Vazgeçmiyor annesi çaresiz seviyorum diyor bosansam bile evlenecem diyor kör olmus resmen görmüyor26 yasinda gencecik kiz 43 yasindaki adami napicakmis hayir adammi kalmamis yanii
Evet cok Dogru yazdığınız benim eşimle 6 yaş var 11 yıllık evliyim bende asla kendime yakıştırmam ama bu kiz yaşını göstermiyor diyor ilerisini düşünmüyor hiç33 yaşındayım. Ne 50 yaşında ne de 16 yaşındaki biriyle düşünebiliyorum kendimi. Bilmem anlatabildim mi? Bir de tersten bakın olaya. Arkadaşınız şu an 26 yaşında ve 9 yaşındaki yeni jenerasyondan biriyle ileride aşk yaşayacak. Düşünebiliyor mu kendisi aradaki farkı?
Açmıyor gözünü isisten geçtikten sonra uyanacak anlatamiyoruz bir türlüŞahsen fazla buluyorum. Bende onaylamazdim. Üstüne "kör kütük aşığım" diyorsa durum daha da vahim. O yaşlarda bir erkegin genç bir kadını manipüle edebileceğin büyük ihtimal veriyorum çünkü. Ben çevremde böyle bir çift gördüm. Kiz uyandı ama cok gec
Zerrin ozer kendinden 27 yas küçük biriyle evlendi ya.. valla subyanci bu millet ha43 yaşında bir adam ve 26 yaşında bir kadın.
Böyle yazarsanız ne kadar korkunç olduğunu göreceksiniz.
Cidden bana göre bu sapıklıktır. O yaşta bir adam 26 yaşında ki bir kadının beklentisini asla karşılayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?