıkacağımızı bilmezken 10 yıl sonrasını düşünüyoruz. Ne garip değil mi? Sevdiğin aşık olduğun bir insan var karşında. Senden 20 yaş büyük veya küçük. Aşıksın, seviyorsun, hayatının kalanını beraber geçirmek istiyorsun. Diyorsun ki; yok ben bir 10 yıl sonra kesin mutsuz olurum, yanıma yakışmaz. Boşver onu. Belki 5 yıl yaşayacaksın ama hayatının en güzel 5 yılını geçireceksin. Pişman mı oldun? Olabilir. Yaşadın, denedin olmadı. Ya yaşamadığın için pişman olursan? Ömür boyu keşke diyeceksin.
- Sizin o sapık dediğiniz adam belki yaşıtlarınızdan daha genç, daha eğlenceli ve sevgi dolu. İnsanlara bu kadar önyargıyla bakmaktan vezgeçin. Her şeyi kalıplara uygun yaşadığınız sürece sadece ot gibi, toplumun istediği gibi yaşarsınız. Bir kere olsun elalemi düşünmeden gerçekten istediğinizi yaşayan insanlar olun. Mutlu olan insanları yargılamayın. Kendi hayatınıza bakın. Kendi mutluluğunuzu yaşatmaya bakın. Saygı duyun.
Bu yaş mevzularindaki en iyi cevap sizin yazdığıniz bence. Kesinlikle hayat mantığa göre yaşanacak bir şey değil. Şu anki sevgilim benden çok büyük ama ben sadece anı yaşıyorum ve o kadar mutluyum ki. Diğer türlü hayat bana çok sıkıcı geliyor.

Bu tip konulara mutlaka yazılan kelimeler:
Pedofil,sapık,dede...
Ne kadar önyargılı ve peşin hükümlüyüz.

Pedofil;cinsel anlamda çocuklardan hoşlanan,çocukların fotoğrafları veya kendisi ile uyarılan ve çocuklarla cinsel ilişki yaşayan/yaşamak isteyen kişilere denir.
Bu konuda ortada bir çocuk yok.
26 yaşında,yetişkin bir kadından bahsediyoruz.

Sapık kavramının tanımında da kendinden yaşça küçük birinden hoşlanmak yok.

Dede diyenlere de gerontoloji kavramını araştırmalarını tavsiye ederim.
Eşimle aramızda 8 yaş var.
46-54 yaşındayız.
Andropozda filan değil eşim.
28 yıldır birlikteyiz kilosu hiç değişmedi.
Kel de değil,göbekli de değil.
Kısacası her genelleme gibi kel, andropozlu, göbekli,işi bitmiş vb genellemeler de yanlış.

Kişisel olarak ben de partnerler arasında,
15 yaşın üzerindeki farkı fazla buluyorum.
Bununla birlikte bu kimseye pedofil,sapık yakıştırması yapabileceğim anlamına gelmiyor.

Bu tip konularda kendi bakış açısıyla,
adeta yargı dağıtan,
bu böyledir,aksi düşünülemez,
etik değildir,sapıklıktır,olacak iş değil,nokta vb yazılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum.
Hayatta,her konuda,tek bir doğru yoktur.
Ayrıca bizim doğrumuz her zaman,her durum ve şartta da doğru olmayabilir.

Yazdığınız her cümlenin altına imzamı atarım..mükemmel bir örneksiniz. Aranızdaki yaş farkı da gayet idealmiş, Allah mutlulugunuzu daim etsin. Burdaki arkadaşlar hep 20-30 yaşında kalacaklar ya, ondan böyle tavırları.. benim yorumuma da basmıslar 'beğenmedim'i. Gerçekler acıysa demek.:))

Ben 35 yasindayim askim 54 yasinda sorun yasamiyoruz.lakin benim yasim olgun bir yas.26 yasimda olsam yapamazdim sanirim.

Yazdığınız her cümlenin altına imzamı atarım..mükemmel bir örneksiniz. Aranızdaki yaş farkı da gayet idealmiş, Allah mutlulugunuzu daim etsin. Burdaki arkadaşlar hep 20-30 yaşında kalacaklar ya, ondan böyle tavırları.. benim yorumuma da basmıslar 'beğenmedim'i. Gerçekler acıysa demek.:))
Ben şöyle düşünüyorum.
Forumda herkesin kendi fikirleri doğrultusunda istediği gibi yorum yapma ve diğer yorumları beğenip/beğenmeme özgürlüğü var.
Bazen beni de beğenmeyenler oluyor,
gayet doğal karşılıyorum.
Hepimiz,her konuda aynı düşünüyor olsaydık hem hayat çok sıkıcı olurdu hem de 'gelişme' dediğimiz olgu olmazdı.

Benim itirazım bu tip konularda hemen erkek partnere 'pedofil,sapık,sübyancı,ahkaksız' kadın partnere de 'zengin erkek avcısı' yakıştırmalarının yapılmasına ve
-Böyle bir evlilik olamaz,
olsa da mutlu olunmaz,
babam yaşında adam,
iğrenç,
bakıcı olmak mı istiyorsun,
adamın kuşu ölmüştür şeklindeki yorumlara.

Dünyaya,insanlara,olay ve durumlara sadece kendi bakış açımızla bakmaya itiraz ediyorum ben.
Bu durumda benimle aynı fikirde olmayan ve yorumlarıma 'beğenmedim' emojisi bırakanlara da sitem edemem,öyle değil mi?

Ben şöyle düşünüyorum.
Forumda herkesin kendi fikirleri doğrultusunda istediği gibi yorum yapma ve diğer yorumları beğenip/beğenmeme özgürlüğü var.
Bazen beni de beğenmeyenler oluyor,
gayet doğal karşılıyorum.
Hepimiz,her konuda aynı düşünüyor olsaydık hem hayat çok sıkıcı olurdu hem de 'gelişme' dediğimiz olgu olmazdı.

Benim itirazım bu tip konularda hemen erkek partnere 'pedofil,sapık,sübyancı,ahkaksız' kadın partnere de 'zengin erkek avcısı' yakıştırmalarının yapılmasına ve
-Böyle bir evlilik olamaz,
olsa da mutlu olunmaz,
babam yaşında adam,
iğrenç,
bakıcı olmak mı istiyorsun,
adamın kuşu ölmüştür şeklindeki yorumlara.

Dünyaya,insanlara,olay ve durumlara sadece kendi bakış açımızla bakmaya itiraz ediyorum ben.
Bu durumda benimle aynı fikirde olmayan ve yorumlarıma 'beğenmedim' emojisi bırakanlara da sitem edemem,öyle değil mi?

Sanırım yanlış anlaşıldım.
İnsanların fikir özgürlüğünü ben de savunurum. Ben en çok beğenmedim emojisi alan mesajımın özetini sunayım: yok dedesi yaşında yok sapık vs herkesin nasibi farklı tarzında bir yorum yapmıstım. Buna cogu arkadas beğenmedim emojisi koymus. Saygı cercevesinde yorum yapabiliriz elbette. Ben de sizin gibi pedofili gibi ithamların ağır olduğunu belirttim yazımda. Bunu beğenmemişler demek istedim. : )herkesib görüşü farklıdır elbette.

Sanırım yanlış anlaşıldım.
İnsanların fikir özgürlüğünü ben de savunurum. Ben en çok beğenmedim emojisi alan mesajımın özetini sunayım: yok dedesi yaşında yok sapık vs herkesin nasibi farklı tarzında bir yorum yapmıstım. Buna cogu arkadas beğenmedim emojisi koymus. Saygı cercevesinde yorum yapabiliriz elbette. Ben de sizin gibi pedofili gibi ithamların ağır olduğunu belirttim yazımda. Bunu beğenmemişler demek istedim. : )herkesib görüşü farklıdır elbette.
Siz kendinizi yanlış ifade etmediniz,
ben beğeniler haklında,kendi bakış açımı yansıtmak istedim.
Sizin 'beğenilmeyen' yorumunuzu da okumadım.
Henüz ben olumsuz tepki almadım.
Belki yaşlıyım diye saygı gösterip,
bana torpil geçiyordur genç üyeler.:KK33:

Arkadaşınız kendi yaşayıp görmeden doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek sanırım..

Back