Evlilikde 17 yas farki

Ben de kendimden 19 yaş büyük biri ile ikinci evliliğimi yapmıştım onun da öyleydi. O 47 iken ben 28 yaşımda idim.Öyle bir hayatıma girdi ki tamam budur diyerek evlendim.Fakat evlendikten sonra kendisi çok rahatsızlık duymaya başladı ben senin yanına yakışmıyorum,sen bana nasıl bakıyorsun,hatta hiç suçum günahım yokken sen bana yaşlı dedin söylemleri ile baş etmeye çalışmak kabus gibiydi ve çok yorucuydu.Tabii bu sorunların yanında dışarıdan dolduruşa getiren 3 çocuğu ve onun ağır itham ve kompleksleri. Çok sürmedi hayatımın hatasıydı herşeye rağmen sevmiştim ve unutması yıllarımı aldı. Ben yaş farkına karşı değilim evet çevrede nice mutlu çiftler var ancak çok iyi tanınmalı,ufacık risk olabilecek durumların ne kadar büyüdüğü hesaba katılmalı.

Benim tanıdığım biri var böyle adam Zengin diye 40 yaşında adamla evlendi kendi 21 di. 2 sene zenginliğin Sefa’sını sürdü şimdi köpekler gibi pişman nerden anlıyoruz?????? Adamla fotoğraf paylaşmıyor sürekli melankolik şarkılar, sürekli dışarda ve yakışıklı genç artistleri paylaşıyor güya diziyi paylaşıyor ayağına,, yakışıklı genç YouTuberlara kafayı takmış vaziyette onların videolarından kesitler paylaşıyor şimdi 25-26 yaşında 2 yaşında bebeği var ama inanılmaz mutsuz.....

Hadi bugün 40 lı yaşlarında biri 20 li yaşlarında birine ayak uydurabilir. İleride ne olacak. Kadın 40larına gelince adam dede olacak. Tabi gönül istediğini seçer. Şu an seviyordur da ileriyi de düşünmek lazım. Evlilik ömür boyu sürmesi planlanan bir birlikteliktir. Sadece bugünün şartlarına bakarak karar verilmez.

Çok fazla yaş farkı evet ama sadece yaş farkından sapıklık demekte acımasız geliyor bana. Neden sapıklık olsun, kız 17 yaşında çocuk değil, adam kendini yaşını saklayıp da arkadaşınızı kandırmıyor.

15 yaş farkla 10 yıllık mutlu bir evliliği olan bir arkadaşım var. Zaman içersinde yaş farkı sıkıntı olur mu bilinmez ama hangimizin evliliğinde zamanın nasıl etki edeceği belki değil zaten.

Bİ Tanıdığım var kız eşiyle arasında 14 yaş var geçen diyor ki sanki o evin babası bende çoçuğuyum üstelik 8 senedir evliler

Babam annemden 17 yaş büyüktü
Annem gezmek ister babam ben orayı gördüm bişey yok der
Ortak arkadaşları olmaz çünkü yaşlar tutmuyor
Çocuklara hep dedeniz mi diye sorarlar
Babamı da annemin babası sanıyolardı

benim annem 48 yaşında anane oldu :) çocuk yapmaya kalksa dede der çocuk ayol :)

Benim de bir akrabam evlendi yaş farkı vardı. Adam zaten görmüş geçirmiş, dünya görmüş bir profesör. Kızla evlendi kızın bir eli yağda bir eli balda. Hamile de. Üsküdardan deniz manzaralı müstakil ev aldı adam.. Kızın ailesi ankaralı diye ankarada da ev düzdü. Yani yaşın önemi yok, yaşıtlarla evlenip insan heba olacağına, olgun mutlulu olacağını bildiği biriyle devam etmeli. Yaş, dış görüntü vs hep geçici şeyler. Önemli olan anlaşmak, değerinin bilinmesi...

cok pismman olur evlenirse benim boyle bir arkadas vardi evledi aralarinda 14 fark vardi ck oisman oldu evkedigine cunku istekler birbirini tutmuyr du kendi bilir ins pisman olmaz

Bence çok
Şimdi adam genç
60 larına gelince kadın hala 40 lı yaşlarda olucak
40 lı yaşlar artık genç yaşlar kadınlar için kendine bakarsa tabi
Yani ilerde problem olur bence

Sapıklık mi

Ben sadece sunu söylicem .. bu asla sapiklik falan degildir ..Peygamber efendimiz ve Hz. Hatice r.a nin arasindada 15 yas vardi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…