- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Tabi etmiş pırlanta almış bizim kide kabul etmişYaş farkından önce şunu sorucam; adam evlenme teklif etmiş mi? Ya da evliliğe dair bi girişimdir bi ciddi konuşmadır yapmış mı?
Vazgeçmiyor annesi çaresiz seviyorum diyor bosansam bile evlenecem diyor kör olmus resmen görmüyor
Babam annemden 17 yaş büyüktüMerhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
Sapıklık mi43 yaşında bir adam ve 26 yaşında bir kadın.
Böyle yazarsanız ne kadar korkunç olduğunu göreceksiniz.
Cidden bana göre bu sapıklıktır. O yaşta bir adam 26 yaşında ki bir kadının beklentisini asla karşılayamaz.
Ben sadece sunu söylicem .. bu asla sapiklik falan degildir ..Peygamber efendimiz ve Hz. Hatice r.a nin arasindada 15 yas vardi ..Merhaba hanımlar bu konuyu kendim için açmadım bir arkadaş için actim kendisi 26 yasinda iki senedir biriyle görüşüyor arada 17 yaş var adam bir kez evlenmiş ayrılmış ama benim ve ailesinin takıldığı nokta yaş farkı şimdi evlenmek istiyor bu kişiyle ama aile onaylamiyor babanın haberi yok henüz konuyu onada açacak kısa sürede sizlerin benzeri tecrübeleri varsa nasıl bir yol izlenmeli kiz bir türlü vazgeçmiyor adamdan evlenirse ne gibi sorunlar yaşar başından geçen varsa yorumlarını esirgemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?