- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.963
- 1.423
- 60
Evet bir kac sene sonra adam ilac torbalariyla gezmeye baslar. Tansiyon hapi, seker hapi...
Antropoza da girip gobek baglamaya baslayinca oili de biter. Kizimiz da en guzel en aktif caginda oyle kalir. Adamin bir sure sonra ici de gecer, yerinden bile k8mildamak istemez. Neyse biz ne desek bos...
Sizce ?
17 yaşındayken bir kız bebeğe bakan bir tipten bahsediyoruz. Babamden 5 yaş küçük. Sizce nasıl bir denklem bu ?
Yapmayın Allah aşkına reşitte olsa arada ki yaş uçurum resmen.
Bir de arada 15+ yaş olup övenler var. Yerseniz artık çok mutlularmış.
Jenerasyon farkı diye bir durum var. Beni kimse inandıramaz böyle bir evliliğin mutlu evlilik olduğuna.
Mehmet Günsür 45 yasında gayette taş bence :))45 yaşında daş biraz zor bence... Bir de şimdi eğer oturup doğru konuşalım bizim erkekler pek kendine bakmıyor..
Bu sizin görüşünüz ama bana göre bir farkı yok. 26 yaşında ki bir kadına 40 küsür yaşında ki bir adamın bakması bile korkunç.+15 yaş bana da gore de fazla ama iki yetiskin insanin iliskisi icin sapiklik hatta pedofil demek hic hoş degil. Adam 17 yasindayken bebeğe bakmiyor. Kadin suan 26 yasinda yetiskin bir kadin.
Herkes birebir yaşıtıyla evlenmek zorunda degil ve bu bir sapiklik degil. Ciftler arasinda 4 yaş fark bile olsa şu dediginiz durumda gecmiste biri 14, biri 18 yasinda olur ve 18 yasinda birinin 14 yasinda biriyle iliski yaşamasi da dogru degil.
Bu sizin görüşünüz ama bana göre bir farkı yok. 26 yaşında ki bir kadına 40 küsür yaşında ki bir adamın bakması bile korkunç.
Pedofili Yetişkin bir insanın çocukla kurduğu ilişkidir.Benim gorusum degil yaş farki var diye birine pedofil denildigini gormedim duymadim boyle birsey var mi? Neye dayanarak soyleniyor?
Bana gore de o kadar yaş farki fazla ama bu yuzden bir insana pedofil, sapik ithamlari cok agir. Herkes önüne gelene pedofil demeye başladi zaten. Size gore korkunc olabilir,
uygun degilse degildir ama herkes kafasina subyanci, pedofil gibi seyler soyluyor.
Benim esimle aramda 8 yas var. Biri pedofil vs dese gebertirim, eşime kalmaz. Ne kadar cirkin birsey.
Pedofili Yetişkin bir insanın çocukla kurduğu ilişkidir.
18 yasını gecen herkes bir bireydir. Ve bu tercih kategorisine girer.
İmamoğlu yanlız 49 yasında :))Teşbihte hata olmaz derler, İmamoğlu gibi kendine bakan ama 46 yaşında olan bir adam, o yaslarda ki bir kadınla beraber olamaz mı? Yaşını gostermeyen, kendine bakan bir adam olduğu sürece bence abartmanin alemi yok, olabilir, neden olmasın ki?
İmamoğlu yanlız 49 yasında :))
Kesinlikle öyle49 mu, türk erkeklerine örnek olsun. Şimdiki gençler otuza gelmeden kabak gibi bir kafaya, ergenlikten çıkamamış bir beyne ve anne kuzulugundan başka bir şeye sahip değil, geneli boyle. Kendine bakan, kişiliği oturmuş, olgun bir adami, ondan yaşça küçük, kadin kıymeti bilmeyen, ergen bebelere değişmezdim. Tabii ki bu benim düşüncem, ama o cevheri anlayabilecek kadın olmak da lazım.Her kadın olaya böyle bakmaz.
Cinselliği unutsun arkadaşın..cinselliği sevmıyorsa evlensin.Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?