• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikde 17 yas farki

Evet bir kac sene sonra adam ilac torbalariyla gezmeye baslar. Tansiyon hapi, seker hapi...
Antropoza da girip gobek baglamaya baslayinca oili de biter. Kizimiz da en guzel en aktif caginda oyle kalir. Adamin bir sure sonra ici de gecer, yerinden bile k8mildamak istemez. Neyse biz ne desek bos...

Kelide çıktımı tamamdır:))

Sizce ?
17 yaşındayken bir kız bebeğe bakan bir tipten bahsediyoruz. Babamden 5 yaş küçük. Sizce nasıl bir denklem bu ?
Yapmayın Allah aşkına reşitte olsa arada ki yaş uçurum resmen.
Bir de arada 15+ yaş olup övenler var. Yerseniz artık çok mutlularmış.
Jenerasyon farkı diye bir durum var. Beni kimse inandıramaz böyle bir evliliğin mutlu evlilik olduğuna.

+15 yaş bana da gore de fazla ama iki yetiskin insanin iliskisi icin sapiklik hatta pedofil demek hic hoş degil. Adam 17 yasindayken bebeğe bakmiyor. Kadin suan 26 yasinda yetiskin bir kadin.

Herkes birebir yaşıtıyla evlenmek zorunda degil ve bu bir sapiklik degil. Ciftler arasinda 4 yaş fark bile olsa şu dediginiz durumda gecmiste biri 14, biri 18 yasinda olur ve 18 yasinda birinin 14 yasinda biriyle iliski yaşamasi da dogru degil.

45 yaşında daş biraz zor bence 😂😂😂 ... Bir de şimdi eğer oturup doğru konuşalım bizim erkekler pek kendine bakmıyor..
Mehmet Günsür 45 yasında gayette taş bence :))
Tarkan da o yaslarda o da gayet hoş bir adam :)
Böyle bir ton örnek var.
Kendine baksa yakışıklı olsa 17 yası onaylayacak mıydınız yani ?
Hersey yakışıklılık demek mi ?
Insan çirkin bir adamın ruhuna da aşık olamaz mı ?
Herseye fiziğe indirgemek çok Saçma geliyor bana.

+15 yaş bana da gore de fazla ama iki yetiskin insanin iliskisi icin sapiklik hatta pedofil demek hic hoş degil. Adam 17 yasindayken bebeğe bakmiyor. Kadin suan 26 yasinda yetiskin bir kadin.

Herkes birebir yaşıtıyla evlenmek zorunda degil ve bu bir sapiklik degil. Ciftler arasinda 4 yaş fark bile olsa şu dediginiz durumda gecmiste biri 14, biri 18 yasinda olur ve 18 yasinda birinin 14 yasinda biriyle iliski yaşamasi da dogru degil.
Bu sizin görüşünüz ama bana göre bir farkı yok. 26 yaşında ki bir kadına 40 küsür yaşında ki bir adamın bakması bile korkunç.

Mehmet günsür evli olmasaydı 26 yasındaki sizlere baksaydı eminim sırf yaşından dolayı sen cok yaslısın amcasın sapıksın sen diyip yol verecektiniz:halay::ukala::confused:

Bu sizin görüşünüz ama bana göre bir farkı yok. 26 yaşında ki bir kadına 40 küsür yaşında ki bir adamın bakması bile korkunç.

Benim gorusum degil yaş farki var diye birine pedofil denildigini gormedim duymadim boyle birsey var mi? Neye dayanarak soyleniyor?

Bana gore de o kadar yaş farki fazla ama bu yuzden bir insana pedofil, sapik ithamlari cok agir. Herkes önüne gelene pedofil demeye başladi zaten. Size gore korkunc olabilir,
uygun degilse degildir kendiniz evlenmezsiniz ama herkes kafasina gore subyanci, pedofil gibi seyler soyluyor.

Benim esimle aramda 8 yas var. Biri pedofil vs dese gebertirim, eşime kalmaz. Ne kadar cirkin birsey.

Benim gorusum degil yaş farki var diye birine pedofil denildigini gormedim duymadim boyle birsey var mi? Neye dayanarak soyleniyor?

Bana gore de o kadar yaş farki fazla ama bu yuzden bir insana pedofil, sapik ithamlari cok agir. Herkes önüne gelene pedofil demeye başladi zaten. Size gore korkunc olabilir,
uygun degilse degildir ama herkes kafasina subyanci, pedofil gibi seyler soyluyor.

Benim esimle aramda 8 yas var. Biri pedofil vs dese gebertirim, eşime kalmaz. Ne kadar cirkin birsey.
Pedofili Yetişkin bir insanın çocukla kurduğu ilişkidir.
18 yasını gecen herkes bir bireydir. Ve bu tercih kategorisine girer.

eşimle aramda 15 yaş fark var . ne zengin, ne çok yakışıklı, ne de mükemmel eş, ayrıca her daim sevgilerini hissettiğim bir ailede büyüdüm.
neden eşimle evlendim ??? sevdim bu kadar basit, o da beni sevdi.. hiç sorun olmadı mı tabiki oldu..
onun sosyal durumundan ötürü ailem baştan onay vermedi, yaşı hiç sorun etmedi kimse ne ben ne eşim ne aileler...
eski eş ve ilk evlilikten olan çocuk nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadık..
ama tüm sorunlar çözüldü karakter farklılıkları ile ilgili olanlar hariç, onlara da artık tepkiler değişti çift taraflı olarak...
yani illa adam sapık, kadın sevgi yoksunu sığınacak liman arıyor demek yanlış olur..
ama şu var yaş farkı en çok sosyal hayata etki ediyor , eğerki genç olan hayattan zevk aldığı aktiviteleri bu zamana kadar yaptı ise diğeri de ona aktivitelerde eşlik etme arzusunda ise bu da çözülmeyecek sorun değil.
yani 17 yaş çok mu çok ama kime göre neye göre ?? evlilik olur mu ? neden olmasın? herşey iki kişide bitiyor...

17 bana çok geldi sonuçta adam 17 yaşında evlense o kız kadar çocuğu olur bu nedır yahu yarında ayrılırlar adam yaşlnır kadın bakıcı olur resmen...

Madem vazgecemiyor evlenmezsin. Takilsin nasilsa anliyacaktir zamanla adamin babasi yasinda oldugunu. Belkide babasi gibi goruyo ondan vazgecemiyo 😂

Kuşak farkı var. Ünlülerden örnek veriyoruz evet, bu şekilde evlenip uzun süre evli kalanlar, mutlu olanlar var. Ben bunu durumu yönetme kabiliyetine, görmüş geçirmişliğe ve beklentinin yüksek olmamasına bağlıyorum. Eğer yaşayacağı çok şeyi yaşamış, hayattan hevesini almış, hayattan, evlilikten beklentisi çok fazla olmayan bir arkadaşınızsa evlendiğinde mutlu olabilir. Ama 26 yaş bu beklentinin az olması, ve görmüş geçirmişlik için erken. 35 yaşında bir kadın için 50 yaşında bir adamı çok görmem. Kadın görmüş geçirmiş, az çok hayat tecrübesi var. O kadın ben seviyorum, evleneceğim dediğinde, sağlam adımlar attığına inanabilirim. Ama 26 yaşında olup bu kararı vermek için, hayata karşı çok net bir duruşu olması lazım. Bilmem anlatabildim mi?

Teşbihte hata olmaz derler, İmamoğlu gibi kendine bakan ama 46 yaşında olan bir adam, o yaslarda ki bir kadınla beraber olamaz mı? Yaşını gostermeyen, kendine bakan bir adam olduğu sürece bence abartmanin alemi yok, olabilir, neden olmasın ki?

Muhtemelen kizimiz baba sevgisi, ilgi ve sefkati gormedigi icin bu adamin ilgisine kandi. Genelde baba sevgisi gormeyen kizlar kendinden yasca buyuk adamlari tercih eder cunku.

İmamoğlu yanlız 49 yasında :))

49 mu, türk erkeklerine örnek olsun. Şimdiki gençler otuza gelmeden kabak gibi bir kafaya, ergenlikten çıkamamış bir beyne ve anne kuzulugundan başka bir şeye sahip değil, geneli boyle. Kendine bakan, kişiliği oturmuş, olgun bir adami, ondan yaşça küçük, kadin kıymeti bilmeyen, ergen bebelere değişmezdim. Tabii ki bu benim düşüncem, ama o cevheri anlayabilecek kadın olmak da lazım. ;) Her kadın olaya böyle bakmaz.

Baba değil aileden kimse onay vermez bu evliliğe . Arkadaşın da rızasız çok üzülür yol yakınken dönsün bu işten .. Yaş farkı çok fazla

Vazgeçme yolunu izlesin tabi ki. 26 yaşındayken 43 yaşındaki adamla evlenmek pek akıl işi değil bir çok sorun yaşar şimdi burda tek tekçne anlatalım herşey dengi dengine olmalı? Denge olmazsa işin sonunda dengesiz olur.Ailesi ile Empati yaptımda sonuna kadar haklılar.

49 mu, türk erkeklerine örnek olsun. Şimdiki gençler otuza gelmeden kabak gibi bir kafaya, ergenlikten çıkamamış bir beyne ve anne kuzulugundan başka bir şeye sahip değil, geneli boyle. Kendine bakan, kişiliği oturmuş, olgun bir adami, ondan yaşça küçük, kadin kıymeti bilmeyen, ergen bebelere değişmezdim. Tabii ki bu benim düşüncem, ama o cevheri anlayabilecek kadın olmak da lazım. :KK66: Her kadın olaya böyle bakmaz.
Kesinlikle öyle ;)
Ama zaten o Tür olgun ve yakışıklı olanlar da genelde kapılmış oluyor. Yine de konu sahibi neden boşandığını falan araştırsın karakterini vs

Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
Cinselliği unutsun arkadaşın..cinselliği sevmıyorsa evlensin.

Back